Yükleme.sizce bu romu yüklemelimiyim ??

usb depolama çalışmıyor sadık abi ??
- - - Eklendi - - -
usb depolama çalışmıyor sadık abi ??
ya arkadaslar yardim edin!!!!!!! orjinal rom yuklerken amss.mbn de kaldi biriniz yardim edin yukleme durdu yaaa kimse yardim etmiyor Biktim artiksorun neyden kaynaklaniyor

aynen emre kardeşim depolama sorunun öyle çözdüm önce cm9 rc4 + 1.7 yoon kernel kurdum üstünde 3x yoon kernel kurunca sorun düzeldi.

cwmti aç varsa sdcardda cm9u kur sonra da android hata ayıklamayı etkinleştirip yap devam eder
- - - Eklendi - - -
cwm açılmıyorsa bataryayı çıkar 5 dk bekle sonra geri dene
- - - Eklendi - - -
Ben de aynısını yapmıştım 1.7 üzerine 3x kurdum![]()
olmaz
- - - Eklendi - - -
olmadı cwmyi odinden kurup da dene
- - - Eklendi - - -
sorun hata ayıklama etkin olmadığından kaynaklanıyor
- - - Eklendi - - -
Bak:
Eğer sdcardda ya da hafıza kartında cm veya başka çalışan bir rom varsa;
telefonu cwm ile açmayı dene açılırsa işin kolay direk o romu kur sonra telefonu açıp ayarlar geliştirici seçenekleri android hata ayıklamayı işaretle daha sonra orjinal romu kurmayı dene eğer cwm açılmıyorsa odinden tekrar cwm kur diğer adımları uygula
allah razi olsun hocam oldu stock roma donuyor
allah razi olsun hocam oldu stock roma donuyor
- - - Eklendi - - -
hata ayiklamayi etkin yaptim yine amss.mbnde kaldi
- - - Eklendi - - -
sorun hata ayıklama etkin olmadığından kaynaklanıyor
- - - Eklendi - - -
Bak:
Eğer sdcardda ya da hafıza kartında cm veya başka çalışan bir rom varsa;
telefonu cwm ile açmayı dene açılırsa işin kolay direk o romu kur sonra telefonu açıp ayarlar geliştirici seçenekleri android hata ayıklamayı işaretle daha sonra orjinal romu kurmayı dene eğer cwm açılmıyorsa odinden tekrar cwm kur diğer adımları uygula
recoveryden format factory yapın açılır![]()

saolun hocam yardimlariniz icin acildi musterime az kalsin telefonun parasini verrcektim![]()

saolun hocam yardimlariniz icin acildi musterime az kalsin telefonun parasini verrcektim![]()