Sony S alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metnes71

Üye
    Konu Sahibi
Sony S alınırmı ?
Şu an itibari ile ( 1000 - 1100 tl butcem var ) sony s alınırmı .Aynı paraya paralel ıthalat garantili s3 lerde var.
ama sony s benim çok hoşuma gitti.
Sizce Sony s alsam pişman olurmuyum .oyunlar ve navigasyonlar kolay bulunuyormu ?

yakupb03

yakupb03

Üye
bu mesaj Xperia s ten gönderildi al pişman olmazsın adam bana bundan 2 ay önce s 3 le takas yapalım dedi dedim yok . Güven bana :-)

demiralp_47

Üye
Hayır bencedi pişman olmasın.bende kullanıyorum

denizci535

denizci535

Üye
Arkadas yillardir tel kullaniyorum s3 donanim vs ile xperia s i dover samar oglanina cevirir s3 al kafan rahat olsun inan bana iki telefonuda kullandim... sd kart yuvasi buyuk avantaj...

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Beğendiysen al derim almazsan içinde kalır.Paralel italata pek güvenme derim :oke:

- - - Eklendi - - -

Ayrıca S seni pişman etmez..

oguztz

Üye
Xperia s güzel tel. pişman olmazsın

phxslm

Üye
bende s kullanıyorum ve cok memnunum .

enterneoll

enterneoll

Üye
Sanırım o paraya bir galaxy nexus geliyor ama :)

taylan08

Üye
sıkıntısız oynarsın

metnes71

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için çok teşekkür ederim.

Superfan

Superfan

Üye
Arkadas yillardir tel kullaniyorum s3 donanim vs ile xperia s i dover samar oglanina cevirir s3 al kafan rahat olsun inan bana iki telefonuda kullandim... sd kart yuvasi buyuk avantaj...

S3 ' ün donanımın daha iyi olduğunu herkes biliyor.Ama her şey donanım değil.Arkadaşım Xperia S ' i beğendiysen al derim.Zaten o tasarımı beğenmeyen mi var..Paralel ithalat hiç güvenme.Boşver.

NedenLan

Üye
Ben de xperia s almayı düşünüyorum ama en az 4yıl kullanmam gerekiyor sizce gider mi ?dayanıklık ve güncelleme olarak. Sony nin güncelleme politikası ortada malesef.

xcxal

Üye
Bir elektronik firmasında HTC de indirim vardı onu alacakken firma da sıkıntı yaşandı ve başka telefon arayışına girdim. Android modellerden iyi anlayan bir arkadaşım sayesinde fiyatı da uygun olduğu için 7 ay önce Xperia ARC S i aldım.805 tl'lik bir fiyatı vardı ve şu anda aynı site de telefon 930 tl olmuş durumda. Telefonu alıp kullanana kadar androidler konusunda pek bilgi sahibi değildim. Aldıktan sonra ne kadar doğru bir karar verdiğime inandım. Xperia ARC S kullanan biri olarak telefonumdan memnunum. Özellikleri ve kullanım kolaylıkları çok iyi. Bana yeten bir telefon ki Google play ve çeşitli kanallardan edindiğim programları gayet güzel, sorunsuz bir şekil de çalıştırıyor. Verdiğim parayı hak ediyor mu? Evet. Kesinlikle hak ediyor ve aldığım ilk haftadan şimdiye kadar geçen 7 aylık süre de bunu defalarca tekrarladım. Resmen üzerine titriyorum. Diğer telefonlara nazaran biraz daha hassas ve narin bir yapıya sahip.

Isınma olayına gelince elektronik cihazların, özlelikle telefonların ve android telefonların hepsi ısınır fakat ısınması bozuk olması ve çalışmasında bir sıkıntı yaratması anlamına gelmiyor. Telefonda en çok kullandığım oyunlardan biri NFS mos wanted i uzun süre çalıştırıyorum ve telefon ısınıyr fakat alev alev değil ki o program da da ısınması normal.

Piyasadaki fiyatına gelince benim aldığım site de ki bu site android telefonları türkiye'ye ihrac eden site... Bu site de 930 tl. Telefonu aldıktan sonra site size istediğiniz zaman da yardımcı oluyor.

Telefondan memnunum. Tasarımı şık,kullanımı kolay. Özellikleri cezbedici. Tabi bu durumları beğenmek kullanan kişilerin beklentilerine de bağlı. Ben telefonumun özellikerini araştıran,kullanan, sonuna kadar telefonu didikleyen bir kullanıcıyım... Bu da Xperia ARC S'in bana yettiğini gösteriyor.

aerist

Üye
siz oyun listesini öne sürdüğünüzde galaxy s3 ü kenara itmek bence hiç kolay değil. dualcore yeterli görünse de illa bir sınırı var, şayet konuya oyun açısından bakıyorsanız samsung u atlayarak karar vermeyin derim. iki cihaza ben herşeyi bir yana bırakıp öncelikle estetik açıdan bakıyorum ve oyunda oynamadığımdan gönül rahatlığı ile xperia s diyorum.

m.talha

m.talha

Üye
hastasıyız dede.d al bn memnunum

• Beğen
Tepkiler: a.yazaroglu
m.talha

m.talha

Üye
su an bende gta real racıng 3 most wanted fıfa 12 var sorunsuz oynatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...