sd karttaki muzikler için çalma lstesinin nasıl olustarabilirim?
Yahu şu görüntülü görüşme olsaydı Bi ona üzüldüm benim için çok önemli çünkü annem işitme engelli konuşamıyo görüntülü arıyorum hep ama bu telefonda olmayacağı hiç aklıma gelmemişti c6 01telf.var satacağım ama satamıyorum annemle iletişime geçmek için umarım gelir bu telefona![]()

Ya bir şey sorcam benim LUmia kasası hatalıydı değişti geldi filan.Amam iki telefonumda da şu durum vardı.Beyaz renkli ekranda veya çok açık renkli ekranda koyu renklere göre biraz daha değişik.Nasıl anlatsam bilemedim ama sizde de öyle mi?
Telefona istediğin müzikleri sınıflara ayırıp klasörleye biliyorsunuz. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmem 4 günümü aldı ama müziklerimi istediğim gibi sınıflandırıp klasörledim. Uğraştırıyor biraz ama oluyor çamur atmayın.
Burda anlatırdım ama uzun iş biraz kurcalayın sizde bu özelliği keşfedeceksiniz.
Ayrıca pdf uygulamasına dosya silme özelliği eklenmiş ilgilenenler mağazadan hemen pdf readerlarını güncelleye bilirler.
Bir arkadaş nette gezinirken telefonum ısınıyor demiş. Hem şarj edip hemde wifi ile internette gezinmek telefonu ısıdırıyor. Telefon şardayken buna dikkat edin lütfen.
Mağazada altyazılı film izlemek için ücretsiz uygulama varmı bilen varsa ismini yazabilirmi lütfen ben bulamıyorum.
Saygılar..
Resim çekebilme imkanınız var mı ?
lcd ekranlar renkleri amoled gibi gercege yakin gostermez. Ayrica otomatik ekran parlikligi ortam işigina gore ekrani ayarladigi icin bazen renkler soluk flu cikar.
Abi Wp 8'de otomatik ton ayarlama var mı ?
ekran ışıgı mı?
ton derkenekran ışıgı mı?
