Ppi yoğunluğu en fazla olan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Nasıl yani? :/

- - - Eklendi - - -

Aga senin ve diger arkadaslarin problemi buldum.Mesele hangi telefonun cok cekirdekli oldugu yada hangisinin raminin falan filan yuksk oldugu degil.Mesele şuki kardeşşş kalite ve prestij.Samsung daha 3 yil evvel b.k tu bugun koktu diyebiliriz.Her marka er veya gec ayni teknolojiyi sunuyor.en fazla 2-3 ay farkla.Onmli olan iscilik,kalite,uzun omurluluk vs. SONY dünyanın enn iyi ve kaliteli markalari.lndan biri hatta kendisi.Sony ekran teknolojisi gibi yok.Cok keskin ve kaliteli gozu yormayan ekranlari var.Tabi bu sadece ekrani....Ona kalirsa Htc One X de s3 ten once cikmisti...
Tamam ben Samsung Htc den önde gidiyor diye birşey demedim ki zaten sony bir adım geride dedim.
Kaliteye gelince Arc'ların sensör üzerindeki çatlamaları,xperia S serisindeki ekrandaki sararma hataları ile forum dolup taşmıştı.Herkes xperia s'den şüphe duydu resmen bazı ülkelerde geri toplama vs haberler vardı sonuçlarını bilmiyorum.
Buna kalite diyorsan kabuldür.S2 çok sağlamdır bunu söyleyim s3 için aynı şeyi diyemem ama teknoloji olarak sony den 1 adım önde.
Ayrıca herşey işlemci değildir kullandıgı arayüzün optamizasyonudur. Çift çekirdek 1.2 ghz işlemcili galaxy s2,Çift çekirdek 1.5 ghz ve kendisinden 1 sene sonra çıkmış xperia S'den daha iyi işlemci performansı veriyordu.Altını çizerim sony yine geride.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

Tamam ben Samsung Htc den önde gidiyor diye birşey demedim ki zaten sony bir adım geride dedim.
Kaliteye gelince Arc'ların sensör üzerindeki çatlamaları,xperia S serisindeki ekrandaki sararma hataları ile forum dolup taşmıştı.Herkes xperia s'den şüphe duydu resmen bazı ülkelerde geri toplama vs haberler vardı sonuçlarını bilmiyorum.
Buna kalite diyorsan kabuldür.S2 çok sağlamdır bunu söyleyim s3 için aynı şeyi diyemem ama teknoloji olarak sony den 1 adım önde.
Ayrıca herşey işlemci değildir kullandıgı arayüzün optamizasyonudur. Çift çekirdek 1.2 ghz işlemcili galaxy s2,Çift çekirdek 1.5 ghz ve kendisinden 1 sene sonra çıkmış xperia S'den daha iyi işlemci performansı veriyordu.Altını çizerim sony yine geride.
Bence abariyosun.Bazi ulkelerde nerede geri toplanmis.ve ben hic sararma filan ole haber gormedim asil iyi bakarsan surekli s2 -s3-s3 mini konulari var surekli sorun var...iyi bi bak simdi...bizde kullaniyoz sony ama hic sikayetimiz yok...herturlu sony daha iyi..geriden gelir ilerde filan onlar hikaye . Sonucta teknoloji hemen gelisiyo.Bi fira once cikartir diğeri sonra bunu oyle kiyaslayamazsin.

Türe

Türe

Üye
Bence abariyosun.Bazi ulkelerde nerede geri toplanmis.ve ben hic sararma filan ole haber gormedim asil iyi bakarsan surekli s2 -s3-s3 mini konulari var surekli sorun var...iyi bi bak simdi...bizde kullaniyoz sony ama hic sikayetimiz yok...herturlu sony daha iyi..geriden gelir ilerde filan onlar hikaye . Sonucta teknoloji hemen gelisiyo.Bi fira once cikartir diğeri sonra bunu oyle kiyaslayamazsin.

yok artık. :oha: Forumda sarı ekran konularından geçilmiyordu.

PriZm

PriZm

Üye

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben yinede sony nin daha kaliteli oldugunu susunuyorum...Ben cok memnunum..

lordufuk

lordufuk

Üye
Ya ben yinede sony nin daha kaliteli oldugunu susunuyorum...Ben cok memnunum..
Sony nin ekranları geçici süreliğine iyi uzun ömürü değil :) ayrıca en parlak ekranlar samsungda amoled ekranlar her nekadar beyazı güzel olmasada diğer tüm renklerde çok canlı renkler sunuyor :pro:

PriZm

PriZm

Üye
Sony nin ekranları geçici süreliğine iyi uzun ömürü değil :) ayrıca en parlak ekranlar samsungda amoled ekranlar her nekadar beyazı güzel olmasada diğer tüm renklerde çok canlı renkler sunuyor :pro:
Hayır En parlaklar IPS ekranlar.Retina ekran gibi.

Samoledde inanılmaz bir kontrast var.özelliklede siyah rengi tonlamaları uzay siyahı.Bu konuda her mobil ekrandan üstün.

ayrıca renklerdede çok başarılı.

lordufuk

lordufuk

Üye

Hayır En parlaklar IPS ekranlar.Retina ekran gibi.

Samoledde inanılmaz bir kontrast var.özelliklede siyah rengi tonlamaları uzay siyahı.Bu konuda her mobil ekrandan üstün.

ayrıca renklerdede çok başarılı.
Adam biliyor sağol hatamızı düzelttiğin için :) :vur

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Forumlarda her gün konu açılıyordu demekki sen takip etmemişsin. HTC ye gel kaliteli de Nokia ya kaliteli de susayim ama Sony ye kalite deme. Nostalji takılıyor Sony.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt