Ppi yoğunluğu en fazla olan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheMadness

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hala Galaxy S4 Te Israr Ediyorum:ünlem::oke:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Konuyu Aşmayalım Lütfen :ünlem:

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
sony xperia z

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Konu ucmus :D

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
Tyrann

Tyrann

Üye
galaxy s4 440 ppi idi sanırım

TheMadness

TheMadness

Üye
Şu anlık Xperia S sanırım.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
​bu adam doğru konuşuyor bu adamı dinleyin :))

- - - Eklendi - - -

evet çıkmamış bir s4 440 ppı
şu anda var olan xperia s 442 ppı
gerçekten kayda değer bir teknoloji farkı var :)
Sony de işlemci olarak samsung'dan hep bir adım geride altını çizerim.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

Sony de işlemci olarak samsung'dan hep bir adım geride altını çizerim.

Aahahahaa hacı sakın samsung ile dunya devi sony yi karsilastiriyim deme...En basitinden bi eline sgs al digerine neo v tasarimindan tut isciligine kadar herseyi sony in iyi..Ayni katagoride telefonlar ama niye neo v %7 hermarkadan daha keskin cozunurluk ve ppi yogunlugu var ve ayni fiyat ama daha iyi...Bunu telefonlqrla değil tv ile de kiyaslayabilirsin...Sony devv bir markadir...Led ekrani da soylemeyi unuttum..;)

PriZm

PriZm

Üye
Aahahahaa hacı sakın samsung ile dunya devi sony yi karsilastiriyim deme...En basitinden bi eline sgs al digerine neo v tasarimindan tut isciligine kadar herseyi sony in iyi..Ayni katagoride telefonlar ama niye neo v %7 hermarkadan daha keskin cozunurluk ve ppi yogunlugu var ve ayni fiyat ama daha iyi...Bunu telefonlqrla değil tv ile de kiyaslayabilirsin...Sony devv bir markadir...Led ekrani da soylemeyi unuttum..;)
SGS ile Neo V karşılaştırılınca hangisi hangisini pataklıyor acaba :D

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Kamera ekran iscilik tasarim neo.v iyi ram ayni hiz ayni internet hizi sgs iyi olabilir belki o da al senin olsun bilmiyomus gibi yapma hacı .. haa bide cizilmez ekran var onuda koruyucu ile hallediriz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yeni modellerde s4 ve benzerilerinde ppi yoğunluğu fırlayacak ama şuanda htcde felanda var :)

PriZm

PriZm

Üye
Kamera ekran iscilik tasarim neo.v iyi ram ayni hiz ayni internet hizi sgs iyi olabilir belki o da al senin olsun bilmiyomus gibi yapma hacı .. haa bide cizilmez ekran var onuda koruyucu ile hallediriz.
ohoo custom romları es geçtin.Custom romlar ile S2 ile yarışabildiğini es geçtin.sende bunları bilmiyormuş gibi yapma?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Sen custom romlarla gpu ya bile oc yapan insansin hacı.Ayrica neo v yede yapilabilecek romlar var 1.8 ghz oc filan var ama dogal olarak sony kalitesini biliuosun zannettim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt