Sevgililer gününde verilebilecek hediyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

52asi52

Üye
    Konu Sahibi
Sevgililer gününde verilebilecek hediyeler
Konuyu açma amacım hediye bulamayanlara bir konu altında fikir vermek sizde yazabilirsinizBen şöyle fikir veriyim apartmanda oturuyorsanız evinizin önüne kadar gül döktürüp sevgi yuvasına gider diye yazıda yazdırabılırsin yada aşk yuvası o isim size kalmış Yada bi tv kanalına kendi videonu çekerek yollayıp 14 şubatta yayınlamalarını isteyebilirsinizVideonda aşkını haykır eskilerden güzel anılarınızı anımsatcak bişilerde söyleyebilirsiniz

Şöyle bişide olabilir bir anons arabası kiralayıp nerede oturuyorsan oralarda isminize göre anons yaptırırsın tam sizin evin önünden geçerkende bi demet gül ve kapıdan giren kemancı çok romantik olur
Anons kelimeside önemli

- - - Eklendi - - -

Konu hakkında fikirleri olanları bekliyorum...

52asi52

Üye
    Konu Sahibi
Kimsede yorum yazmamış ilginç :hmmm romantik değilmiyiz acaba :D

Duran.Y

Duran.Y

Üye
belkide sevgilisi olan çok kişi yoktur:)

Aslamam

Üye
Aynen sevgilisi olan fazla yoktur .

furkitare

furkitare

Üye
Eğer sevgilinizin sizi daha çok özlemesi ve sevmesini istiyorsanız Lana Del Rey albümu alın. Hem şarkıları mükemmel, hem çok içli, hemde sevgiliniz bunu dinlerken aklında hep siz olacaksınız. Bence çok güzel bir hediye... Ve mantıklı, bu arada en romantik ben çıktım her halde :D :P

furkan5800

furkan5800

Üye
Onu çok sevdigini soyle bence bu yetecektir

kaptan23

kaptan23

Üye
ben geçen sene özel bi mekanda yemeğe çıkarmıştım ve bir tek gül almıştım şimdi ise yalnız giriyorum :(

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Haci bosverin yanliz girin daha ne istiyonuz masraftan kurtuluyonuz iste 15 subat olsun ask hayatiniza devam edersiniz tekrar :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Intel core i7 işlemci :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kulaklik Al .. En Guzel Hediye O Olur .. Her Muzikte Aklinda Olursun .. Ama Guzel Birsey Al .. :oke:

52asi52

Üye
    Konu Sahibi
Konu canlanmış :)

zombaka

zombaka

Üye
sevgililer gününde sevgilinizi şaşırtmak istiyosanız bana hediye alın

zombaka

zombaka

Üye
sevgilinizi şaşırtmak için süper

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Topal Pire

Topal Pire

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt