İngiltere Drogba'yı selamlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
İngiltere Drogba'yı selamlıyor

Arsenal'i tek başına yıkan 35'lik golcüyü Ada medyası yere göğe sığdıramadı.İngiliz basını, 'ın Emirates Cup'ta şampiyon olmasına geniş yer ayırdı. 'Arsenal'in korkulu rüyası Drogba geri döndü" başlığını atan The Daily Telegraph, "Wenger yine kaybederken, Drogba eski cambazlıklarını tekrarladı" ifadesini kullandı.
Haberde ayrıca Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in Chelsea'de oynarken Arsenal'e 14 maçta 13 gol atan 'nın usta oyunculuğunu kabul ettiği belirtilirken, Wenger'in "Drogba bize çok zarar verdi. Onu gözardı edemeyeceğimizi biliyordum" dediği kaydedildi.
Arsene Wenger'in, Drogba'nın gollerinin ardından 12 aylık bir aradan sonra tekrarlanan Drogba kabusundan uyanmaya çalıştığı da ifade edildi. Drogba'nın, Arsenal'in yeni transferi Sanogo'ya ustalık dersi verdiğini yazan The Guardian ise "Senaryo, Arsenal'de ilk defa oynayacak yeni transfer Yaya Sanogo için yazılmıştı ama Drogba heyecanlı Sanogo'ya ustalık dersi verdi. Chelsea'de oynarken birçok kez Arsenal'in canını yakan Drogba, Emirates Cup'ta da futbolunu göklere çıkarttı" ifadesini kullandı.
'AYNI CAMBAZLIKLAR'
Daily Mail gazetesi de maç fotoğrafı yerine sadece Drogba'nın Emirates Kupası'nı kaldırırken ve Bacary Sagna'ya sarılırken çekilen fotoğraflarını kullandı. Daily Express, Arsene Wenger'in Premier Lig'in başlamasına iki hafta kala 'dan 'Kırmızı uyarı' aldığına dikkat çekti. Daily Mirror da, 'Eski Drogba ve aynı cambazlıklar' manşetini atarken, Drogba'nın klasik yumuşak penaltı atışıyla Arsenal'den kupayı kaptığı görüşüne yer verdi.
'DEVLERİ PİŞMAN ETTİ'
Drogba'nın Emirates Cup performansı, Avrupa devlerinin gözünden kaçmadı. Çin'e gittiğinde artık futbolunun son demlerini yaşadığı düşünülen 35 yaşındaki futbolcunun formasıyla yaptığı dönüş, golcü ararken usta oyuncuyu gözardı edenleri pişman etti. Yönetimi ise Drogba'nın bu fizik gücünü koruması halinde, sezon içerisinde Fildişi Sahilli golcüye yeni bir kontrat önerebilir.


 

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
327
Kdr05
doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
581
Haydar
Kdr05
Cevap
21
Görüntüleme
2K
semihguney
Kdr05
Cevap
4
Görüntüleme
450
hikmet366
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
366
Haydar


Üst Alt