Hangi Operatörü Kullanıyorsunuz ?

bimcell de heryöne 250dk 5000sms 500mb 19 tl hattınız avea olduğu için geçiş süreniz kısa ve hattınızda olan tlleriniz aynı sekilde bimcell hattınızda

Dostum kendi kullandığım tarifeyi söyleyeyim. Vodafone Cep Kazan tarifesindeyim konuştuğum çoğu kişi Vodafone'lu olduğundan bu benim için çok avantajlı oluyor. 25 TL yüklediğimde hiç bir TL gitmeden 1 aylık 2000DK vodafone içi geliyor. (Genç olarak yaşın tutuyorsa 2.000DK geliyor yoksa 1.000 DK gelir.) Geri kalan 25 TL ile SMS paketi yapıyorum ve bana yetiyor. Tarifeyi daha ayrıntılı incelemek istersen link:farketmez kardeş aveanın sitesine bakıyorum hiç bir şey yok. mesela dün bulduğum kampanyayı bugun bulamıyorum saçma bi site
Dostum kendi kullandığım tarifeyi söyleyeyim. Vodafone Cep Kazan tarifesindeyim konuştuğum çoğu kişi Vodafone'lu olduğundan bu benim için çok avantajlı oluyor. 25 TL yüklediğimde hiç bir TL gitmeden 1 aylık 2000DK vodafone içi geliyor. (Genç olarak yaşın tutuyorsa 2.000DK geliyor yoksa 1.000 DK gelir.) Geri kalan 25 TL ile SMS paketi yapıyorum ve bana yetiyor. Tarifeyi daha ayrıntılı incelemek istersen link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yıkılan tarife nsl yapılıyor.20 tl dedğinz
bu da benim kullandigim paket
20TL YE
5000sms + 1gb internet + 200dk her yone
bu paketi sadece hat tasiyanlar icin
Ben avea yikilan paket kullaniyorum
20tlye 500dk 1000sms 1gb net

Genc avealilara 500dk 5bin sms 19 liraya kampanya yapmis avea