Drogba, Galatasaray'da Ayrıntılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

    Konu Sahibi
Drogba, Galatasaray'da Ayrıntılar
Kulübü'nden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada;
"Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından 'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.

SON GELİŞMELER:
Sarı-Kırmızılılar, transfere doymuyor. G.Saray, Wesley Sneijder’i renklerine kattıktan sonra, şimdi de halen Afrika Kupası’nda Fildişi Sahili Milli Takımı’nda mücadele eden müthiş golcü ile de anlaşma sağladı. Cimbom adına Güney Afrika’da bulunan başkan danışmanları Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu’nun, Drogba ile her konuda anlaştığı ve resmi açıklamanan 1-2 gün içinde yapılacağı öğrenildi.

Çin ekibi Shanghai ile maddi konularda ihtilafa düşen yıldız, alacakları için FIFA’ya başvurup G.Saray’a transferi için izin almayı başardı. bunun üzerine bonservis bedelsiz olarak Drogba ile anlaşan Cimbom, Didier’e, 1.5+1 yıllık sözleşme yaptı.

4 MİLYON EURO İMZA PARASI ALACAK
Fildişi Sahilli futbolcu, G.Saray’dan imza parası olarak 4 milyon Euro alacak. Bu sezon sonuna kadar da 2 milyon Euro ödenecek. Önümüzdeki sezon 4 milyon Euro verilecek. Eğer opsiyonu da kullanılırsa, 2.9 milyon Euro ödeme yapılacak. Bu arada Fildişi’nde oynayan G.Saraylı Eboue’nin, vatandaşı Drogba’nın transferinde etkin rol oynadığı ortaya çıktı. Milli takım kampında devamlı Cimbom’dan övgü ile bahseden ve hedeflerini anlatan Eboue’nin, Drogba’nın Cimbom’a gelmesinde çok çabası olduğu belirtildi. AYSAL AÇIKLAMIŞTI
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş derbisinin ardından takım otobüsüne binerken sorulan sorular üzerine "Galatasaray taraftarı ne isterse o olur" diyerek Drogba transferini önceden müjdelemiş oldu.
 


godofnight

godofnight

Üye
İyi güzel bir haber teşekkürler :) Ligimiz gelişiyor .. Fenerbahçe ve Beşiktaşta şöyle güzel oyuncular alsa iyi olacak.Fener Belhandayı alır amma bence :) haber için tekrar teşekkürler ..
 

Samet.25

    Konu Sahibi
Rice ederim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
332
Doğuş Pertez
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
332
ia.phlvn
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
327
Kdr05
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
362
Haydar
Kdr05
Cevap
21
Görüntüleme
2K
semihguney


Üst Alt