bime gelecek tablet nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

yasin-48

Üye
Bencede alma kardeşim bimdeki ürünler parasi kadar oluyor biraz daha bekle daha ii makina al

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

donanıma bakıp söylemiyorum hatta donanımını araştırmadim bile sadece hafızasını biliyorum 8 gb ve "kullanarak yorum yapıyorum" senin bahsettiğin cihaz başka benim kullandığım cihaz başka markasını önceki mesajlarımda belirttim ve şu ana kadar açmadığı tek oyun real 12 diğer oyunların hepsini açıyor 1-2 istisna olabilir ve kasmada yok ayrıca s3 ile arasındaki tek fark telefon görüşmesi yapılamaması tabi internet üzerinden görüntülü görüşme yapılabilir :)
yani bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum :) ucuz etin yahnisi güzel olamazmi?

abi peki boyutu sana küçük geliyor mu

yaren_dede

yaren_dede

Üye

abi peki boyutu sana küçük geliyor mu

dokunmatik ekranda oyun oynamak zor oluyor yani ekran büyük geliyor ama normal kullanım içinde ideal, aslında Bu cihazı büyük ekranlı telefonlarla aynı boyutta yapsalar süper olurdu :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kullanmayan konusuyor arkadas

Ben a101 den 130 aldım.Hala kullanıyorum.İhtiyacı karsılıyo

Turan

Turan

Üye
Para varsa yancıkta al :oke:

Preloader

Preloader

Üye
piranha ultra tab III 10.1 öneririm :oke:

- - - Eklendi - - -

Sadece donanıma bakıp söylüyorsunuz ama bende piranha busness tab 9 alıcaktım 300tl fiyatı vardı angry birds te kasıyordu donanımı gayet iyiydi diyer ucuz olan bir kaç tabletide inceledim olarında farkı yok asphalt 7 yüklenmiş oyun açılıyor donana dona zarzor açtı açıncada zaten kasmaktan oyundan hiçbirşey anlamadım incelemeden söylemek yanlış Bende öyle sanıyordum bizzat tecrube ettim bunu s3 le o tabletleri kıyaslamak büyük yanlış...

Dstum bnde piranha business tab 2 9 inch var ve HİÇ DONMADAN VE KASMADAN gta 3 , asphalt 7, six guns , gibi oyunları açıyo.Hem de hiçbir sorun yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt