İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
ben titreşime almam hiç zaten nefret ederim :D biri çaldırsın da bakayım nasılmış titreşimi :ehe

mad-x

mad-x

Üye
LUMIA 920 günlükleri, 2nci GÜN - SAAT 15:10 ( son şarjdan beri geçen süre: 39 SAAT)

Bugün ikinci gün hala şarja takmadım. 2 gündür şimdiye kadar 15 tane fotoğraf çektim (10 tanesi flaşlı), bol bol mesaj aldım (32 tane), maillerimi aldım okudum ve sildim (12 tane), telefon görüşmesi yaptım (tahminen toplam bir buçuk saatlik) ayrıca gün içinde 4 farklı saatte çalan alarm ayarım var, geceleri dahi kapatmadım, parlaklık en kısıkta, 3g kapalı, veri dolaşımı kapalı, veri alışverişi kapalı, konum servisi kapalı, wifi 24 saat açık ve sonuç olarak şu anda kalan şarjım %74.

Galiba rekora gidiyorum ama mağazayı kurcalamadan, oyun ve uygulamaları kurcalamadan kullanmak zor oluyor. Rekor için nefsime hakim olmalıyım :D

LUMIA 920 günlükleri, 3ncü GÜN - Saat 13:00 (son şarjdan beri geçen süre: 61 SAAT)

Bugün 3ncü gün ve hala şarja takma gereği duymadım. Rutin telefon görüşmeleri, mesaj ve mail alışverişi ve biraz fotoğraf çekimi dışında telefonu ekstra can sıkıntısına kurcalamadım. Pil tasarrufu modu başından beri kapalıydı. Bir önceki mesajımda belirttiğim koşullar aynen geçerli olarak telefonu başından beri hiç kapatmadım. Şu anda kalan şarjım: %56

Şarj bitmeye yakın geçen pil süresinin fotosunu çekip paylaşacağım Guinness rekorlar kitabını arayın hazırlasınlar kendilerini :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
maşallah nazar degmesin. Bu gidişle haftada bir şarj edilecek gibi gorunuyor:kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
LUMIA 920 günlükleri, 3ncü GÜN - Saat 13:00 (son şarjdan beri geçen süre: 61 SAAT)

Bugün 3ncü gün ve hala şarja takma gereği duymadım. Rutin telefon görüşmeleri, mesaj ve mail alışverişi ve biraz fotoğraf çekimi dışında telefonu ekstra can sıkıntısına kurcalamadım. Pil tasarrufu modu başından beri kapalıydı. Bir önceki mesajımda belirttiğim koşullar aynen geçerli olarak telefonu başından beri hiç kapatmadım. Şu anda kalan şarjım: %56

Şarj bitmeye yakın geçen pil süresinin fotosunu çekip paylaşacağım Guinness rekorlar kitabını arayın hazırlasınlar kendilerini :D
Maşallah, 98 saati geçersen paylaş yoksa hiç uğraşma :kıskıs:

dedereis123

dedereis123

Üye
Maşallah, benimki kendi kendine herdey kapalı hiç ellemeden max 2 gün

serinaga

serinaga

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
dookie85

dookie85

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
işiniz olmadıkca mobil veriyi kapatırsanız en az 24 saat gider bence,denendi tarafımdan :oke: mobil veri açıkken benm şarjım 17 saat falan gidiyordu bi kapadım abboooo 7 saatte %3 yedi ki 20 dk kadar müzik dinledim resim çektim on kadr gerisi mail vs ufak işler resimde koycam şimdi :alkis

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar :) cep telefonları genele açmak istemedim konuyu çünkü konu o zaman karışıyo herkes kullandığını savunuyo falan. Ben l920 kullanıcıları sizden yorumlarınızı almak istedim. Telefonumu değiştircem ve ne almak istediğim konusunda kararsızım ama aklımdan hep lumia 920 geçiyo çünkü telefon çok hoşuma gitti :) artıları ve eksileri nelerdir ve alırken nelere dikkat etmem gerekiyo bana açıklar mısınız bide memnun musunuz :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar :) cep telefonları genele açmak istemedim konuyu çünkü konu o zaman karışıyo herkes kullandığını savunuyo falan. Ben l920 kullanıcıları sizden yorumlarınızı almak istedim. Telefonumu değiştircem ve ne almak istediğim konusunda kararsızım ama aklımdan hep lumia 920 geçiyo çünkü telefon çok hoşuma gitti :) artıları ve eksileri nelerdir ve alırken nelere dikkat etmem gerekiyo bana açıklar mısınız bide memnun musunuz :)

öncelikle sizin bir telefondan beklentileriniz nelerdir onu yazsanız daha kolay olurdu şu cihaz size uygun demek.

sLeepLe

sLeepLe

Üye

öncelikle sizin bir telefondan beklentileriniz nelerdir onu yazsanız daha kolay olurdu şu cihaz size uygun demek.
Ben sizin lumia hakkındaki yorumlarınızı merak ettim ondan sordum :) telefondan beklentilerim büyük ekranlı olması çünkü e6 kullanıyorum ve ekranı çok küçük artık büyük ekranlı telefonum olsun istiyorum. sürekli mesajlaşırım klavyesini videolarda gördüm kullanması kolay kamera yönündende tatmin ediyo zaten kısacası lumia bana uygun ama sizden istediğim telefon hakkındaki düşünceleriniz yani wp8 sistem nasıl telefon nasıl hızı kullanışı vs :) ve alırken nelere dikkat etmem gerek

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben sizin lumia hakkındaki yorumlarınızı merak ettim ondan sordum :) telefondan beklentilerim büyük ekranlı olması çünkü e6 kullanıyorum ve ekranı çok küçük artık büyük ekranlı telefonum olsun istiyorum. sürekli mesajlaşırım klavyesini videolarda gördüm kullanması kolay kamera yönündende tatmin ediyo zaten kısacası lumia bana uygun ama sizden istediğim telefon hakkındaki düşünceleriniz yani wp8 sistem nasıl telefon nasıl hızı kullanışı vs :) ve alırken nelere dikkat etmem gerek

wp8 stabil ve hızlı bir sistem,şu anda bi ota güncellemesi yayınlanıyor nisan gibi büyük bi güncelleme daha alacakj ve microsoft tarafından kesintisiz 18 ay destek verileceği resmi olarak açıklandı.tek sıkıntı marketi ki oda kimine göre sıkıntı bana göre çok güzel,ha bende marketin ücretli (çoğunlukjla yani) olmasından şikayetçiyim ama yapacak bişey yok...ekran olarak iphone a bile kök söktürür dokunmatik hassasiyeti olsun tepkimesi olsun uygulama açması vs bence piyasadaki en iyi cihaz ( androiTli ve ios lu cihazlarda kullanan biri olarak yazıyorum bunları)klavyesi en akıllı klavye diyebilirim ki bununla ilgili video yu izlemişsindir zaten yürürken bile hatasız mesaj yazabiliyorum koca parmaklarıma rağmen :ehe kamerası için harika diyemem ama şu nisan yada mayısdaki apollo+ güncellemesi ile eminim oda düzelir ve 8.7 pureview in hakkını verir... :oke:
alırken kapalı kutuda olduğundan sadece rengine dikkat edebilirsin yoksaki paketi açtırmıyorlar :kop:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bazı yerlerde okudum köşesine bastır oynuyo mu salla telefonu içinden ses geliyo mu falan bak demişler böyle hatalar oluyo mu telefonda? dokunmatiği baya hoşuma gitti çünkü eldivenle falan kullanılması çok iyi oldu kışın eldiveni çıkar telefonu kullan sonra eldiveni tak derdi kalktı ortadan :) rengini bende siyah alırım beyazı parlak gibi geldi bide beyaz kullanamam ben diğer renkleride çok açık :ehe siyah candır :oke: fiyatını sorabilir miyim ve nerden aldığınızı burda türkcelle sordum 1650 demişlerdi

NURGENÇ

Üye
Ya arkadaşlar nokia lumia 820 şarji çok fazla internet kullanmama ragmen 1 günden az gidiyor sizinkilerdemi öyle cidden aqz gidio arkadaşlar fultime internette olsam bile bence 1 gün gitmesi geekior dün akşam şarjdan çektim şimdi saat 5 bitti :( noluyor yaaa

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bazı yerlerde okudum köşesine bastır oynuyo mu salla telefonu içinden ses geliyo mu falan bak demişler böyle hatalar oluyo mu telefonda? dokunmatiği baya hoşuma gitti çünkü eldivenle falan kullanılması çok iyi oldu kışın eldiveni çıkar telefonu kullan sonra eldiveni tak derdi kalktı ortadan :) rengini bende siyah alırım beyazı parlak gibi geldi bide beyaz kullanamam ben diğer renkleride çok açık :ehe siyah candır :oke: fiyatını sorabilir miyim ve nerden aldığınızı burda türkcelle sordum 1650 demişlerdi

sim kart yuvasının kulaklık girişine yakın kısmından esneme olduğu ve içinde bişeylerin sallanmakta olduğu rivayet ediliyor ama bende öyle bişey yok olsada değiştiriridim.ben para vermedim bu cihaza ama tcell de 1650 tl,nokia bayilerinden sorabilirsin ne bileyim nette güvenilir sitelerde falan 1549 a veren var daha ucuza veren var alalı bi kaç hafta olup satan var o kısmına sen karar verirsin :good:

sLeepLe

sLeepLe

Üye

sim kart yuvasının kulaklık girişine yakın kısmından esneme olduğu ve içinde bişeylerin sallanmakta olduğu rivayet ediliyor ama bende öyle bişey yok olsada değiştiriridim.ben para vermedim bu cihaza ama tcell de 1650 tl,nokia bayilerinden sorabilirsin ne bileyim nette güvenilir sitelerde falan 1549 a veren var daha ucuza veren var alalı bi kaç hafta olup satan var o kısmına sen karar verirsin :good:
Teşekkürler yorumların için :)

sengezerazmi

Üye
merhaba,
bende 22.01.013 tarihinde avea bayisinden lumia 820 aldım, ( listeye eklersen sevinirim )
telefon çok güzel, hızlı, bütün maillerim ( facebok, outlook, hotmail , gmail vs. ) bir arada.
ilk gün konuşma yapmadım, ertesi gün konuşma yaptığımda telefonun kulaklığından ses cızırtılı ( patlak hoparlör ) geliyordu.
28.01.013 tarihinde kvk servisine verdim tlf, aradım nokia yı ve telefonun değişimini talep ettim. bugün ( 30.01.013 ) nokia dan dönüş yapıldı ve telefonumu aksesuarsız olarak değiştireceklerini söylediler. 3 iş günü içinde geri dönüş yapmaları hoşuma gitti.
fakat aklıma tek takılan konu, kapalı kutu vermeyecekler, ya başka birinin arızalı telefonunu tamir edip sıfır diye verirlerse ?
nokia yı arayıp kapalı kutu istedim, güvenilir bir şirketiz falan deyip, telefon kullanılmamış, sıfır verilecektir şüpheniz olmasın dediler.
haydi hayırlısı dedim, yarın ( 31.01.013 ) tarihinde alacam inş.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve maydinmaydin

Üst Alt