Garip bir şey oldu anlamadım gitti....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Garip bir şey oldu anlamadım gitti....
Öncelikle telefonun Galaxy w teli vatan bilgisayardan aldım yaklaşık 6-7 aydır teli sorunsuz bir şekilde kullanıyordum fakat ne olduğunu anlamadım ve telefon birden kapandı bir daha da açılmadı samsung yazısı geliyor tekrar kapanıyordu ben biraz uğraştım ama bir türlü halledemedim ondan sonra boş ver garantiye vereyim yapsınlar dedim vatan bilgisayara gidip teli garantiye verdim. 15 gün geçti ve sim kartıma bir sms geldi 'YASAL UYARI' bir ımeı numarası ve devamında bu tel kayıtlı değildir 1 hafta içerisinde kapatılacaktır denildi bende ımeı no yu kontrol ettim benim garanti de ki cihazım çıktı. Şimdi bu olay nasıl oluyor anlayabilmiş değilim o kadar kullanıyorum mesaj gelmiyorda şimdi nasıl geliyor ? Bir sürü soru var aklımda

sparrov61

Üye
kardeş benim teldede aynı sıkıntı var ama ben daha garantiye vermedim kendim tekrardan odinle stock rom yüklemeyi deniyorum ama o da olmuyor galiba telefonculara falan gidecem bi format atabilirlermi diye.

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim teldede aynı sıkıntı var ama ben daha garantiye vermedim kendim tekrardan odinle stock rom yüklemeyi deniyorum ama o da olmuyor galiba telefonculara falan gidecem bi format atabilirlermi diye.

bende yapamayınca garantiye verdim. birde telimin ımeı nosu nasıl kayıtlı değil anlamadım ki

restmod

restmod

Üye
Btk dan imeiye bak ne yaziyor orada

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hepinizin telefonu başka bitelefonun imesini kullanıyor yani bu hile gibi birşey sahtekarlıga giriyor bu.telefonlarınızı degiştirmekten başka careniz yok sanırıö

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
İnsallah en kisa zamanda cozulur sorunun

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun ımeı numarasını internet sordurdum telefon Gt-I8150 yani benim telefon anlamadım bu kadar zaman nasıl kullandım ben bu telefonu fırsat bulduğumda vatan bilgisayara gidip bunu soracağım ınş en kısa zamanda halledilir .

- - - Eklendi - - -

İnsallah en kisa zamanda cozulur sorunun

:tşk:

- - - Eklendi - - -

hepinizin telefonu başka bitelefonun imesini kullanıyor yani bu hile gibi birşey sahtekarlıga giriyor bu.telefonlarınızı degiştirmekten başka careniz yok sanırıö

inşallah beni fazla uğraştırmaz

- - - Eklendi - - -

Aynen sizlere göstereyim

IMEI SORGULAMA
IMEI : (noyu Gizledim)
Durumu : KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT
EDİLEN IMEI
Kaynak : -
Üretici : Üretici: Samsung Korea
Pazar Adı: Samsung GALAXY W
Model Bilgileri: GT-I8150
Sorgulama Tarihi 07.02.13

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ürün degişimi talep et yada git söyle imei numaramı başka bi telefon kullanıyor de .bu konuyu actıgın iyi oldu aslında.hepimiz vatan bilgisayar gibi büyük bir avm'nin bile sahtekarlıkla ek kazanc elde ettigini ögrendik.

MrExpert

MrExpert

Üye
İmeı çalınmış olabilir...

boran9999

boran9999

Üye
Yüklediğiniz uygulamalara vs dikkat edin kimse babasının hayrına oturup saatlerce program yazmıyor.

blacktalon

blacktalon

Üye
Vatanda böyle sorun olmamasi lazim ama dediginiz sorun cakma imei ile alakali sen vatana bir sor bence

restmod

restmod

Üye
Imei kayittan dusmus vatana git anlat urun degisimi iste

Sarangni

Sarangni

Üye
Avantajlı bile çıkabilirsiniz. Tüketici Hakları Derneği gidip madur edildim guvenim kalmadı para iadesi iste bak neler oluyor nasıl olsa faturalı ürün. Ben olsam direk para iadesi isterim. Gider o para ile daha iyi bir cihaz alırım. Muhtemelen 6 ay önce Ace2 ve S3 Mini şimdi ki fiyatlarına yakın bir ücret karşılığında almışsınızdır.

ByMadLy

Üye
Bu tür problemler genelde telefona yeni bir rom yüklendiğinde sorun çıkartıyor.Telefonunuza sanırım yükledikleri romda bir sorun var.Eski romunuzda imei si kayıtlı bir şekilde iken yeni romunuzda imei numarası değişmiş veya silinmiş olabilir.Bu yüzden telefonunuzu en kısa sürede garantiye tekrar teslim edip sorunu detaylıca açıklayın.Umarım probleminiz çözülür.

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun ana card değişimiymiş önce vatan bilgisayarı aradım onlar beni samsung yetkili servisine yöneltiler oradan da İstanbul da ki samsung destek bilişimini aradım en son bana ürünün ana kartının değiştirildiği bu yüzden böyle bir sms in geldiğini tekrardan kayıt yapılacağını söylediler

sparrov61

Üye
bende ithalat yoluyla kaydedilen ımei yazıyor yani ımei de bir sorun yok galiba?

karayel90

karayel90

Üye
Arkadaşlar sorun ana card değişimiymiş önce vatan bilgisayarı aradım onlar beni samsung yetkili servisine yöneltiler oradan da İstanbul da ki samsung destek bilişimini aradım en son bana ürünün ana kartının değiştirildiği bu yüzden böyle bir sms in geldiğini tekrardan kayıt yapılacağını söylediler
Bemde büyük ihtimalle anakart değişmiştir diyecektim üstüne bastın :ehe:

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi

Bemde büyük ihtimalle anakart değişmiştir diyecektim üstüne bastın :ehe:

bende senin bu yorumu yapacağını söyleyecektim tam üstüne bastın :ehe: :ehe:

- - - Eklendi - - -

Şaka yapıyorum alınma :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt