Sonkez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Sonkez
Slm arkadaşlar belki bazılarınız bilir ben iphone 5 aldım dedim malesef son anda bi aksilik oldu alamadım ama lise 2 öğrencisiyim :) ve teşekkür belgesi getirdim :) babamda istediğimi alıcak şimdi kararsızım acaba iphone 5 mi alsam yoksa beklesemmi kararsız kaldım fiyat önemli dğeil ama note2 büyüklüğünden dolayı tercih etmiyorum s3 üde önermeyin lütfen ben aslında xperia z yi çok beğenmiştim acaba onumu beklesem ne :) ama sanırım oda çok geç gelicek sabırsızım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler:)

Telefonda ilk olarak oyun oynarım son oyunları kaldırsın 2 3 sene idare etsin
Ayrıca internette çok gezinirim :)

- - - Eklendi - - -

kimsemi yardım etmiyecek :allalla:

Samet.25

al i5 kafan rahat 4 5 sene kullan

fk555897

fk555897

Üye
Bence xperia z yi bekle veya tablet al daha iyi internete girersin. iPhone 5 de oyunları rahat yükleyebileceğini sanmıyorum. iPhone da jailbreak olmadan telefona oyun ve program yükleyemiyorsun. Bir tek AppStore dan indirebilirsin. Orada da güzel oyunların hepsi ücretli. Bir de internet meselesine gelelim. iPhone a flash player yüklenmiyor. Sana xperia z yi beklemeni öneririm.

- - - Eklendi - - -

Bir eklemede yapayım iphone a jailbreak yaparsan telefon garanti dışına çıkar. Bir de appstore dan uygulama satın alırım deme bende başlarda satın alıyordum. Sonradan sıkıldım oyuna para vermek bana kendimi kötü hissettiriyor.

Türk-X

Türk-X

Üye
xperia z ve ya iphone 5 al

m_kan

m_kan

Üye
xperia z ya da ıphone 5 al

pckobat_78

Üye
Şu aşikar iphone5 ara bir cihaz 5s v.s bir şey gelecek ve tüm hatalarının kapatıldığı sağlam bir cihaz olacak. 5 almak çok mantıklı değil şu anda note2 çok övülüyor ama çok büyük bir cihaz en mantıklısı xperia z gibi duruyor ama seninde dediğin gibi geç gelebilir. Zor bir seçim allah kolaylık versin :))

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Saolun aslında şuanda lg nexus4 de düşünmedim değil :)

asigsasi

asigsasi

Üye
lumia düşünmedin mi hiç

pckobat_78

Üye
Bence biraz daralt bu seçim aralığını bu şekilde kafan çok karışır :)

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Bencede ama gözküen şuki z yi beklicem :)
Ayrıca lumia 920 wp diye sevmedim

Peocawe

Peocawe

Üye
iPhone 5S'i bekle derim.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
htc one x+ internet performansı olarak en iyi telefon bence androidde oyun sıkıntısı da çekmezsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt