Telefon Tavsiyesi galaxy note 2 mi, xperia z mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

sami41

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note 2 mi, xperia z mi ?
haftalardır note 2yi inceliyorum ama sony xperia zyi gördüm ve kafam oldukça karıştı. fiyatının note 2 ile hemen hemen aynı oacağı söyleniyor ve ben iki telefon arasında kaldım. siz hangisini tercih ederdiniz ? note 2nin tek sorunu boyutu. xperia z her yenüyle bence harika bir telefon. nedenlerinizle beraber yorumlarınızı bekliyorum..

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki xperia z.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
ben de öyle düşünüyorum ama fikir almak için bu konuyu açtım.. şu ana kadar kimseden ses seda yok :)

Samet.25

Note

alenkolik

alenkolik

Üye
Note 2. Kullandikca boyutu küçük bile gelecek sana. O bir canavar ;) her yönüyle.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle tam bir canavar ama xperia z o kadar estetik ki aklımı fena çeldi :) telefon türkiyeye gelince kararımı vericem, hem belki o zamana kadar note 2 fiyat olarak da düşer ;)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia z :)

oguztz

Üye
2 telefon arasında pek fark yok ancak sırf tasarım için bile z alınır :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
s3 ve note 2 ye çok ciddi bir rakip geldi:)Z gerçekten çok şık ve çok güçlü umarım çok yakında ülkemize gelirde kullanıcı deneyimlerini bakarız

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim sana tek bir soru soracağım ona göre senin hangisini alman gerektiğini söylececeğim :evet:

diğerinden biraz daha iyi bir donanım mı yoksa gelişmiş yazılımsal özellikler mi ?

Kerim.

Kerim.

Üye
kardeşim sana tek bir soru soracağım ona göre senin hangisini alman gerektiğini söylececeğim :evet:

diğerinden biraz daha iyi bir donanım mı yoksa gelişmiş yazılımsal özellikler mi ?
Talip senin s3e noldu?simdi hangi telefonu kullaniyosun?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şahsen Note 2 derim, nedenim ise ihtiyaçlarını fazlasıyla ama fazlasıyla karşılayacaktır :oke: ;)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
xperia z şarj sorunu yoksa süper cihaz

Samet.25

Xperia z

oguztz

Üye
beyler bi sorum olacak biz xperia z ye flash player yükleyebiliriz dimi.Özelliklerinde flash player yok yazıyorda :S

ferbatu2008

Üye
kardes bikere flaş playera ihtiyacı yok telin çünkü http5 kullanıyor yani hem sarzdan tasarruf sağlıyor hemde son sistem bir kullanım sunmuş ayrıca nfc gibi yakın saha iletisimlerini sunuyor telefona bi noktaya daha değinmek istiyorum kamera konusunda sonyden üst model telefon yok yani bende xperia s var vignette diye paralı fotoğraf programı aldım sonyin 12mplik kamerasına rakıp çıkıyor note 2ye gelince pederde note 2 var cok güzel telefon çok gelişmiş şeyler vermesine rağmen arayüzü Sony kadar gelişmiş değil ben xperia z nin gelmesini bekliyorum

- - - Eklendi - - -

yazılımları geç vermesi sinir bozucu fakat Jelly bean çoğu telefonuna verdi tasiyamayacagini düşündüğü telefonlara kendi uyarliyor kullanıcı dostu yani diğer şirketler gibi unutulmaya tek etmiyor telefonlarını

oguztz

Üye
kardes bikere flaş playera ihtiyacı yok telin çünkü http5 kullanıyor yani hem sarzdan tasarruf sağlıyor hemde son sistem bir kullanım sunmuş ayrıca nfc gibi yakın saha iletisimlerini sunuyor telefona bi noktaya daha değinmek istiyorum kamera konusunda sonyden üst model telefon yok yani bende xperia s var vignette diye paralı fotoğraf programı aldım sonyin 12mplik kamerasına rakıp çıkıyor note 2ye gelince pederde note 2 var cok güzel telefon çok gelişmiş şeyler vermesine rağmen arayüzü Sony kadar gelişmiş değil ben xperia z nin gelmesini bekliyorum

- - - Eklendi - - -

yazılımları geç vermesi sinir bozucu fakat Jelly bean çoğu telefonuna verdi tasiyamayacagini düşündüğü telefonlara kendi uyarliyor kullanıcı dostu yani diğer şirketler gibi unutulmaya tek etmiyor telefonlarını

Kardeş şu hTml5 nedir biraz açar mısın yani netten oyun açar mı?bi anlatsan zahmet olmazsa

sami41

Üye
    Konu Sahibi
şimdi gelişmiş yazılımsal özellikler desem note 2 diyeceksin sanırım :)) benim için önemli olan stabilite ve telefonun duruşu.. tabi ki xperia z nin 2000 tlyi geçeçeği söyleniyo.. bu durumda o telefona o kadar para vermek de çok mantıklı değil...

sami41

Üye
    Konu Sahibi
başka fikri olan yok mu ??

lordufuk

lordufuk

Üye
Xperia z ülkemizdeki fiyatı kesinleşti 1999 tl ama bence note2 almak daha mantıklı büyük diye sorun etme şahsen bende düne kadar büyük diyiyordum ama suan neden note2 almadım diye kafamı duvarlara vuruyorum :vur

Takipçi Satın Al

Üst Alt