Drogba da G.Saray'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
güzel bi haber :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu adam ölmüş alırken farketmemişler mi :)

Drogba ayrı biri. Insana benzemiyo pek :ehe
Geçen sene Barça ve Bayern'e yaptıklarını gördük, onları yaptığında sadece bugünden 1 yaş küçüktü. Başarılı olur umarım. Iyi de reklam oldu.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

PixelWolf

Üye
ben telefondaki futbolda Chelsea ile oynuyodum muhteşem bir takım kurdum forvetlerde Anelka, DROGBA, Messi vardı :D oynayasım geldi şimdi :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Drogba insan mı ki yaşlı diyorsunuz? Yemini, suyunu ver 40'ına kadar oynar bu adam veya yaratık herneyse.

osicik

Üye
Drogba insan mı ki yaşlı diyorsunuz? Yemini, suyunu ver 40'ına kadar oynar bu adam veya yaratık herneyse.
hakkaten ayrı bir yaratık yaaa ama şu kesin futbol için yaratılmış ve daha çok iş yapar ve gs ye vizyon yaptırır...

raymax

raymax

Üye
çok güzel haber

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaşlı dediğiniz adam geçen sezon uefa şampıyonlar ligini kazandırdı tarih tekerrürden ibarettir :pro:

arslansem

arslansem

Üye
Geçen yıldan itibaren kulüp kara geçiyor ve borçlar eriyor.Ünal başkan gibi ekonomist adam varken rahat olun beyler

GSalazar

Üye
yaşlı dediğiniz adam geçen sezon uefa şampıyonlar ligini kazandırdı tarih tekerrürden ibarettir :pro:

Kesinlikle katılıyorum geçen sene kupayı drogbaya borçlular ki çinde 17 maçta 14 golü var bu adam futbol için doğmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...