Lumia920 ile Çektiğim Bazı Fotoğraflar...

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi sağolasın bu arada ilk resimdeki paralarda güzelmiş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2

codblackops2

Üye
güzelmiş abi resimler için teşekkürler :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hadi abi aşk temalı bir kaç fotoğraf çek te katıl şu yarışmaya.Senden iyisini mi çekecekler sanki :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Samet.25

kamerasi iyiymis cihazin tesekkurler fotolar icin

karayel90

karayel90

Üye
Gece cekimi mükemmel bi telefon

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Hadi abi aşk temalı bir kaç fotoğraf çek te katıl şu yarışmaya.Senden iyisini mi çekecekler sanki :)
Vallahi kardeşim yarışmaya katılmak için niyetim var açıkçası, bunun için iki gündür yaratıcı ve estetik içeren bir aşk teması düşünüyorum. Eğer şöyle iyi bir poz yakalarsam kesinlikle yarışmadayım. Teşekkür ederim. :tebessüm:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fotoğraflar eklendi.

IVI-Elia

Üye
Gerçekten,güzel Bi de benim 920 me bakın..BU arada not düşelim de yazın gelecek olan Amber ile 920 çok daha iyi olacaktır..

Akıncı

Akıncı

Üye
kırmızı doğan

alical33

alical33

Üye
Ya abi harbi sen bu işi biliyorsun :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Kırmızı Doğan ! :hmmm

darkwaters

Üye
Kıskandım ulan :D
ben de l820 ile 920 arasında kalıp 820 almıştım bi de abimde 920 vardı aynısını almak istememem de bunda etkili oldu aslında pişman değilim 820 me de hayranlık duyuyorum fakat kamerası kıskandırıyor cidden :)

sameet33

sameet33

Üye
Gece çekimi ile ilgili oha dedirtecek Bi kaç pozda bende var gece 23:00 da denizin ufuk çizgisi görünüyor, pc bulunca ekleyecem, Tavsiye ProShot uygulaması kontrast +2 pozlama suresi 4 saniye. İso 800 manuel focusdan en uzak nokta.. Bi deneyin ve s3 s4 htc ipjone vs. Olanlar çöpe atsın ;) bu arada fotolar 10 numara , başarılı çekimler :)

Üst Alt