Kaldı 3 Telefon Gelin birini seçin !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
Kaldı 3 Telefon Gelin birini seçin !
Arkadaşlar önceki konuda araştırdım soruşturdum ve aklımda 3 telefon kaldı hemen sayayım
-Xperia Arc S
-Galaxy S Advance
-Htc Desire C

hepsi birbirine benziyor ama tercih sizin siz ne derseniz onu alacam öyle telefonun adını yazıp kaçmayın neden niye alacağımı da söyleyin.

Kerim.

Kerim.

Üye
Tartismasiz s advance

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Kerim.

Kerim.

Üye
İslemci,gpu,ram bakimindan hepsinden ustun.bu aradaa one c derken?

skywalker06

skywalker06

Üye
liste içinde galaxy s advance derim diğerlerine göre hız konusunda daha üstün ama sıfır alacaksan s advance'ı onun yerine galaxy nexusta alabilirsin hemen hemen aynı fiyata satıyorlar ve galaxy nexus çok daha iyi bir telefon ve güncelleme almaya devam edecek ama 2.el alacaksan s advance iyidir.

fnldstntn

Üye
Bu kişiye göre değişen bir konu...Bence kesinlikle Arc S nedeni ilk olarak tasarımına hastayım ve donanımı da benim için yeterli bir telefon...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arc S bence

MücahitTokgöz

Arc S tavsiye ederim. Tasarım Şık, Donanım ileriye dönük olmasada şimdilik yeterli gibi.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
galaxy advance

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
Bu kişiye göre değişen bir konu...Bence kesinlikle Arc S nedeni ilk olarak tasarımına hastayım ve donanımı da benim için yeterli bir telefon...
doğru söylüyorsun sırf tasarımı için listeye koydum :)

- - - Eklendi - - -

olabilir muhtemel ikilinin içine girdi :)

- - - Eklendi - - -

Arc S tavsiye ederim. Tasarım Şık, Donanım ileriye dönük olmasada şimdilik yeterli gibi.
aynen doğru söylüyorsun işlemci vs ileriye yönelik değil 280 mb ram ı olan telefonumda bile bol bol oyun bulunduran biri için yetersiz :)

- - - Eklendi - - -

liste içinde galaxy s advance derim diğerlerine göre hız konusunda daha üstün ama sıfır alacaksan s advance'ı onun yerine galaxy nexusta alabilirsin hemen hemen aynı fiyata satıyorlar ve galaxy nexus çok daha iyi bir telefon ve güncelleme almaya devam edecek ama 2.el alacaksan s advance iyidir.
hayır sıfır alıcam ve 600 e alıcam yurt dışından getirip eski bir telefonun imei sini atıcaklar garantisiz olması problem değil yedek parça sorunu olmuyor advance de almak istersen adresini atabilirim :)

skywalker06

skywalker06

Üye
doğru söylüyorsun sırf tasarımı için listeye koydum :)
- - - Eklendi - - -

olabilir muhtemel ikilinin içine girdi :)

- - - Eklendi - - -

aynen doğru söylüyorsun işlemci vs ileriye yönelik değil 280 mb ram ı olan telefonumda bile bol bol oyun bulunduran biri için yetersiz :)

- - - Eklendi - - -

hayır sıfır alıcam ve 600 e alıcam yurt dışından getirip eski bir telefonun imei sini atıcaklar garantisiz olması problem değil yedek parça sorunu olmuyor advance de almak istersen adresini atabilirim :)
anladım yok sadece söyledim aynı yer galaxy nexusu satıyorsa kaç para bir bak derim s advancele aynı paraya geliyorsa nexus al çok güzel telefon

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Advance :oke:

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
anladım yok sadece söyledim aynı yer galaxy nexusu satıyorsa kaç para bir bak derim s advancele aynı paraya geliyorsa nexus al çok güzel telefon
640 flan nexus gelir ama mağlum önümüz tatil 700 tl lik bütçe var 100 tl ye de tatilimizi geçiireliim bir liseli olarak 20 gün tatil ve elimde de 100 tl gerisini sen düşün artık :D

enterneoll

enterneoll

Üye
tasarım diyorsan arc s performans diyorsan s advance :)

hardal00

hardal00

Üye
Galaxy s advance var yükledim jelly bean geldi 4.1.2 mükemmel bir oldu ram desen, mükemmel oldu asphalt 7 yükledim maşallah hiç problemi yok görünüm güzel

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
bence de kardeş gel sen i9070 advance de kal biz çok memnun acayip kıyak bir telefon 4.1.2 yükledik mi bir de üstüne root o da olmadı dahili hafızayı da 16 yada 32gb yaparız tabi alacağın class10 hafıza kartını da sen alacaksın :) yok yok her şey hazır advance de :)

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s advance var yükledim jelly bean geldi 4.1.2 mükemmel bir oldu ram desen, mükemmel oldu asphalt 7 yükledim maşallah hiç problemi yok görünüm güzel
türkiye ye 4.1.2 geldi mi
ve de hangi oyunları oynuyorsun
bide ram kaç mb sende toplam ram ve kullanılan ram ?

- - - Eklendi - - -

bence de kardeş gel sen i9070 advance de kal biz çok memnun acayip kıyak bir telefon 4.1.2 yükledik mi bir de üstüne root o da olmadı dahili hafızayı da 16 yada 32gb yaparız tabi alacağın class10 hafıza kartını da sen alacaksın :) yok yok her şey hazır advance de :)
iyi güzel diyon da bu class10 kart bize kaça patlar bide a2sd le mi yükselticez hafızayı yoksa farklı bir tekniği var mı
bide hazır advance kullanan biri olarak ürünün avantajları ve dezavantajları neler söylesen olmaz mı ?

Superfan

Superfan

Üye
S Advance ..hem donanımdan dolayı hem de JB güncellemesi alacağından dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt