galaxy wlere bakabilirsin veya çıtayı az daha arttır s3 minilere bak gerçekten oyun zevki almak istiyorsan s3 miniden aşağısı kesmez seni..o da 850 tl civarı

Ya şu anki telefonum ace.yetmiyo bana.xperia u hakkinda bi bilgin var mi?

100 tl daha koy ace 2 al (i8160) cok guzel tel ben kullaniyorum oyun konusundada basarili hic kasma donma olmuyor.

Ace2 alma.800e s3mini al

en basitinden kamerası 8 MP ve kaliteli çekim yapıyor 
s2 tavsiye ederim beyazi cok canli
hangisi hoşuna giderse onu al veya Sony Xperia S veya Xperia İon düşünürmüsün ? daha ucuz ve daha güçlü :
ama xperia da hiçbiri yok 
beyazı çok canlı evet ama siyahıda bir okadar asil duruyor o yüzden s2'nin tasarımını çok beğeniyorumhangisi hoşuna giderse onu al veya Sony Xperia S veya Xperia İon düşünürmüsün ? daha ucuz ve daha güçlü :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s2 de işini görür hatta donanım pek önemli değilse ki şuanda pek önemli değil bu cihazları zorlayabilen uygulamalar ve oyunlar henüz çıkmadı eğer önemli değilse yani güçlü olmasın iyi olsun dersen s2 daha iyidir çünkü s3'teki yazılımsal özellikler s2'yede geldiama xperia da hiçbiri yok
![]()
goldun-kazıkçı-olduğunu-bilmeyen-kazıkyer.netadam 600-700 arası diyo s3 mini s2 diyosunuz o paraya golddan 629 liraya xperia u alabilirsin bende bi haftaya almayı düşünüyorum araştırdığıma göre güzel telefon hafızayı sorun etmiceksen al derim
adam 600-700 arası diyo s3 mini s2 diyosunuz o paraya golddan 629 liraya xperia u alabilirsin bende bi haftaya almayı düşünüyorum araştırdığıma göre güzel telefon hafızayı sorun etmiceksen al derim
adam 600-700 arası diyo s3 mini s2 diyosunuz o paraya golddan 629 liraya xperia u alabilirsin bende bi haftaya almayı düşünüyorum araştırdığıma göre güzel telefon hafızayı sorun etmiceksen al derim
araştır diyorum 800 diyorsunS3mini 800 lira bu arada gold kazikci degil.saglam indirimler yapiyor

sen hangi coğrafyada yaşıyorsun arkadaşım s3 4.1.2 kulanıyor s2 4.0.4
beyazı çok canlı evet ama siyahıda bir okadar asil duruyor o yüzden s2'nin tasarımını çok beğeniyorumhangisi hoşuna giderse onu al veya Sony Xperia S veya Xperia İon düşünürmüsün ? daha ucuz ve daha güçlü :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s2 de işini görür hatta donanım pek önemli değilse ki şuanda pek önemli değil bu cihazları zorlayabilen uygulamalar ve oyunlar henüz çıkmadı eğer önemli değilse yani güçlü olmasın iyi olsun dersen s2 daha iyidir çünkü s3'teki yazılımsal özellikler s2'yede geldiama xperia da hiçbiri yok
![]()