Uygulama acil yardım..One S açılmıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım..One S açılmıyor :(
Merhaba arkadaslar.htc one s cihazıma rom yüklemek için kernel flashladım flashladıktan sonra recovery ekranına girmeye çalıstım fakat ne recovery ne bootloader ne de telefon hiç bir sekilde açılmıyor bilen arkadaslar lütfen yardım edin brick olmus mudur telefon?

Android Police

Android Police

Üye
bataryayı çıkarıp 15sn bekle sonra tekrar açmayı dene

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
batarya çıkmıyor bu modelde

Android Police

Android Police

Üye
hiçbirşekilde açılmıyormu ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
açılsa bile ne işe yarayacak ki telefonu açmaya çalısıyorum htc logosunun altında kırmızı bir yazı çıkıyo ve tekrar kapanıyo :(

Android Police

Android Police

Üye
telefonu ses kısma power tuşuna aynı anda basarak açmayı dene açabilirsen başka bir kernel flaşla

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
açılmıyo bu şekilde

Android Police

Android Police

Üye
şuan maalesef yoğunum başka bir arkadaşdan yardım isteyeceğim bekleyin

- - - Eklendi - - -

n.a.w.y adlı arkadaşa sor o yapar belki

abandonware

abandonware

Üye
yardım etmek isterdim ama bu konuda hiç bir bilgim yok ya :( dreamagic'e sor, belki bilir.. o banladı kendini ama bende telefon numarası ve mail adresi var istersen vereyim..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
yardım etmek isterdim ama bu konuda hiç bir bilgim yok ya :( dreamagic'e sor, belki bilir.. o banladı kendini ama bende telefon numarası ve mail adresi var istersen vereyim..
çok tesekkür ederim bende de varmıs simdi farkettim birazdan arayacagım :) bu arada bootloaderi açtım şimdi baska kernel yükleme zamanı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
cihazı recowery modda açmayı dene ama biraz bekle.eger bootloader acılırsa hard format atıp çalışan normal bi rom yukle.

Android Police

Android Police

Üye
bootloaderi girip fastboot moda koy daha sonra başka bir romun kernelini flaşla daha sonra wipeleri yappı recoveryden romu kur

- - - Eklendi - - -

evet dreamagic diye birini görmüştüm bi ara yardım etmişti bana kendini niye banladı ki ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
cihazı recowery modda açmayı dene ama biraz bekle.eger bootloader acılırsa hard format atıp çalışan normal bi rom yukle.
acaba kurdugum romun kerneli mi yanlıs çünkü romu bir türlü kabul etmiyor cihaz ve benim kuracağım rom viperOneS olmasına rağmen kernel ekranında trickdroid romuyla ilgili şeyler yazıyor..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
acaba kurdugum romun kerneli mi yanlıs çünkü romu bir türlü kabul etmiyor cihaz ve benim kuracağım rom viperOneS olmasına rağmen kernel ekranında trickdroid romuyla ilgili şeyler yazıyor..

daha önce kullandığın karnel rom yeni karnelin çalışmasına engel olabilir çakışma olabilir mesela bende bazen rom yüklediğim zaman telefon açılmıyor yüklediğin romlar cmw karnel uygulama herşey bunlara etkendir büyük ihtimal seninkide uyuşmadı o değilde başka bi rom dene veya daha önce kullandığın romu tekrar yükle.sonuçları tekrardan buraya yaz

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
daha önce kullandığın karnel rom yeni karnelin çalışmasına engel olabilir çakışma olabilir mesela bende bazen rom yüklediğim zaman telefon açılmıyor yüklediğin romlar cmw karnel uygulama herşey bunlara etkendir büyük ihtimal seninkide uyuşmadı o değilde başka bi rom dene veya daha önce kullandığın romu tekrar yükle.sonuçları tekrardan buraya yaz
telefonu bu arada şarj etmenin bir yolu var mı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
telefonu bu arada şarj etmenin bir yolu var mı

sen telefonunu şarja tak 1 saat bekle sonra dene telefon şarj alır diye düşünüyorum daha önce bende half brick yemiştim telefon 30 dk hiç açılmadı bende 2 saat şarja taktım sonra tekrardan ses kısma home ve güç düğmesi ile denedim açıldı ardından hemen orj.rom yükledim her şey düzeldi sende benim gibi dene istersen

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
sen telefonunu şarja tak 1 saat bekle sonra dene telefon şarj alır diye düşünüyorum daha önce bende half brick yemiştim telefon 30 dk hiç açılmadı bende 2 saat şarja taktım sonra tekrardan ses kısma home ve güç düğmesi ile denedim açıldı ardından hemen orj.rom yükledim her şey düzeldi sende benim gibi dene istersen
peki romu nasıl attın telefona?

- - - Eklendi - - -

bilen yok mu arkadaslar ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü konu kapanabilir :locked:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
nasıl çözdün ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt