Yeni Lumia Yolda!(Mı?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man20

man20

Üye
Ben bu telefona tarifeme ek 1750 lira mı ne verdim çok önemli değil ama ben her sene telefon alan adamım 3 ayda bir mi alacağım bunu sorun bu
Sent from my Lumia 920 using Board Express

canım sıkma canını olan oldu. Madem yılda bi telefon değiştiriyorsun yine aynı şeyi yap zaten 1 yıl sonra ghz de de artış olacak kamerada da ufak artışlar olacaktır sende o üst seviye telefonu alırsın. Sen şuanda bişey kaybetmiş sayılmazsın .

uMTOku

Üye
Nokia yine deney aleti gibi kullandı bizi kasım sonu sonra şubat sonu sonra mayısda mı çıkacak bu ne zaman biter peki

caglar b

caglar b

Üye
samsung hergün tel duyuruyo adamlar yapıyo oluyo nokia 6 ayda bir telefon duyuruyo hemen şikayet.
nokia bu duyuruyu yapmassa wp8 satışları ciddi hasar alır sonuçta iphone degil ki sadece marka satsın adamlar s4 , htc m7, sony xperia z ,note 3 diyorlar ve lumialara yakın fiyatlara çıkacak bu teller nokia cevap vermek zorunda

uMTOku

Üye
Samsung bir tane alıp daha almama nedenim odur almanın bir mantığı yok bunlar kendi aralarında gibi kapışır Apple tek telefon çıkarır kar marjı yine en yüksek çocuk oyuncağı değil bu nokiayı hiç kötülemedim ama söylüyorum yeni telefonu bu kadar çabuk çıkarırsa bilinçli kullanıcıyı kaybeder

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şubatta telefon tanıtılsa bile hemen çıkmaz zaten. Çıkması en erken mayıs ayı civarında olur. Apple bile yıl dolmadan iphone5'i çıkarttığını düşünürsek wp8'de 7-8 ay kısa bir zaman değil. Bu arada çıkacak olan cihaz lumia920'nin üst versiyonu değil alternatifi olacaktır.

uMTOku

Üye
Evet tim cook erken ipad çıkarması erken iphone çıkarması da hisselerin düşmesine neden bu yıl Apple hisse kaybetti biliyoruz ipad 4un varlığından haberdar olmayan insanlar var neden bu hız he ne çıkar he su geçirmez farklı bir telefon yada alternatifler falan ama bu konuda samsungu örnek almak mantıksız ki samsung da senede bir galaxy s çıkarıyor bu da o tarz olsun canımı yesin ara modele itirazım yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tanıtılacak iki tane yeni model olduğunu biliyorum fakat çok fazla ayrıntı yok elimde. Birisi at&t ile yapılan anlaşma gereği lumia920'nin muadili bir cihaz verizon'a özel olacak çok talep okursa globale dağıtılacak. At&t'den çıkması büyük ihtimal olan ikinci model de zaten at&t'nin elinde olan lumia920'ye alternatif olacak. Bu cihazlar ne zaman mı çıkar. At&t lumia920 exclusive anlaşması 6 aylık. Yani 9 Mayıs'ta bitiyor. O anlaşma bitmeden yeni cihaz çıkmaz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Teknik özellikler yaklaşık olarak aynı olabilir diyorsun yani abi?

920T modelinin hafifletilmiş ve kamera iyileştirmesi yapılmış halini Global'e süreceklerini mi düşünüyorsun? :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Gelsin gelsinde piyasayı şenlendirsin :eller:

Haber için :tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica: Piyasayı hareketlendireceği kesin ama beklenti de gün geçtikçe artıyor.Bu da bir risk oluşturabilir.:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teknik özellikler yaklaşık olarak aynı olabilir diyorsun yani abi?

920T modelinin hafifletilmiş ve kamera iyileştirmesi yapılmış halini Global'e süreceklerini mi düşünüyorsun? :)

aynen onun gibi bir şey olacak buyuk ihtimalle.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Alüminyum olursa radyan geçişli olsun :d:

Bu arada Adreo225 ile 320 arasında 2 kat fark diyorlardı benchmark'lara baktım da iki'den daha fazla fark var gibi.Ama adreno 225'te güç tasarruflu diye biliyorum.Yeni lumia'da acaba 2300mAh pil mi kullanılır ki?

man20

man20

Üye
bence yeni çıkacak üst seviye cihazda lumia 920 ye ek olarak adreno 320 kullanılır. Bide olursa 41 mp pureview kamera

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
acaba yeni çıkaracakları lumialarda radyo özelliğini koyacaklarmı ben onu çok merak ediyorum

uMTOku

Üye
Dediğim biri nokiaların tablete benzeyen modelleri çıkabilir ama bu telefon sınıfında bir tane daha en erken eylül ekimde çıkması mantıklı olur onun dışında carl zeiss kompakt windowslu kamera samsung gibi yada Nokia saat Nokia yüzük falan takılırsa işte derim telefonun kralı Nokia bu

Rookie66

Rookie66

Üye
Nokia windows phone'u yeni kullanmaya başladı bu telefonlarında sadece gelişmelerini sağlıyacak,ileride ince hafif ve büyük ekranlı çok daha iyi donanımlı telefonlar yapacağına eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt