Coderus'tan bir arayüz çalışması gelmiş;
[video=youtube;FmleBTAUo-I]http://www.youtube.com/watch?v=FmleBTAUo-I[/video]

çok yetenekli bir tarayıcıya benziyor teşekkürler serdar abi![]()

evet en azından nefes alıyorum
nerelerdesin olum yaşıyor musun sen?![]()

arkadaşlar yeni sürüm eklenmiştir artık doğrudan kurabilirsiniz. küçük bir not: mağazadaki firefox'un üzerine kurulmakta o yüzden önce firefox'u kaldırmanız gerekiyor.
[ENGİN];5744141' Alıntı:
flash player gömülümü buna Serdar
güncellemeden kalsın abi. güncellersen fennec silinir.[ENGİN];5744485' Alıntı:firefox'u kaldırıp fennec'i yükledik ya şimdi firefox15 in güncellemesi çıktı ne yapmak lazım
güncellemeden kalsın abi. güncellersen fennec silinir.
ben şahsen hevesimi aldıktan sonra normal firefox'a döneceğim.
bende çapraz çizgili bölüm çıkıyorda[ENGİN];5744577' Alıntı:
senin fennec'te videolar açılıyormu bizim forum'dabende çapraz çizgili bölüm çıkıyorda
Bu ne hız yahu
denemedim bakarım bi ara. firefox'u tekrar kurabilirsin abi bir sürüm daha geldi az önce ayrı kurulan.
peki bu yeni geleni yüklemek için bir önceki fennec'i kaldırmak gerekirmi üzerine mi kuralım.firefox'u bir ara kurarım wifi ile 26 mb kolay bitmez paketle şuanlık kullanmıyorum zaten[ENGİN];5745281' Alıntı:Bu ne hız yahupeki bu yeni geleni yüklemek için bir önceki fennec'i kaldırmak gerekirmi üzerine mi kuralım.firefox'u bir ara kurarım wifi ile 26 mb kolay bitmez paketle şuanlık kullanmıyorum zaten
Anladım teşekkür ederim kardeşim
abi yazılım güncellemesinde gözüken firefox'u direk üstüne kurabilirsin ben kurdum sıkıntı yok eski firefox'ta.
bunu paylaştığım dosyayı da ondan sonra kur. kaldırmana gerek yok.