yaren_dede
Üye
Bence alma Yaşar![]()
yaşar sence ne yapsın 250 tl si var öneride bulun bari alma demek kolay, 1500 tl lik s3 ün yaptığı çoğu şeyi Bu cihaz yapıyor
Bence alma Yaşar![]()
yaşar sence ne yapsın 250 tl si var öneride bulun bari alma demek kolay, 1500 tl lik s3 ün yaptığı çoğu şeyi Bu cihaz yapıyor
Bence almalısın sana yeter zaten öğrencisin
Belki almassan o parayı boş şeylere harcayabilirsin

markası Qbix internette yaz çıkıyor beyazı var bende
abi hiç sıkıntı çıkarmadi di mı şarj haricindeHatta eğer imkanının varsa biraz daha biriktirmeye çalışıp Nexus 7 alabilirsin ? o ucuzdu sanırım
- - - Eklendi - - -
Yalnız bir bu kadar daha lazım malesef. Ama biriktirebilirsen o paraya şahane bir cihaz almış olursun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şans işi diyelim bu tabletler, bozuk da çıkabiliyor uzun süre dayanani da![]()

ya bu paraya iPadde bulamazsın biriktiripte nexus almam çünkü çok sabrettim araştırdım iş şansa kadar gidiyor bu sektörde bu kısımda biraz daha sabır beni manyak yapar benim huyumu bilmiyorsun
- - - Eklendi - - -
aynen
- - - Eklendi - - -
![]()

Bence almalısın sana yeter zaten öğrencisin
Belki almassan o parayı boş şeylere harcayabilirsin
Sabırsızsan al o zaman ne diyeyim![]()

Sadece donanıma bakıp söylüyorsunuz ama bende piranha busness tab 9 alıcaktım 300tl fiyatı vardı angry birds te kasıyordu donanımı gayet iyiydi diyer ucuz olan bir kaç tabletide inceledim olarında farkı yok asphalt 7 yüklenmiş oyun açılıyor donana dona zarzor açtı açıncada zaten kasmaktan oyundan hiçbirşey anlamadım incelemeden söylemek yanlış Bende öyle sanıyordum bizzat tecrube ettim bunu s3 le o tabletleri kıyaslamak büyük yanlış...

Sadece donanıma bakıp söylüyorsunuz ama bende piranha busness tab 9 alıcaktım 300tl fiyatı vardı angry birds te kasıyordu donanımı gayet iyiydi diyer ucuz olan bir kaç tabletide inceledim olarında farkı yok asphalt 7 yüklenmiş oyun açılıyor donana dona zarzor açtı açıncada zaten kasmaktan oyundan hiçbirşey anlamadım incelemeden söylemek yanlış Bende öyle sanıyordum bizzat tecrube ettim bunu s3 le o tabletleri kıyaslamak büyük yanlış...

ucuz etin yahnisi güzel olamazmi?