25 tl ay bütçem var. sms ve dakika paket önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acuxx

acuxx

Üye
    Konu Sahibi
25 tl ay bütçem var. sms ve dakika paket önerisi
25 tl ay bütçem var. sms ve dakika paketi önerisi yapabilecek varmı ? sanki avea içi 5000 sms artı 500 dakika olan bi paket var dı hatırlamıyorum şimdi onun gibi bi paket varmı ama sms i az olmasın. :tşk:

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Hangi Operatörü Kullanıyorsunuz ?

mustafa5395

mustafa5395

Üye
Ben avea yikilan paket kullaniyorum
20tlye 500dk 1000sms 1gb net

acuxx

acuxx

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Operatörü Kullanıyorsunuz ?

avea bölümüne açtığıma göre ? :D

- - - Eklendi - - -

sms i az kardeş yıkılan paketin. ayrıca 2 paket te önerebilirsiniz mesela 10 tl ye 11000 10 liralık da heryöne konuşma gibi ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İlla Avea için mi öneri istiyorsunuz ?

acuxx

acuxx

Üye
    Konu Sahibi
farketmez kardeş aveanın sitesine bakıyorum hiç bir şey yok. mesela dün bulduğum kampanyayı bugun bulamıyorum saçma bi site

_erdal_

_erdal_

Üye
bimcell de heryöne 250dk 5000sms 500mb 19 tl hattınız avea olduğu için geçiş süreniz kısa ve hattınızda olan tlleriniz aynı sekilde bimcell hattınızda

acuxx

acuxx

Üye
    Konu Sahibi
bimcell de heryöne 250dk 5000sms 500mb 19 tl hattınız avea olduğu için geçiş süreniz kısa ve hattınızda olan tlleriniz aynı sekilde bimcell hattınızda

Çok iyiymişte mesela bimcell hattımdan avea hi arkadaşımı arasam veya mesaj atsam başka yöne diyemi geçiyor yoksa avea içimi diye geçiyor ?

:tşk:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
farketmez kardeş aveanın sitesine bakıyorum hiç bir şey yok. mesela dün bulduğum kampanyayı bugun bulamıyorum saçma bi site
Dostum kendi kullandığım tarifeyi söyleyeyim. Vodafone Cep Kazan tarifesindeyim konuştuğum çoğu kişi Vodafone'lu olduğundan bu benim için çok avantajlı oluyor. 25 TL yüklediğimde hiç bir TL gitmeden 1 aylık 2000DK vodafone içi geliyor. (Genç olarak yaşın tutuyorsa 2.000DK geliyor yoksa 1.000 DK gelir.) Geri kalan 25 TL ile SMS paketi yapıyorum ve bana yetiyor. Tarifeyi daha ayrıntılı incelemek istersen link:

• Beğen
Tepkiler: acuxx
acuxx

acuxx

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kendi kullandığım tarifeyi söyleyeyim. Vodafone Cep Kazan tarifesindeyim konuştuğum çoğu kişi Vodafone'lu olduğundan bu benim için çok avantajlı oluyor. 25 TL yüklediğimde hiç bir TL gitmeden 1 aylık 2000DK vodafone içi geliyor. (Genç olarak yaşın tutuyorsa 2.000DK geliyor yoksa 1.000 DK gelir.) Geri kalan 25 TL ile SMS paketi yapıyorum ve bana yetiyor. Tarifeyi daha ayrıntılı incelemek istersen link:

avea lıyım ve 20 tl ve üzeri yüklememde tarife içi 2000 dk geliyor bizdede. aslında vodafone daha kaliteli ama manisa merkezde gençler avea kullanır yani birisinin numarasını istediğin zaman hattın ne diye sormassın

yinede önerin için sağol :)

restmod

restmod

Üye
Genc avealilara 500dk 5bin sms 19 liraya kampanya yapmis avea

byrebelsado07

Üye
yıkılan tarife nsl yapılıyor.20 tl dedğinz

eren3546

eren3546

Üye
bu da benim kullandigim paket

20TL YE
5000sms + 1gb internet + 200dk her yone

bu paketi sadece hat tasiyanlar icin

süper nova

süper nova

Üye
bu da benim kullandigim paket

20TL YE
5000sms + 1gb internet + 200dk her yone

bu paketi sadece hat tasiyanlar icin

böyle bir paket bulamadım ben nerede tam olarak? link falan atabilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt