Epic Citadel v1.0 Eğlence!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Epic Citadel v1.0 Eğlence!!!
Epic Citadel v1.0

Google Trans. Çev.
Epic Citadel, ödüllü Infinity Blade dinamik fantezi ayarını girin.Sirk çarşı itibaren şehir merkezinde süpürme katedral, özel efektler, görsel bir geçit töreni ile Epic Citadel kamaştırıyor gibi sadece Epic Games tarafından hayal ve eleştirmenlerce beğenilen Unreal Engine 3 ile güçlendirilmiştir.
Eğer Epic Citadel ve tutan tüm güzel sırlarını bölge keşfetmeye hazır mısınız?
Epic Citadel şimdi Android cihazlar için teslim high-end konsol oyunları geliştirmek için kullanılan aynı araçları ve teknolojisi kullanılarak oluşturuldu!
Mobil oyun platformları için Unreal Engine 3 yapılmamış oyunlar, simülasyonlar ve animasyonlu içerik oluşturmak için çalışmak kullanıcılar binlerce aynı araçları yüzlerce dolu ölçeklenebilir.
• İnanılmaz görseller. "Epic Citadel" Android cihazlarda çarpıcı görseller için zarf iter. Unreal Engine 3 teknolojisi en son gelişmeler sayesinde, uygulama rakipsiz grafikler ve özel efektler sağladığını krallık gerekçesiyle gömmek oyuncularla.
• Kıyaslama modu. "Epic Citadel" Eğer ikinci istatistikler başına kare yanı sıra kalite ayarları ve çözünürlük içerir kıyaslama modu ile Android cihazınız için performans verilerini toplamak için izin verir.
• Gerçekçi yansımaları ve animasyonlar. Çevre haritalama ve diğer high-end render teknikleri gerçekçi yansımalar üretmek ve vertex deformasyon ve iskelet animasyon dinamik hareketleri ile hayat ağaçları ve afiş getirmek.
• Global aydınlatma. Unreal Engine 3'ün yerleşik global aydınlatma sistemi, Unreal Lightmass, gerçekçi aydınlatmalar ve minimal geliştirme kaynakları ile gölgeler sağlar.
Doku maskeler • Dinamik aynasal aydınlatma. Işık kaynakları arasında panning zaman mercek parlaması ve ışık coronas dramatik vurgu eklerken Sofistike grafik özellikleri, Arnavut kaldırımlı yollar ve canlı yansıtıcı mermer yüzeyler için somut bir kalite vermek.

[video=youtube;0phPgXeRm78]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0phPgXeRm78[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümüCihaza göre değişir
Mevcut sürüm1.0
APK Boyutu17 MB
SD Boyutu132 MB
Market FiyatıÜcretsiz

APK

SD DOSYASI

TALİMATLAR
1.)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin

2.)indirdiğiniz sd klasörü ile birlikte SD/Android/Obb kopyalayın

3.)oyunu çalıştırın.

osmanayman

osmanayman

Üye
Teşekkürler kardeşim... Hemen deniyorum... :oke:

mehmed64

mehmed64

Üye
Bu nasil bi oyun ya hic bisey yok

pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
Oyunda amaç ne peki vidolarda şehirde öyle dolaşıyosun anlamadım yoksa sunulan tek şey görsellikmi :hmmm en iyisi indirip bakmak galiba

Jaunus

Üye
Arkadaşın paylaşımına saygı duyuyorum lakin başlıkta hata var ve paylaşımın yeri yanlış çünkü bu bir oyun değil sadece görsel efekt...Belirli bir mekanı geziyorsunuz bu kadar

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Oyun tanıtımı da olabilir.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
bu oyun değil şehri dolaşion sadce youtubeda gördüğüm videoya göre

[video=youtube;9FPUPT89NF8]https://www.youtube.com/watch?v=9FPUPT89NF8[/video]

carfeng

carfeng

Üye
İphone da infinity blade ve buna benzer bir .ok oyun var neden andoide de adam gibi bir oyun çıkarmıyolar

5533123

5533123

Üye
katılıyorum inş. öledir :naughty:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun değil şehri dolaşion sadce youtubeda gördüğüm videoya göre

[video=youtube;9FPUPT89NF8]https://www.youtube.com/watch?v=9FPUPT89NF8[/video]
bende diyorum sadece dolaşıyorsun,oyunda sizde dolaşmıyormusunuz :hmmm

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
osmanayman

osmanayman

Üye
Demodan ibaret olduğu epicgames'in kendi sitesinde yazıyor... İnşallah oyunu da yakın zamanda çıkar... Mekanlar falan "wild blood"ı andırdı... Unreal Engine yapımı sonuçta... :oke:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Demodan ibaret olduğu epicgames'in kendi sitesinde yazıyor... İnşallah oyunu da yakın zamanda çıkar... Mekanlar falan "wild blood"ı andırdı... Unreal Engine yapımı sonuçta... :oke:
şöyle mekanları gezecek ve escape tarzında hiç oyun çıkarmıyorlar ki :oke:

5533123

5533123

Üye
çok saçma bir oyun tavsiye etmem grafikleri aşırı derecede iyi değil indirin benchmark testi yapmaya yarıyor o kadar oyun deil saten benchmar testi bu !!!!

- - - Eklendi - - -

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
çok saçma bir oyun tavsiye etmem grafikleri aşırı derecede iyi değil indirin benchmark testi yapmaya yarıyor o kadar oyun deil saten benchmar testi bu !!!!

- - - Eklendi - - -

konuyu kaldırayim mi? :hmmm

5533123

5533123

Üye
yok kardeşim sadece oyun değil diyoruz indirdim baktım benchmark testi :D

yigitovski

yigitovski

Üye
Arkadaşlar bu bir oyun değil bu cihazınızda ileride gelecek olan unreal Engine 3 lü oyunların nasıl çalışacağını görmeniz için yapılmış bir önizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt