bime gelecek tablet nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

yaşar sence ne yapsın 250 tl si var öneride bulun bari alma demek kolay, 1500 tl lik s3 ün yaptığı çoğu şeyi Bu cihaz yapıyor

Bu tepki nedendir bilmiyorum o yüzden cevap vermiyorum büyüğüm olduğun için.

Ona para vereceğine at o parayı cebine Yaşar

Buğra

Buğra

Admin
öğrenciysen riske girmene değmez başks tabletlere bak :)

codblackops2

codblackops2

Üye
şans işi diyelim bu tabletler, bozuk da çıkabiliyor uzun süre dayanani da :bilmm

52asi52

Üye
Bence almalısın sana yeter zaten öğrencisin :hmmm
Belki almassan o parayı boş şeylere harcayabilirsin

Türe

Türe

Üye
Hatta eğer imkanının varsa biraz daha biriktirmeye çalışıp Nexus 7 alabilirsin ? o ucuzdu sanırım

- - - Eklendi - - -

Yalnız bir bu kadar daha lazım malesef. Ama biriktirebilirsen o paraya şahane bir cihaz almış olursun

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

markası Qbix internette yaz çıkıyor beyazı var bende

evet abim baktım fiyat olarakta iyimıs olmadı dicem tanıdık var ayırsın bana :D abi hiç sıkıntı çıkarmadi di mı şarj haricinde

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Hatta eğer imkanının varsa biraz daha biriktirmeye çalışıp Nexus 7 alabilirsin ? o ucuzdu sanırım

- - - Eklendi - - -

Yalnız bir bu kadar daha lazım malesef. Ama biriktirebilirsen o paraya şahane bir cihaz almış olursun

ya bu paraya iPadde bulamazsın biriktiripte nexus almam çünkü çok sabrettim araştırdım iş şansa kadar gidiyor bu sektörde bu kısımda biraz daha sabır beni manyak yapar benim huyumu bilmiyorsun

- - - Eklendi - - -

şans işi diyelim bu tabletler, bozuk da çıkabiliyor uzun süre dayanani da :bilmm

aynen

- - - Eklendi - - -

yaşar sence ne yapsın 250 tl si var öneride bulun bari alma demek kolay, 1500 tl lik s3 ün yaptığı çoğu şeyi Bu cihaz yapıyor

:evet:

Türe

Türe

Üye

ya bu paraya iPadde bulamazsın biriktiripte nexus almam çünkü çok sabrettim araştırdım iş şansa kadar gidiyor bu sektörde bu kısımda biraz daha sabır beni manyak yapar benim huyumu bilmiyorsun

- - - Eklendi - - -

aynen

- - - Eklendi - - -

:evet:

Sabırsızsan al o zaman ne diyeyim :bilmm

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Dert is pm yollandı süleyman

- - - Eklendi - - -

başka fikri olan yok mu

karayel90

karayel90

Üye
Evotab ürünlerine bakmanı öneririm hem sağlam kaliteli ve ucuz ürünler satıyor nerden geldiği belirsiz ürünlerden değil

- - - Eklendi - - -

EVOTAB X8-HD şu ürünü bi intertte araştır

Bi nexus 7 alıpta 700tl bayılacağına hemen hemen aynı özellikli bu cihaza 300 tl ver 400tl cebinde kalsın ve kesinlikle pişman olmayacaksın

Daha çok ayrıntı istersen ben burdayım

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
bunlar hep aynı özellikte fakat bazı firmalar servis bazıları farklı şeylerden satıyor ve kaliteli,hesaplı,servis desteği iyi olsun istiyorum.arkadaşimda evotab var ama modelini bilmiyorum bi anda ekranı çatladı servis cevap bile vermedi kaç gün simdi tam bilmiyorum ne yaptığını tableti ama bazı firmalarda şüpheliyim ve şans ya bu işler

MrExpert

MrExpert

Üye

Sadece donanıma bakıp söylüyorsunuz ama bende piranha busness tab 9 alıcaktım 300tl fiyatı vardı angry birds te kasıyordu donanımı gayet iyiydi diyer ucuz olan bir kaç tabletide inceledim olarında farkı yok asphalt 7 yüklenmiş oyun açılıyor donana dona zarzor açtı açıncada zaten kasmaktan oyundan hiçbirşey anlamadım incelemeden söylemek yanlış Bende öyle sanıyordum bizzat tecrube ettim bunu s3 le o tabletleri kıyaslamak büyük yanlış...

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

Sadece donanıma bakıp söylüyorsunuz ama bende piranha busness tab 9 alıcaktım 300tl fiyatı vardı angry birds te kasıyordu donanımı gayet iyiydi diyer ucuz olan bir kaç tabletide inceledim olarında farkı yok asphalt 7 yüklenmiş oyun açılıyor donana dona zarzor açtı açıncada zaten kasmaktan oyundan hiçbirşey anlamadım incelemeden söylemek yanlış Bende öyle sanıyordum bizzat tecrube ettim bunu s3 le o tabletleri kıyaslamak büyük yanlış...

business tab 9u birde vatanda inceleyin :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Çok iyi çalışabilirde hemen bozulabilirde :bilmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye

donanıma bakıp söylemiyorum hatta donanımını araştırmadim bile sadece hafızasını biliyorum 8 gb ve "kullanarak yorum yapıyorum" senin bahsettiğin cihaz başka benim kullandığım cihaz başka markasını önceki mesajlarımda belirttim ve şu ana kadar açmadığı tek oyun real 12 diğer oyunların hepsini açıyor 1-2 istisna olabilir ve kasmada yok ayrıca s3 ile arasındaki tek fark telefon görüşmesi yapılamaması tabi internet üzerinden görüntülü görüşme yapılabilir :)
yani bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum :) ucuz etin yahnisi güzel olamazmi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt