Jet Set Radio v1.0 Kaykay seviyorsan gel içeriğe bak!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Jet Set Radio v1.0 Kaykay seviyorsan gel içeriğe bak!!!
Jet Set Radio v1.0

Google Trans. Çev.
Etiket, eziyet ve SEGA hit oyunu Jet Set Radio yendi hilesi!

Grafiti ile çim, etiket duvarları, reklam panoları ve hatta rakip çete üyeleri işaretlemek, Tokyo-to kontrolü için savaşın! Hileler gerçekleştirin ve manyetik tahrikli in-line paten üzerinde çevirir, ancak yerel polis gücü için dikkat!

Heritage Collection tedavisi:
Jet Set Radio artık Sega Heritage Collection serisinin bir parçasıdır ve yüksek çözünürlüklü görseller özellikler!

Mobile için Yeni!
Jet Set Radio mobil cihazınız için özel olarak yeni özellikler ile güncellendi! Parmağınızı ekran grafiti uygulamak ve fotoğraf çekmek ve oyun onları püskürtmek için cihazınızın kamerasını kullanmak için!

Klasik Beats:
Korsan Radyo funky melodileri Skate! Jet Set Radio hala orijinal Dreamcast sürümünden 30 parça 29 sahiptir.

Kendinizi ifade edin:
Klasik ve yeni grafiti büyük bir katalog seçin veya kendi oluşturmak ve etiket duvarları, reklam panoları, araba ve hatta rakip çete üyeleri için kullanabilirsiniz!

Bütün çete burada
Her biri kendi benzersiz grafiti ile, çete 10'dan fazla oynanabilir karakter Recruit!

[video=youtube;ih2BoI0BH_Q]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ih2BoI0BH_Q[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümü2.2+
Mevcut sürüm1.0
APK Boyutu4.85 MB
SD Boyutu580.17 MB
Market Fiyatı$4.99

Premium Hızında İndir

Premium Hızında İndir Tıkla (yüklenecek...)

1.)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin
2.)indirdiğiniz sd dosya ile birlikte SD/Android/Obb kopyalayın,
3.)Oyunu çalıştırın

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

hasandroidci.01

Üye
Teşekkürler deniyeceğim oyunu

Dostnametr

Üye
SD Datayı Turbobitten indirmek isteyenler için link ve Premium Generatör aşağıda ;

SD data :

Link Generator :

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
:tşk:

kcsoft

kcsoft

Üye
:tşk:

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler üstad

davetsiz57

Üye
Büyük bir hevesle indirdim ama maalesef Galaxy Note telefonumda açılmadı :( Zamanında Dreamcast'te az oynamamıştım oldukça zevkli bir oyundu. Sorun şu ki: oyunu açmak istediğimde ''Preparing Jet Set Radio..'' yazısı çıkıyor ve kutucuk gibi birşey dolmaya başlıyor. Dolduktan sonra da tam oyun açılacakken oyundan atıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba titanium backup dosyası falan mı var oyunun yada telefonumla mı uyumsuz tam anlayamadım (Galaxy Note v.4.0.4 Rootlu cihaz)

Edit: Tamam arkadaşlar oyunu açtım. Sorun cihazdan kaynaklanıyormuş hafızada oyunu açmak için yeterli alan yokmuş biraz yer açtıktan sonra açıldı. Teşekkürler güzel oyun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...