Sizce hangi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi telefon
Arkadaşlar yeni telefon almayi düşünüyorum.bütçem 600-700 tl. Hangi telefonlari tavsiye edersiniz? Bu sony xperia lar nasil? Telefon la daha cok oyun oynayacagim için ona göre tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

codblackops2

codblackops2

Üye
galaxy wlere bakabilirsin veya çıtayı az daha arttır s3 minilere bak gerçekten oyun zevki almak istiyorsan s3 miniden aşağısı kesmez seni..o da 850 tl civarı

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
    Konu Sahibi
Ya şu anki telefonum ace.yetmiyo bana.xperia u hakkinda bi bilgin var mi?

gredyy06

gredyy06

Üye
100 tl daha koy ace 2 al (i8160) cok guzel tel ben kullaniyorum oyun konusundada basarili hic kasma donma olmuyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2 alma.800e s3mini al

• Beğen
Tepkiler: erhank98
avcitalip

avcitalip

Üye
galaxy wlere bakabilirsin veya çıtayı az daha arttır s3 minilere bak gerçekten oyun zevki almak istiyorsan s3 miniden aşağısı kesmez seni..o da 850 tl civarı

Çakıl Mavisi :

Mermer Beyazı :

Al Götür :ehe

- - - Eklendi - - -

Ya şu anki telefonum ace.yetmiyo bana.xperia u hakkinda bi bilgin var mi?

U lara hafıza kartı takılmıyor ve çok fazla radyasyon yayıyor,bak senin telefonun bence s3 mini :oke:

- - - Eklendi - - -

100 tl daha koy ace 2 al (i8160) cok guzel tel ben kullaniyorum oyun konusundada basarili hic kasma donma olmuyor.

s3 mini daha iyi :evet:

- - - Eklendi - - -

Ace2 alma.800e s3mini al

aynen :)

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
    Konu Sahibi
s2?

Samet.25

s2 tavsiye ederim beyazi cok canli

erhank98

erhank98

Üye
s2 alabilirsen al ama o fiyata 2.eli zor bulursun
s3mini al keyfine bak derim mavide çok hoş bence s3 miniye

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 tavsiye ederim beyazi cok canli

beyazı çok canlı evet ama siyahıda bir okadar asil duruyor o yüzden s2'nin tasarımını çok beğeniyorum :evet: hangisi hoşuna giderse onu al veya Sony Xperia S veya Xperia İon düşünürmüsün ? daha ucuz ve daha güçlü :

s2 de işini görür hatta donanım pek önemli değilse ki şuanda pek önemli değil bu cihazları zorlayabilen uygulamalar ve oyunlar henüz çıkmadı eğer önemli değilse yani güçlü olmasın iyi olsun dersen s2 daha iyidir çünkü s3'teki yazılımsal özellikler s2'yede geldi :evet: ama xperia da hiçbiri yok :oke:

Samet.25

beyazı çok canlı evet ama siyahıda bir okadar asil duruyor o yüzden s2'nin tasarımını çok beğeniyorum :evet: hangisi hoşuna giderse onu al veya Sony Xperia S veya Xperia İon düşünürmüsün ? daha ucuz ve daha güçlü :

s2 de işini görür hatta donanım pek önemli değilse ki şuanda pek önemli değil bu cihazları zorlayabilen uygulamalar ve oyunlar henüz çıkmadı eğer önemli değilse yani güçlü olmasın iyi olsun dersen s2 daha iyidir çünkü s3'teki yazılımsal özellikler s2'yede geldi :evet: ama xperia da hiçbiri yok :oke:

sony nin birsz daha calismasi lazim xperia lar uzerinde bence bu zamanda xperia alinmaz gibime geliyo 1 2 sene sonra belki suan samsung alacak olsam en iyisi s2 alirdim s3 note 2 filan degil fiyat uygun + markette calistirmadigi bisy yok daha ne olsun 2 3 senede yazilimsal olarak goturr bence s2

OrdeaL35

Üye
adam 600-700 arası diyo s3 mini s2 diyosunuz o paraya golddan 629 liraya xperia u alabilirsin bende bi haftaya almayı düşünüyorum araştırdığıma göre güzel telefon hafızayı sorun etmiceksen al derim

erhank98

erhank98

Üye
adam 600-700 arası diyo s3 mini s2 diyosunuz o paraya golddan 629 liraya xperia u alabilirsin bende bi haftaya almayı düşünüyorum araştırdığıma göre güzel telefon hafızayı sorun etmiceksen al derim
goldun-kazıkçı-olduğunu-bilmeyen-kazıkyer.net
s3mini 700 tlye var araştırırsanız bulabilirsiniz.

Samet.25

bilmeden konusma s2 var 700 e golddan git al kaziklan

Kerim.

Kerim.

Üye

S3mini 800 lira

erhank98

erhank98

Üye
S3mini 800 lira bu arada gold kazikci degil.saglam indirimler yapiyor
araştır diyorum 800 diyorsun :(
goldun yaptığı indirimi her avm yapıyor. Her avmnin yaptığı indirimi gold yapıyor mu tartışılır doğrusu :O

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc s nasıl sizce? subway surfers ,gta gibi oyunları acarmı?

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
    Konu Sahibi
arc s de görüntülü görüşme varmı?

hasanistan

hasanistan

Üye

sen hangi coğrafyada yaşıyorsun arkadaşım s3 4.1.2 kulanıyor s2 4.0.4
daha güncelleme gelmeyecek s2 ye
arkadaş başta da belirttiği üzere Xperia alması çok daha mantıklı
siz samsung a nasıl telefon diyorsunuz anlamıyorum Xperia alacaksın neden mi ?
-Arkanda bir dünya devi olduğundan en iyi android işletim sistemi hep seninle şimdiki galaxy w de bile güzel özellikler olmasına rağmen asla ics güncellemesi almayacağı belli.
-Sony nin bravia engine sayesinde ekran çok daha kusursuz yapıya sahip
-çift çekirdekli 1 ghz işlemcisiyle xperia sola 700 tl cik
-sony nin hiçbir firmada olmayan asla eşi benzeri görülmemiş arayüzü de cabası
şimdi tekrar soruyorum Xperia mı s2 mi ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt