Bir elektronik firmasında HTC de indirim vardı onu alacakken firma da sıkıntı yaşandı ve başka telefon arayışına girdim. Android modellerden iyi anlayan bir arkadaşım sayesinde fiyatı da uygun olduğu için 7 ay önce Xperia ARC S i aldım.805 tl'lik bir fiyatı vardı ve şu anda aynı site de telefon 930 tl olmuş durumda. Telefonu alıp kullanana kadar androidler konusunda pek bilgi sahibi değildim. Aldıktan sonra ne kadar doğru bir karar verdiğime inandım. Xperia ARC S kullanan biri olarak telefonumdan memnunum. Özellikleri ve kullanım kolaylıkları çok iyi. Bana yeten bir telefon ki Google play ve çeşitli kanallardan edindiğim programları gayet güzel, sorunsuz bir şekil de çalıştırıyor. Verdiğim parayı hak ediyor mu? Evet. Kesinlikle hak ediyor ve aldığım ilk haftadan şimdiye kadar geçen 7 aylık süre de bunu defalarca tekrarladım. Resmen üzerine titriyorum. Diğer telefonlara nazaran biraz daha hassas ve narin bir yapıya sahip.
Isınma olayına gelince elektronik cihazların, özlelikle telefonların ve android telefonların hepsi ısınır fakat ısınması bozuk olması ve çalışmasında bir sıkıntı yaratması anlamına gelmiyor. Telefonda en çok kullandığım oyunlardan biri NFS mos wanted i uzun süre çalıştırıyorum ve telefon ısınıyr fakat alev alev değil ki o program da da ısınması normal.
Piyasadaki fiyatına gelince benim aldığım site de ki bu site android telefonları türkiye'ye ihrac eden site... Bu site de 930 tl. Telefonu aldıktan sonra site size istediğiniz zaman da yardımcı oluyor.
Telefondan memnunum. Tasarımı şık,kullanımı kolay. Özellikleri cezbedici. Tabi bu durumları beğenmek kullanan kişilerin beklentilerine de bağlı. Ben telefonumun özellikerini araştıran,kullanan, sonuna kadar telefonu didikleyen bir kullanıcıyım... Bu da Xperia ARC S'in bana yettiğini gösteriyor.