Android 4.2.2 ve Android 5.0 Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi

Android 4.2 Jelly Bean sürümünün hatalarından arındırılmışı olarak yakın zamanda çıkacak olan Android 4.2.2'den sonra, Google Android 5.0 Key Lime Pie'ı duyurabilir.

06/02/2013 15:30

Google'ın 29 Ekim'de duyurduğu Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, daha sonra Android 4.2.1 versiyonuna güncellenmişti. Google'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Android 4.2.2 güncellemesi ise kısa bir süreiçerisinde bazı Latin ülkelerinde yayınlanmıştı. Hatta Brezilya'da satılan bazı Nexus 4'lerin Android 4.2.2 ile satışa sunulduğu görülüyordu.
Google'ın Android 4.2.2 sürümü üzerinde bir kaç çalışma yaptığı ve Nexus10, 7, 4 ve Galaxy Nexus modelleri için, global olarak Mart başlarındaAndroid 4.2.2 güncellemesini dağıtmaya başlayacağı belirtiliyor.
Android 5.0 Key Lime Pie ne zaman geliyor?
Key Lime Pie: Jelibondan sonraki tatlımız​
Gelen bilgilere göre son Jelly Bean sürümü Android 4.2.2 olacak. Daha sonra Google, yoluna Key Lime Pie kod adlı Android 5.0 sürümü ile devam edecek.
Gelen iddialar, Google'ın Mayıs ayında I/O etkinliği düzenleyeceği, bu etkinlikte de Android 5.0'ı tanıtacağı yönünde. Mayıs ayından sonra çıkması planlanan bazı telefonların, Android 5.0 ile geleceği dedikoduları, bu bilgiler ışığında güçlenebilir. Fakat tekrardan belirtelim, henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.
Kaynak: SDN

erhank98

erhank98

Üye
Merak ettiğim birşey var
Neden bu Android versiyornlarına yemek veya tatlı ismi veriliyor ?
İce-Cream Sandwich (Dondurmalı Sandviç)
Jelly Bean (Jelibon)
Key Lime Pea (Limonlu Pasta)

caglar b

caglar b

Üye
Merak ettiğim birşey var
Neden bu Android versiyornlarına yemek veya tatlı ismi veriliyor ?
İce-Cream Sandwich (Dondurmalı Sandviç)
Jelly Bean (Jelibon)
Key Lime Pea (Limonlu Pasta)

symbiabın androidden tek üstün yanı (anna,belle,carla,donna) :D

• Beğen
Tepkiler: erhank98
Mufche

Mufche

Üye
Limonlu pastada güzel görünüyor
:d:
:tşk:

erhank98

erhank98

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yunusmaxicepp
hasanistan

hasanistan

Üye
yaw androide para dayanmıyor beyler güncel android sürümü kullanak diye illa milyarlar dökmek zorunda mıyız be ya her telefona güncellensin yada kös kös jb kullanam :)

caglar b

caglar b

Üye
Bide daha fazla oyun uygulaması var

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben 4.2.1 kullanıyorum fena bişey degil :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
4.2.1 dedim 2 ay oldu çıkalı ayrıca ne guzel işte nokia fw çıkarmıyo diye millet isyan ediyo :)

PriZm

PriZm

Üye
:hmmmhmm 4.1.2 ne ara çıktı? bu arada bence google bu işi çok cıvıttı her ayda bir güncelleme çıkıyor bunebe
Güncelleme gelmesi güzel.Google'ın hızına yetişemiyorsan neden kızıyorsunki :D

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Her marka güncelleme desteği vermemekte orası sıkıntılı oluyor ayrıca sözde google bu yeni güncellemelerle hatalarını düzeltiyor ice cream çıktığında herkez iostaki hıza yetişildi demişti çok hızlı felan ama şimdi beş para etmez neden yeni güncellemeler geldi eğerki iosun hızına çoktan yetişildiyse amaç ne 4.2.2 ve 5.0 samsung inşallah 5.0 güncellemesini verir bizllere :) ayrıca kusura bakmayın 4.2.1 i yeni duydum :) napalım daha yeni s3 aldık

Artles

Artles

Üye
5 güncellemesi s3 e %100 gelir

PriZm

PriZm

Üye
Jelly Bean zaten takılmalar haricinde iOS hızında çalışıyor.Sürekli 60 FPS.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
linaro :)

furkey

Üye
yaw androide para dayanmıyor beyler güncel android sürümü kullanak diye illa milyarlar dökmek zorunda mıyız be ya her telefona güncellensin yada kös kös jb kullanam :)

O işin de kolayı var :) al bir Nexus telefon için rahat etsin :)

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar bu güncelleme htc one x e de gelir mi 4.2.2 ve yukarısı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt