Mobilator
Emekli Yönetici
pro uygulamaların apkleri olurmu
Eğer uygulama korumalı değilse olur.
pro uygulamaların apkleri olurmu
Uygulamanın içeriğinde Türkçe karakterler kullanılabiliyor mu belki o yüzden hata veriyordur bende.
Uygulamada Türkçe karakter kullanılabiliyor mu acaba kullanıpta başarılı olanlar geri bildirimde bulunabilir mi ?
Arkadaşlar Script'i açtığım zaman "Java was not found, you will be not able to sign apks or use apktool" diye bir hata veriyor. Java yüklü ama bilgisayarda. Ne yapabilirim.
Evet bazı türkçe karakterleri desteklemiyor bazılarını destekliyor. Karakter desteği olmadığından olabilir teşekkür ederim...
Bu arada karakter desteğini sonradan eklemek mümkün mü acaba bir bilginiz var mı ben araştırırım yine de bir bilginiz varsa ya da öneriniz yardımcı olur.

uuncu böyle dedin de gaza getirdin şimdi beni (uygulama yapma konusunda) önümde bayağı büyük bir boş zaman var ve bu işi öğrenmeye harcamayı düşünüyorum. Bu konuyu açtığın ve yardım isteyen insanları sürekli desteklediğin için de ayrıca teşekkürler...

harika teşekkürler
arkadaşlar uygulama türkçeleştirme işlemi normal oyunlarda da kullanılana benzer bir yöntem kullanıyor yani demek istedigim sıkıntıları çok olacaktır...
1. decompile yöntemi androidde tek biçim oldugu için sorun olmaz.
2. dil dosyasının konumu her zaman aynı yerde olmayabilir.
3. dil dosyasının karakter destegi her zaman türkçe karakterlere uygun olmayabilir...
4. hex düzenlemedeki gibi belli bir karakter sınırı olabilir... bir satırda maximum 20 karakter kullanabilirsiniz gibi...
bütün bunlara dikkat ettiginizde ve yanlışlıkla ek kodlardan herhangi bir nokta dahi silmediginizde uygulamanız türkçe olmuş olacaktır...
rica ederim dostumeline sabrına sağlık teşekkürler dostum

rica ederim.teşekkürler
rica ederim.Teşşekürler.