Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hemen lazerdroidi kurcam :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi anlamadım, bitti derken çok yakında stabil sürümün geleceğini mi söylüyorsun?
aynen bence bi dahaki sürümde yüksek ihtimal biter stable olur

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye

deadhero

Üye
ayrlarda depolama hatalı

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sakın denemeyin yine bootloap oldu bunu farklı şekilde yükleyecez nawy'e bir yazıyım :D

enginizmir

enginizmir

Üye
lazerdroid 2.5 deneyn ne farkı varki .. gayet hızlıydı :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ayne 3x kerneli romu ıçuruyor yaw ayarlardan ve uygulamalardan çıkarkenki bekletme bitmiş gibi geri dermez çıkıyor ve süper akıcılık tam bir tereyağ :)

- - - Eklendi - - -

thunderbolt varmış arkadaşlar nawy abimiz söyle :ehe lazerdroidden iyiymiş onu deneyim paylaşırım

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Çok ta mühim olmayan bir durum ama yinede öğrenmek istiyorum. Mesaj geldiğinde telefon titreşme ve zil sesi ok. ama ekran ışığı yanmıyor siyah kalıyor bunun bir ayarı mı var açmak için ben yapamadım yoksa bu şekildemi kullanacağız stock da böyle değildi yanlış hatırlamıyorsam.

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
ayne 3x kerneli romu ıçuruyor yaw ayarlardan ve uygulamalardan çıkarkenki bekletme bitmiş gibi geri dermez çıkıyor ve süper akıcılık tam bir tereyağ :)

- - - Eklendi - - -

thunderbolt varmış arkadaşlar nawy abimiz söyle :ehe lazerdroidden iyiymiş onu deneyim paylaşırım
Tamam Ali hocam. Eğer işe yararsa paylaşırsın.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar benim işim var thunderboltun linki deneyin olumlu olumsuz yorumlarınızı yazın çalışıyormu oyun performansı nasıl denmeye vaktim yok deneyen biri destek versin [h=2]

[/h]

blackcat67

blackcat67

Üye
Beyler Build 4 Kernel 3 sürüm geldi ayrıca cm10.1 sürümü geldi

2013-02-04: CM9 rc4 [ ]
MD5SUM: 69649976AC3A19EC674FECD21BB55CE2
  • Switched to 3.0 kernel (Yes camera works, front and back!)
  • Added Sound Recorder
  • Fix preview frame rate for front camera
  • Some RIL fixes

[ROM][4.2.1] SlimParanoid [04/02/2013]

Features
Gapps included (do not flash gapps)
Added seeder V7
Added Jetlauncher
Added Slim File Manager
Added Slim Keyboard
Added Slim Fonts
Deleted some apps
Flashable dark theme comming soon...
And it's smooth

Working
Wifi
GPS
Mobile Network
APN
USB Mass Storage
Compass

Not Working
Camera
Bluetooth
FM Radio
Wifi Hotspot
Adding user
Torch
Downloads

Jugg

Üye
Arkadaslar kernel 3 hepimize hayırlı olsun inş en kısa zamanda 4.1 de stable sürümü gecer ancak benim bi sorunum var rc4 ü yükledim vold.fstab işlemini yaptım cm9 olanı içini ayarlardan depolama a girmeye çalıştığımda 'Maalesef Ayarlar durdu. ' gibi bi uyarı alıyorum bu bi sorun yaratır mı ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
arkadaşlar benim işim var thunderboltun linki deneyin olumlu olumsuz yorumlarınızı yazın çalışıyormu oyun performansı nasıl denmeye vaktim yok deneyen biri destek versin

Ben az önce cwm ile flashladım ve telefon açıldı, herhangi bir sorun yok. Oyun performansı iyi; Nfs MW 2012, temple run 1-2, Battlefield BC2 ve MineCraft (Bendeki oyunlar) rahatça oynanıyor. Çok da anlamam performanstan falan ama en azından telefon bootloop olmadı.

enginizmir

enginizmir

Üye
bende rc4 olumsuz etkiledi.. bir defa orjinal kernel o.c yapmıyor 1400mhz de ve kasmayan oyunlar kastı.. şimdi tekrar yoon kurdum ve swap işlemini tekrar yapmak zorunda kaldım.. sanırım lazerdroidde bozulmustur onuda tekrar yapmak zorunda kalcam.. ne faydası oldu şimdilik ben pek anlamadm..

mnyak94

Üye
rc5 in geleceği belli oldu :ehe
ön kamera da sorun var fotoğraf çekerseniz anlarsınız

deadhero

Üye
yoon kurarsanız veya sd swap yaparsanız depolama bozulur hiç yapmayın ayarlara girin depolama diyin seçneklerden depolama yapılandırmasına girin tiki işaretleyin reboot atın

Üst Alt