Ppi yoğunluğu en fazla olan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Anlamayacak birşey yok bazı telefonların sony ye olan minimum üstünlükleri için sony alma diyen 50 kişi buluruö

- - - Eklendi - - -

S3 le Xperia s kaynaklanabilir aynı zamanda çıkmış da olabilir peki fiyat olarak da kıyaslarsak samsung un s2 sinden üstün bir cihazı s2 ile aynı fiyata bulmanı sadece sony sağlar

- - - Eklendi - - -

Hocam üstün olabilir ama 799 tl lik sony marka telefon bile s2 yle kıyaslanıyorsa samsung un vay haline :)
Ben teknoloji olarak 1 adım geriden geliyor dedim. Adam Samsungun kullandığı teknolojiyi bir sene sonra çıkarıyor bırakda o kadarda olsun.

hasanistan

hasanistan

Üye

Ben teknoloji olarak 1 adım geriden geliyor dedim. Adam Samsungun kullandığı teknolojiyi bir sene sonra çıkarıyor bırakda o kadarda olsun.
Z için de aynı şeyi söyler misin?

codblackops2

codblackops2

Üye
Şimdi sen 270 ten sonrası önemsiz diyorsun ama sony mühendisleri her ppı yı o telefona nasıl saldırdığını bilmiyorsun burada bir emek söz konusu ve sen onca adamın haftalarca uğraşarak yerleştirdiği özelliğe önemsiz diyorsan bu senin emeğe saygını gösteriyor

Farklı bir bakış açısı :hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Z için de aynı şeyi söyler misin?
Bak kardeşim benim,Geçen sene galaxy S2 andoridin en iyilerindendi değilmi? Xperia s çıktı ve ondan iyi oldu ama bu 2 ay sürdü. Sonra Galaxy s3 geldi ve çıktıgından beri xperia s den üstün.Şimdi Z çıktı tıpkı xperia s'in galaxy S2'ye sağladıgı üstünlük gibi 2 ay boyunca S3'e üstünlük saglar sonra 4+4 çekirdekle S4 çıkınca ne olacak yine sony 1 adım geride.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

bence pixel yoğunluğu önemli ama,baksana s3'e ana menüdeyken falan pixeller sayılıyor küçük küçük :evet:

Nasıl yani? :/

- - - Eklendi - - -

Bak kardeşim benim,Geçen sene galaxy S2 andoridin en iyilerindendi değilmi? Xperia s çıktı ve ondan iyi oldu ama bu 2 ay sürdü. Sonra Galaxy s3 geldi ve çıktıgından beri xperia s den üstün.Şimdi Z çıktı tıpkı xperia s'in galaxy S2'ye sağladıgı üstünlük gibi 2 ay boyunca S3'e üstünlük saglar sonra 4+4 çekirdekle S4 çıkınca ne olacak yine sony 1 adım geride.

Aga senin ve diger arkadaslarin problemi buldum.Mesele hangi telefonun cok cekirdekli oldugu yada hangisinin raminin falan filan yuksk oldugu degil.Mesele şuki kardeşşş kalite ve prestij.Samsung daha 3 yil evvel b.k tu bugun koktu diyebiliriz.Her marka er veya gec ayni teknolojiyi sunuyor.en fazla 2-3 ay farkla.Onmli olan iscilik,kalite,uzun omurluluk vs. SONY dünyanın enn iyi ve kaliteli markalari.lndan biri hatta kendisi.Sony ekran teknolojisi gibi yok.Cok keskin ve kaliteli gozu yormayan ekranlari var.Tabi bu sadece ekrani....Ona kalirsa Htc One X de s3 ten once cikmisti...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

bence pixel yoğunluğu önemli ama,baksana s3'e ana menüdeyken falan pixeller sayılıyor küçük küçük :evet:

ne gözüküyormu??? :hmmm
ben tele (xperia ray)büyüteç ile baksamda pixeller gözükmüyor!! :D
ppi 297

Türe

Türe

Üye
Gerçi ben de ekrandaki mat filmden dolayi göremiyorum artik :D çünkü mat sayesinde 1 metre geriden bile piksel sayılıyor :zzz:

codblackops2

codblackops2

Üye
Gerçi ben de ekrandaki mat filmden dolayi göremiyorum artik :D çünkü mat sayesinde 1 metre geriden bile piksel sayılıyor :zzz:

Arkadaşımın s2sinde var mat , aman Allahım o nasıl bir görüntü bütün pixeller tek tek sayılıyor neredeyse :ohannes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt