abi bence aveayla iletişime geç çünkü artık çekmeme gibi problemlerin olmaması gerekiyor , ilgilenirler sende sıkıntı çekmezsin operatörde .Ben aveada şuana kadar çekmemeye rastlamadım kullandığım bölgede
Olabilir verdikleri sim karttada ariza olabilir
aynı sorun bendede var 3g açıkken servis yok diyor onu bıraktım müşteri hizmetlerinide arayamıyorum.karşıan bir ''sayın'' sesi geliyor ve kapanıyor3G açtığım anda servis yok yazıyor yani hiç çekmiyor :S
aynı sorun bendede var 3g açıkken servis yok diyor onu bıraktım müşteri hizmetlerinide arayamıyorum.karşıan bir ''sayın'' sesi geliyor ve kapanıyor
Vodafone'dan iyi dediler o kadar. Turkcell ile aynı baz istasyonuna sahip dediler ama hani nerde?
Avea kapalı alanlarda çok dandik bir çekim alanı sunuyor. mesela evin balkonunda ful çeken 3G şebekesi çok değil 3-5 metre içeri girince 1 dişe düşüyor, bazen o bir dişi de göremiyorum, fakat 2G sinde hiç düşme olmuyor içerde de dışarda da aynı ful çekiyor. böyle bir çekişli olabilir mi yaa?

Avea nın 2G şebekesi de sinyalde bir çok dalgalanma olmakta. Yani sürekli bir çok diş arasında gezinir. Senin sürekli çekiyorsa büyük ihtimal Avea nın 2G şebekesini Turkcell baz istasyonunu kiralık olarak kullandığı bir alandasındır ve 900GSM ile dalgalanma olmuyordur![]()

Avea nın 2G şebekesi de sinyalde bir çok dalgalanma olmakta. Yani sürekli bir çok diş arasında gezinir. Senin sürekli çekiyorsa büyük ihtimal Avea nın 2G şebekesini Turkcell baz istasyonunu kiralık olarak kullandığı bir alandasındır ve 900GSM ile dalgalanma olmuyordur![]()