LUMIA 920 günlükleri, 2nci GÜN - SAAT 15:10 ( son şarjdan beri geçen süre: 39 SAAT)
Bugün ikinci gün hala şarja takmadım. 2 gündür şimdiye kadar 15 tane fotoğraf çektim (10 tanesi flaşlı), bol bol mesaj aldım (32 tane), maillerimi aldım okudum ve sildim (12 tane), telefon görüşmesi yaptım (tahminen toplam bir buçuk saatlik) ayrıca gün içinde 4 farklı saatte çalan alarm ayarım var, geceleri dahi kapatmadım, parlaklık en kısıkta, 3g kapalı, veri dolaşımı kapalı, veri alışverişi kapalı, konum servisi kapalı, wifi 24 saat açık ve sonuç olarak şu anda kalan şarjım %74.
Galiba rekora gidiyorum ama mağazayı kurcalamadan, oyun ve uygulamaları kurcalamadan kullanmak zor oluyor. Rekor için nefsime hakim olmalıyım![]()

Maşallah, 98 saati geçersen paylaş yoksa hiç uğraşmaLUMIA 920 günlükleri, 3ncü GÜN - Saat 13:00 (son şarjdan beri geçen süre: 61 SAAT)
Bugün 3ncü gün ve hala şarja takma gereği duymadım. Rutin telefon görüşmeleri, mesaj ve mail alışverişi ve biraz fotoğraf çekimi dışında telefonu ekstra can sıkıntısına kurcalamadım. Pil tasarrufu modu başından beri kapalıydı. Bir önceki mesajımda belirttiğim koşullar aynen geçerli olarak telefonu başından beri hiç kapatmadım. Şu anda kalan şarjım: %56
Şarj bitmeye yakın geçen pil süresinin fotosunu çekip paylaşacağım Guinness rekorlar kitabını arayın hazırlasınlar kendilerini![]()

Vatan dan kaçırılmıyıcak Lumia 820 indirimi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Almak isteyen arkadaşlar için güzel bir fırsat, teşekkürler paylaşım için ...

ben hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım titreşimi gayet iyi
ama zil sesi ve titreşimi aynı anda kullanamıyorsunuz değil mi?
çalarken 2 defa titreme oluyor sonra sadece ses geliyor ?
aynen
cep telefonları genele açmak istemedim konuyu çünkü konu o zaman karışıyo herkes kullandığını savunuyo falan. Ben l920 kullanıcıları sizden yorumlarınızı almak istedim. Telefonumu değiştircem ve ne almak istediğim konusunda kararsızım ama aklımdan hep lumia 920 geçiyo çünkü telefon çok hoşuma gitti
artıları ve eksileri nelerdir ve alırken nelere dikkat etmem gerekiyo bana açıklar mısınız bide memnun musunuz 
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlarcep telefonları genele açmak istemedim konuyu çünkü konu o zaman karışıyo herkes kullandığını savunuyo falan. Ben l920 kullanıcıları sizden yorumlarınızı almak istedim. Telefonumu değiştircem ve ne almak istediğim konusunda kararsızım ama aklımdan hep lumia 920 geçiyo çünkü telefon çok hoşuma gitti
artıları ve eksileri nelerdir ve alırken nelere dikkat etmem gerekiyo bana açıklar mısınız bide memnun musunuz
![]()
Ben sizin lumia hakkındaki yorumlarınızı merak ettim ondan sordum
öncelikle sizin bir telefondan beklentileriniz nelerdir onu yazsanız daha kolay olurdu şu cihaz size uygun demek.
telefondan beklentilerim büyük ekranlı olması çünkü e6 kullanıyorum ve ekranı çok küçük artık büyük ekranlı telefonum olsun istiyorum. sürekli mesajlaşırım klavyesini videolarda gördüm kullanması kolay kamera yönündende tatmin ediyo zaten kısacası lumia bana uygun ama sizden istediğim telefon hakkındaki düşünceleriniz yani wp8 sistem nasıl telefon nasıl hızı kullanışı vs
ve alırken nelere dikkat etmem gerekBen sizin lumia hakkındaki yorumlarınızı merak ettim ondan sordumtelefondan beklentilerim büyük ekranlı olması çünkü e6 kullanıyorum ve ekranı çok küçük artık büyük ekranlı telefonum olsun istiyorum. sürekli mesajlaşırım klavyesini videolarda gördüm kullanması kolay kamera yönündende tatmin ediyo zaten kısacası lumia bana uygun ama sizden istediğim telefon hakkındaki düşünceleriniz yani wp8 sistem nasıl telefon nasıl hızı kullanışı vs
ve alırken nelere dikkat etmem gerek
kamerası için harika diyemem ama şu nisan yada mayısdaki apollo+ güncellemesi ile eminim oda düzelir ve 8.7 pureview in hakkını verir... 

rengini bende siyah alırım beyazı parlak gibi geldi bide beyaz kullanamam ben diğer renkleride çok açık
siyah candır
fiyatını sorabilir miyim ve nerden aldığınızı burda türkcelle sordum 1650 demişlerdiBazı yerlerde okudum köşesine bastır oynuyo mu salla telefonu içinden ses geliyo mu falan bak demişler böyle hatalar oluyo mu telefonda? dokunmatiği baya hoşuma gitti çünkü eldivenle falan kullanılması çok iyi oldu kışın eldiveni çıkar telefonu kullan sonra eldiveni tak derdi kalktı ortadanrengini bende siyah alırım beyazı parlak gibi geldi bide beyaz kullanamam ben diğer renkleride çok açık
siyah candır
fiyatını sorabilir miyim ve nerden aldığınızı burda türkcelle sordum 1650 demişlerdi

Teşekkürler yorumların için
sim kart yuvasının kulaklık girişine yakın kısmından esneme olduğu ve içinde bişeylerin sallanmakta olduğu rivayet ediliyor ama bende öyle bişey yok olsada değiştiriridim.ben para vermedim bu cihaza ama tcell de 1650 tl,nokia bayilerinden sorabilirsin ne bileyim nette güvenilir sitelerde falan 1549 a veren var daha ucuza veren var alalı bi kaç hafta olup satan var o kısmına sen karar verirsin![]()