Nokia Lumia Android'li Telefonları Geçti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Android'li Telefonları Geçti!

Finlandiya'nın en büyük medya şirketlerinden biri olan Sanoma Group'un yaptığı resmi basın açıklamasında Finlilerin(finlandiyalıların) Nokia Lumia'yı benimsediklerini açıkladı.

Sanoma'nın çevirimiçi hizmetlerinden "aktif ziyaretçi sayısı" hizmetinin verilerine göre Nokia Lumia kullanıcılarının toplam trafiğinin yaz aylarında Android'li telefon kullanıcılarından daha fazla olduğunu ve yıl sonunda da iPhone kullanıcılarının trafiğine ulaşacağını bildirdi.

Bunun yanı sıra büyük Fin operatörleri tarafından yayınlanan "statscounter" verileri ve satış rakamları da bu haberi destekler nitelikte.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

komando04

komando04

Üye
eyvallah kardeşim sağol

saynesim

saynesim

Üye
Şu uygulamalar işinide hal etse inşallah hepsini yeniden geçer

alical33

alical33

Üye
haber için teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
Tesrkkurler kardesim. Lumia lar gercekten guzel

ka_za

ka_za

Üye
Finlilerin milliyetçiliğinden başka birşey degil

alical33

alical33

Üye
bende geçenlerde android fanı bi arkadaşıma gösterdim lumia 920 mi hayran kaldı artık telefona hevesim kalmamıştı ama senin telefona heveslendim dedi android sıkıcı olmaya başlamıştı değişiklik herzaman iyidir dedi haklıda:D

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312 ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende geçenlerde android fanı bi arkadaşıma gösterdim lumia 920 mi hayran kaldı artık telefona hevesim kalmamıştı ama senin telefona heveslendim dedi android sıkıcı olmaya başlamıştı değişiklik herzaman iyidir dedi haklıda:D

Ne kadar eksiği olursa olsun gerçekten çekici ve sahibiyle iletişim kuran canlı bir arayüzü var.
Android'ten WP'ye göç iyice hızlanacak yakında :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sadece Finlandiya'da geçmek yetmiyor her horoz kendi çöplügünde ötüyör ,amerikada apple uzak doguda samsung böyle düşünürsek nokia birinci o zaman?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tabi ki bu haberle Nokia eski günlerine dönmüş olmuyor. Ama Nokia dan yana yarası olanlar da kuyruk acılarını her ortamda belirtirken bu haberler daha da artıyor. Öyle olsaydı veya böyle olsaydı demek sadece biz Türkler'e ait bir hastalık. Biz hep geçmişi düşünürüz. Bu yüzden teknolojik olarak tüketim toplumu olduk. Ama bugun ve yarını düşünerek hareket eden milletler (örnek finlandiya) ürettikleriyle adından bahsettirir. Mali sıkıntıda olduğu için lumia920'nin stoklarını kısıtlı tutmasına rağmen uzun zaman sonra bir çeyrekte 600 milyon dolara yakın kar açıkladı. Hem de stok sıkıntısı nedeniyle dünyanın en büyük pazarlarına ya geç girdi ya da daha girmedi. Nokia'nın hisse değeri son bir yılda 3 katından fazla değer kazandı. Heralde meego ve symbianı geliştirmeye devam etseydi şu anda Nokia diye bir firma kalmamıştı. Ama kulaktan dolma bilgilerle Nokia'yı wp'ye geçti diye acımasızca ve koşulsuz eleştirenler sadece hislerine yenik düştüklerinin farkında değiller ki bunu anlarım ya da bu eleştirileri kasıtlı yapıyorlar ki bu karalamaya girer bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Nokia Microsoft ile ortaklığa girerek hayatını kurtarmıştır. Bazıları buna kölesi oldu der bazıları Microsoft nokiayı satın alacak der ama gerçek şu ki Nokia wp ile her geçen gün piyasada daha çok güçleniyor ve satışlarını arttırıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, sinanozcan312, ardacumhur ve 1 kişi daha
n000k

n000k

Üye
tabi ki bu haberle Nokia eski günlerine dönmüş olmuyor. Ama Nokia dan yana yarası olanlar da kuyruk acılarını her ortamda belirtirken bu haberler daha da artıyor. Öyle olsaydı veya böyle olsaydı demek sadece biz Türkler'e ait bir hastalık. Biz hep geçmişi düşünürüz. Bu yüzden teknolojik olarak tüketim toplumu olduk. Ama bugun ve yarını düşünerek hareket eden milletler (örnek finlandiya) ürettikleriyle adından bahsettirir. Mali sıkıntıda olduğu için lumia920'nin stoklarını kısıtlı tutmasına rağmen uzun zaman sonra bir çeyrekte 600 milyon dolara yakın kar açıkladı. Hem de stok sıkıntısı nedeniyle dünyanın en büyük pazarlarına ya geç girdi ya da daha girmedi. Nokia'nın hisse değeri son bir yılda 3 katından fazla değer kazandı. Heralde meego ve symbianı geliştirmeye devam etseydi şu anda Nokia diye bir firma kalmamıştı. Ama kulaktan dolma bilgilerle Nokia'yı wp'ye geçti diye acımasızca ve koşulsuz eleştirenler sadece hislerine yenik düştüklerinin farkında değiller ki bunu anlarım ya da bu eleştirileri kasıtlı yapıyorlar ki bu karalamaya girer bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Nokia Microsoft ile ortaklığa girerek hayatını kurtarmıştır. Bazıları buna kölesi oldu der bazıları Microsoft nokiayı satın alacak der ama gerçek şu ki Nokia wp ile her geçen gün piyasada daha çok güçleniyor ve satışlarını arttırıyor.
söyleyecek söz kalmamış abi :) tesekkurler
<- Lumia 920 aşkım ->

n000k

n000k

Üye
Yazı ıcın saol @ardacumhur kardeşim :oke:
<- Lumia 920 aşkım ->

achambo

achambo

Üye
vay be nokia iyi yükşelişe geçti

süper nova

süper nova

Üye
Konu ile alakası yok ama kullanıcılara sormak istiyorum bir yerde okuduğuma göre windows phone 8 de facebook uygulaması ingilizce imiş doğru mudur ? ve diğer sosyal ağ yada temel uygulamalarda ingilizceymiş sanırım. :hmmm

alical33

alical33

Üye
ben indirmeye gerek görmedim zaten hepsine erişim var program olmadan ama facebook un ingilizce olduğunu biliyorum diğerlerinden haberim yok

süper nova

süper nova

Üye
ben indirmeye gerek görmedim zaten hepsine erişim var program olmadan ama facebook un ingilizce olduğunu biliyorum diğerlerinden haberim yok

Nasıl yani facebook u uygulaması olmadan kullanmak mümkün mü?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tesekkurler

awdil

awdil

Üye
[ENGİN];5738503' Alıntı:
Sadece Finlandiya'da geçmek yetmiyor her horoz kendi çöplügünde ötüyör ,amerikada apple uzak doguda samsung böyle düşünürsek nokia birinci o zaman?

Benim düşüncelerim de bu yön de...

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nasıl yani facebook u uygulaması olmadan kullanmak mümkün mü?

Tabi bu tür sosyal ağlar entegreli olarak kullanıcılara sunulmuş..
Örneğin telefon rehberini açıyorsun, hem rehber listeni görüyorsun, hemde facebook hesabındaki kişileri.. üstelik oradan sohbet edebiliyorsun. Ve daha bir sürü artısı var. En kısa zamanda WP8'li bir telefon incele derim:)

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt