C6-00 Türkçe Dil problemi | Yardım |

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 Türkçe Dil problemi | Yardım |
Yine ben :/ Al bir tane E-7 kurtul diyenler olucaktır Süleyman gibi :D

Problem şu W8 Apollo CFW si yüklü cihazım şuanda ancak Türkçe dil paketi yoktu içerisinde NaviFirm den indirdim ROFS2 deki Türkçe dili çıkartıp CFW nin içerisine yükledim ancak şöyle bir problem var Türkçe dilde Alfasal da bi problem yok ama tam ekran QWERTY yok ve Kayar kapak qwerty de Y tuşuna basıldığında Z Z ye basıldığında Y harfleri ni cıkartıyor ve bir kaç tane daha hatası var. Bunu düzenleyebilecek müsait olan birisi varsa yardımcı olabilirmi ? Yada Alternatifleri olan ?

Lang Dosyam ;

Süleyman

Süleyman

Üye
ben E7 al kurtul demedim ki :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bence al bir e7 kurtul ;)

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
SüleymanII :D yapılabilecek başka birşey yokmudur :/

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
QWERT editör diye program vardı sanırım o işini görebilir

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
herhangi bi c6 portundan cikarip dili gommeyi dene bi ?

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bi c6 portundan cikarip dili gommeyi dene bi ?

Denedim problem aynı Orjinal FW de bu problem söz konusu zaten , daha önce çözülmüş bu problem http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...nsuz-hackli-turkce-26-04-2011-a-2-490547.html BU KONUDA böyle birşey yapılması gerekiyor. Modder lar ve bölüm moderatörleri müsait olduğunda bir el atarlarsa pek uğraşılacak birşey olduğunu zannetmiyorum ama bilgim olmadığından halledememekteyim . Çözümü bu Edit sadece !!

Süleyman

Süleyman

Üye
link kırık dolayısı ile kimse yardım edemez

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl editleniyor biri anlatımını yada böyle bir program varsa kullanımını öğrenebileceğim bir konu verirsede yeterli olur kaç gündür uğraşıyorum süleyman biliyorsun :D

Süleyman

Süleyman

Üye
arkadaşın önerdiği qwerty editör ile editlemeyi denedin mi?

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
kullanımı bilmiyorum ki :S deniyorum şimdi . Benim fiziksel klavyede problemim var sanalda değil problem bu bunu giderebilecek bi programsa deniyim ama yapamıyorsa eğer bpşuna zaman kaybetmiyeyim :S

Süleyman

Süleyman

Üye
eğer yine yapamazsan

\resource\plugins \peninputvkbwindowconfiginfo _NN.rsc (NN - sizin dil kodunuz, 01 - english, 03 -german 14 - Türkçe vs)

dosyasını buraya at. Akşam ben bakayım.

- - - Eklendi - - -

kesin birşey söyleyemem çözümü deneyerek bulacaksın

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
Plugins deki dosyamın adı bu ; peninputhwrwindowconfiginfo_14.rsc editor görmüyor malesef bir üst versiyonunu indirip deniyicem birde . bi çok forumda gördüm , hepsinin link i kırık , buda ben geç kalmışım demek oluyor :D

Süleyman

Süleyman

Üye
sen o dosyayı bana yolla ben bir bakayım

Mbkorkmazz

Mbkorkmazz

Üye
    Konu Sahibi
Burda işte ;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt