Avea'ya geçtim ama ÇEKMİYOR!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Avea'ya geçtim ama ÇEKMİYOR!
Bugun Vodafone'dan Avea'ya taşındı hattım. Ancak Vodafone'da çekerken (evin içinde) Avea neredeyse hiç çekmiyor. 1-2 diş çekiyor bazen Servis Yok diyor. O kadar övdüler Avea artık her yerde rahatlıkla çekiyor felan diye ama hiçte öyle değil.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Aynen benim elaman bina içine girince ulaşamıyorum bende internet yüzünden geçecektim ama bunu görünce zor

Enes

Enes

Üye
evet duymamış mıydın millet bundan yakınıyordu :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'dan iyi dediler o kadar. Turkcell ile aynı baz istasyonuna sahip dediler ama hani nerde?

benighted

benighted

Üye
3g yi açtın mı benim evde de edge hızında 1-2 diş çekerken 3g açık olduğunda çekiyor ve internet hızı harika.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
3G açtığım anda servis yok yazıyor yani hiç çekmiyor :S

falanfilannnn24

Üye
abi bence aveayla iletişime geç çünkü artık çekmeme gibi problemlerin olmaması gerekiyor , ilgilenirler sende sıkıntı çekmezsin operatörde .Ben aveada şuana kadar çekmemeye rastlamadım kullandığım bölgede

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
abi bence aveayla iletişime geç çünkü artık çekmeme gibi problemlerin olmaması gerekiyor , ilgilenirler sende sıkıntı çekmezsin operatörde .Ben aveada şuana kadar çekmemeye rastlamadım kullandığım bölgede

Bugün müşteri hizmetlerini aradım ama bu numara aveaya kayıtlı değil gibisinden cümleler kuruyor otomatik kayıtda. daha bugün geçmişti aveaya vodafone'dan ondan olabilir mi acaba?

restmod

restmod

Üye
Olabilir verdikleri sim karttada ariza olabilir

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir verdikleri sim karttada ariza olabilir

Avea Bayisine gideyim bi yarın bakalım. Dışarda çekiyor ama işin tuhaf kısmı vodafone bile çekerken evin içinde avea hiç çekmiyor.

mamix74

mamix74

Üye
3G açtığım anda servis yok yazıyor yani hiç çekmiyor :S
aynı sorun bendede var 3g açıkken servis yok diyor onu bıraktım müşteri hizmetlerinide arayamıyorum.karşıan bir ''sayın'' sesi geliyor ve kapanıyor

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var 3g açıkken servis yok diyor onu bıraktım müşteri hizmetlerinide arayamıyorum.karşıan bir ''sayın'' sesi geliyor ve kapanıyor

avea da pişmanlıkmış hakikatten.

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bu sorunu cevrenizde yasayan 10 15 kisi varsa ayni bolgede imza toplayip gidin avea bayisine

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone'dan iyi dediler o kadar. Turkcell ile aynı baz istasyonuna sahip dediler ama hani nerde?

Bunu kim dediyse iyi sallamış. Bölgeden bölgeye değişmekle beraber baz istasyonu sayısı Turkcell > Vodafone > Avea şeklinde olup Turkcell ile Vodafone birbirine çok yakın çekim gücü sağlarken Avea ile kıyaslama yapmak pek mantıklı değil. Avea 1800 GSM ile kapalı alanda çekim gücü aşırı düşmektedir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Avea kapalı alanlarda çok dandik bir çekim alanı sunuyor. mesela evin balkonunda ful çeken 3G şebekesi çok değil 3-5 metre içeri girince 1 dişe düşüyor, bazen o bir dişi de göremiyorum, fakat 2G sinde hiç düşme olmuyor içerde de dışarda da aynı ful çekiyor. böyle bir çekişli olabilir mi yaa?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Avea kapalı alanlarda çok dandik bir çekim alanı sunuyor. mesela evin balkonunda ful çeken 3G şebekesi çok değil 3-5 metre içeri girince 1 dişe düşüyor, bazen o bir dişi de göremiyorum, fakat 2G sinde hiç düşme olmuyor içerde de dışarda da aynı ful çekiyor. böyle bir çekişli olabilir mi yaa?

Avea nın 2G şebekesi de sinyalde bir çok dalgalanma olmakta. Yani sürekli bir çok diş arasında gezinir. Senin sürekli çekiyorsa büyük ihtimal Avea nın 2G şebekesini Turkcell baz istasyonunu kiralık olarak kullandığı bir alandasındır ve 900GSM ile dalgalanma olmuyordur :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
yusufucan

yusufucan

Üye
turkcell bile zor çekiyor...avea ne çeksin.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Evdeyken kimse ulaşamıyor, şaka gibi. Gidip Turkcell alacağım büyük ihtimal. Pahalı mahalı umrumda değil artık.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Avea nın 2G şebekesi de sinyalde bir çok dalgalanma olmakta. Yani sürekli bir çok diş arasında gezinir. Senin sürekli çekiyorsa büyük ihtimal Avea nın 2G şebekesini Turkcell baz istasyonunu kiralık olarak kullandığı bir alandasındır ve 900GSM ile dalgalanma olmuyordur :)

çok iyi bir tahmin dostum :oke:
zaten bizim burada Avea baz istasyonlarının %80'i belki daha fazlası turkcell baz istasyonlarının yanında mantar gibi türüyor adeta, yanında aynı evlatlık gibi duruyor sanki :D
peki arkadaşım bunun bu şekil avea'ya faydası ne oluyor, ya da turkcell'den birşeyler mi koparıyor??

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

giriş kattayım evden çıkıp binanın 5 metre ilerisine gidiyorum 4diş çekiyor ama? oturduğumuz yer yüksekte kalıyor zaten. önümüzde apaçık alan. Yani binanın 2-3. katından neredeyse tüm ankarayı görebilirsin. ve keçiörendeyim ankaranın en büyük ilçesi. binanın alt katı da yok ki aşağıdayım diye çekmemezlik yapsın. camdan bakınca önümüz apaçık alan zaten. ne bina var ne başka bir şey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt