android bataryayı benden çok kullanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
android bataryayı benden çok kullanıyor

resimlerdeki gibi pili hep android kullanıyor cihazım xperia tipo st21i 4.0.4 orjinal
ilk aldıgımda yoğun oyuna rağmen pil 2 gün gidiyordu rahat ama artık 1 günü zor çıkarıyor çünkü bu programlar ortya çıktı neredeyse pilin 30-35 hatta bazen toplam %45 ini kullanıyor 2 dakika oyun oynasam hemen %5 şarj gidiyor bi yardım edin
rom at demeyin orjinal romunu tekrar kurdum pc companion ile
dahili depolamayı formatladım olmadı
hafıza kartını formatladım / çıkardım gene olmadı
oyunları karta taşıdım GENE OLMADI !
fabrika ayarlarına döndüm olmadı
ne yapacagım lütfen bi yardım edin

- - - Eklendi - - -

yardım bi ya !

cix_can-61

Üye
neyi ne sıklıkta kullandığına bağlı. pil ömrü zaten android cihazlarında 1 gün civarıdır.

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
neyi ne sıklıkta kullandığına bağlı. pil ömrü zaten android cihazlarında 1 gün civarıdır.
ilk aldığımda oyunla beraber 2 gün giderken şimdi bunlar çıktı 1 günü çıkarmıyor artık ... ilk aldıgım gibi 2 gün kullanmak istiyorum ...

skywalker06

skywalker06

Üye
İnternet açıksa,ekran parlaklığı kısık değilse kullanmadığın uygulamarı kapatmazsan çok çabuk bitiyor şarjı ama ben en çok kullandığım zaman 1gün çıkarıyor hiç kullanmazsam 3-4gün gidiyor

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
neyse kilitlensin konu çözümü yok belli ki

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm komple format attım hem dahili depolamayı formatladım hemde pc den sony programından orjinal romu kurdum gene %20 kullanıyor ama artık yanlış değer 3 gün oldu artık kullanım süresi

- - - Eklendi - - -

Sorunu çözdüm komple format attım hem dahili depolamayı formatladım hemde pc den sony programından orjinal romu kurdum gene %20 kullanıyor ama artık yanlış değer 3 gün oldu artık kullanım süresi

ka_za

ka_za

Üye
Valla ben daha günü 1 sarjla hic bitiremedim onlar androidin olmazsa olmazı benim bildigim ilk gün oynadıgın oyunla simdikinin sarj yeme süresi grafikleribde dolayı farklı olabilir

ka_za

ka_za

Üye
ekran parlaklığı otoda. Bi kaçda tak cikar yaptim hicde kullanmadım bugün hal bu

Samet.25

akilli teller boyle malesef parlaklik cok etkiliyo ama emin ol

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
evet :( ama benimkini anormal sanıyordum samsung starda bir hafta gidiyordu ben 2 gün oyun da oynayarak kullandığımda 2. günün sonunda bittiğinde üzülüyordum demekki normalmiş :)

Samet.25

normal takma kafaya

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben daha günü 1 sarjla hic bitiremedim onlar androidin olmazsa olmazı benim bildigim ilk gün oynadıgın oyunla simdikinin sarj yeme süresi grafikleribde dolayı farklı olabilir

benim 2 günde bir takıyorum çok oyun oynarsam 1,5 günde bir yani sabah takıyorum sonraki gün akşam takıyorum gibi bişi her grafiği kaydettim şu ana kadar hepsi 1 günün altına düşmemiş

- - - Eklendi - - -

normal takma kafaya
sağol artık daha memnunum :D ne telefon yapmış sony şarjı 2 gün gidiyor bak moralim düzeldi :D zaten genelde ekranlar büyük olduğu için daha çok arka ışık led i kullanılıyor ve akıllı teller çok güçlü o yüzden çabuk bitiyor şarjları
amaan zaten 1 gün gitsin onada şükür nasıl bir telefonsa 1.5 saate şarj oluyor :D

ka_za

ka_za

Üye
hiç kullanmadığın halimi ? benim xperia tipo iyiymiş :D

Bütün dışardaydım pesde falan sonrada dersde pek kullanmadım yani bi kac kerede kısa taktım gene böyle 1 gün çok çok iyi bence. Okul günü ögle arası takıyodum. Eve takıyodum. Bide bütün gece 3 kere

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Bütün dışardaydım pesde falan sonrada dersde pek kullanmadım yani bi kac kerede kısa taktım gene böyle 1 gün çok çok iyi bence. Okul günü ögle arası takıyodum. Eve takıyodum. Bide bütün gece 3 kere

sanırsam nexus yani iyi gidiyor tablet kadar ekranı var :)benim oyunla beraber 2 gün gidiyor dead trigger bile oynuyorum birşey keşfettim benim xperia tipo şarjı en iyi giden tellerden biriymiş :)
bu şarj meselesini çok mu abarttım :hmmm
aman canııım 1.5 saate doluyor :D

ka_za

ka_za

Üye
sanırsam nexus yani iyi gidiyor tablet kadar ekranı var :)benim oyunla beraber 2 gün gidiyor dead trigger bile oynuyorum birşey keşfettim benim xperia tipo şarjı en iyi giden tellerden biriymiş :)
bu şarj meselesini çok mu abarttım :hmmm
aman canııım 1.5 saate doluyor :D

Çokda iyi gittigi söylenemez benimkinin bide sarj girisi hafif bozuldu zor sarj alıyor garantiye vermeye üseniyorum. İşkence oluyor. Ama seninki gayet iyi bence kafana takma :)

ugur1000

ugur1000

Üye
    Konu Sahibi
Çokda iyi gittigi söylenemez benimkinin bide sarj girisi hafif bozuldu zor sarj alıyor garantiye vermeye üseniyorum. İşkence oluyor. Ama seninki gayet iyi bence kafana takma :)

şarj girişinden nefret ediyorum benim polypad 7208 tabletinde inde Dc girişi bozuldu xperia tiponun usb adaptörüyle 7 saate doluyor :D

- - - Eklendi - - -

ayrıca dün 3 saat boyunca ekran açıktı (dersanenin wifi nimetlerinden dersdede faydalanıyorum :naughty:) %40 şarj azaldı hemde %50 parlaklıkta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt