Galaxy Ace S5830i Jelly Bean ROM [BouDzDroid v.2]

Sponsorlu Bağlantılar

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace S5830i Jelly Bean ROM [BouDzDroid v.2]

Merhaba,
Bu yazımda sizlerle benimde kullanmış olduğum ROM’u paylaşacağım. Şuana kadar denediğim en iyi ROM. Şarj süresi gayet iyi. 2 gün gidiyor. Orjinal ROM’la aşağı yukarı aynı. Görsellik yönünden de gayet güzel. Oldukçada hızlı bir ROM. Performans sorunu yaşamazsınız. Türkçe dil desteğide mevcut. Ayrıca gereksiz uygulamalardan arındırılmış…

NOT:
ROM kurulumunu sadece orjinal ROM üzerine yapın. Önceden kurduğunuz bir ROM'un üzerine kurulup yapmaya çalışırsanız birçok problemle karşılaşırsınız. ROM yüklemeden önce mutlaka orjinal ROM'a dönüş yapın!

Gerekli dosyalar:

– Download
and Copy to SD Card. ( )

Yükleme talimatları:
– İlk olarak yukarıdaki linklerden Clockworkmod’u ve Rom dosyasını sdcardın ana dizinine kopyalayın. (RAR’dan çıkarmayın. Olduğu gibi atın ikisinide.)
– Telefonunuzu Recovery Mod’da açın (Telefonunuz tamamen kapalı iken Samsung yazısını görene kadar HOME + POWER butonlarına aynı anda basılı tutun. Samsung yazısını görünce butonları bırakın).
– “Apply Update from SDcard” menüsünü seçin. Gelen menüde, SD kartınıza kopyalamış olduğunuz ClockWorkMode.zip dosyasını seçin. Kurulum başlayacak ve birkaç saniye sürecek.
– wipe data/factory reset, wipe cache partition ve advanced/wipe dalvik… seçeneklerini ayrı ayrı uygulayın.
– Recovery ana sayfasından “Install zip from sd” seçeneğini seçin. Buradan “Choose zip file” seçeneğini seçin.
– Açılan ekrandan “BouDzDroid v.2 GT-S5830i.zip” dosyasını seçin ve yüklemeyi başlatın.

Eğer bu işlere yabancıysanız görsel anlatımlardan faydalanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu işlemden önce IMEI numaranızın yedeğini mutlaka alın! Rehber yedeğinizide alın. Bu işlemler için Google’dan faydalamabilirsiniz.

Görüntüleri:

Orjinal adres:

Not: Oluşabilecek herhangi bir sorundan ben sorumlu olmayacağım. O yüzden iyice araştırın ve yedeklerinizi alın…

• Beğen
Tepkiler: bymen07 ve ebabil taran ga

scandall20

Üye
hocam dediğiniz gibi romu yükledim ama galaxy ace yazısında kaldı ve simdi de recovery modda girmiyo nasıl olcak bu acilll yardımmmm

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim özel mesaj atıyorum ama posta kutun dolu. Kusura bakma. Ben foruma pek uğrayamıyorum. Odin ile orjinal ROM'a dönüş yap sen. Forumda anlatımları mevcut. Biraz araştırırsan bulabilirsin...

scandall20

Üye
ne download moduna gecyo ne de recovery moduna gecyo.birine gecse yapıcam ama gecmiyo yazıda takılı kaldı hala acılmıyo

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
    Konu Sahibi
ne download moduna gecyo ne de recovery moduna gecyo.birine gecse yapıcam ama gecmiyo yazıda takılı kaldı hala acılmıyo

Benim tek bildiğim ROM yükleme ve orjinal ROM'a dönme. Onun haricinde pek bilgim yok. Acaba brick felan olmuş olabilir mi? Genel destek kategorisine bir konu aç istersen. Sorununu belirt yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır; http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/

Birde benim bu ROM'u 3. yükleyişim. 10-15 tane ROM denedim. Günde 5-6 tane yüklediğim bile oldu. Ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Neden olur acaba?...

scandall20

Üye
neyse hocam garantiye yooladim garanti dahilinde yaptirdim

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
teşekkürler saolasın

oguzhan54

Üye
Arkadaslar yuklemeyin.telefon ace yazisinda kaliyor.yukleyenler icinde odini ve orjinal s5830i romunu yukleyip kurun acilir.download mod ses acma ses kapama ve telefon acma tusuyla aciliyor.zaten bi tek o mod aciliyor.

lewis

Üye
türkçe dil nasıl yapacam

- - - Eklendi - - -

tamam aldım neredeyse orjinale dönecektim bi süre kullanıp deneyeceğim paylaşımın için teşekürler

- - - Eklendi - - -

rehber sorunu var onu nasıl halledeceğim

- - - Eklendi - - -

marketten bişey inmiyo bağlantı sorunu var orjinale dönüyorum

yakutcuk

Üye
Selamlar konu sahibi kardeşim.
Ben root'tur, rom'dur bu işlere pek yabancıyım. Eklediğin görüntüler gayet güzel, özenmedim desem yalan olur.
--Farzedelim ki ben bu romu yükledim. Telefonumda görünümden başka neler değişecek? Bildiğin gibi flash player yüklenemiyor, bu romu yüklersem flash player yükleyebilecek miyim ?
--Telefonun orjinal launcher'ı oldukça yavaş, bunun yerine Holo Launcher kullanıyorum, Holo'yu kullandığımdan beri telefonumda bariz hızlanma var. Yine de bu romu yüklememi tavsiye eder misin ?
--Ve yine diyelim ki bu romu yükledim, telefonun çalışmayan özellikleri olur mu? Olur ya wireless çalışmaz, klavye çalışmaz. Öyle sorunlar çıkarsa hiç yüklemeyeyim, yoksa işin içinden çıkamam. Dediğim gibi bu işten hiç anlamıyorum.
--Olur da yükleme sırasında sorun çıkarsa orjinal roma nasıl dönebilirim ? Fabrika ayarlarına dön desem eskisi gibi olur mu ?
--Olmaz dersen, orjinal romu nerden yükleyebilirim? Telefonun üzerinde fabrikada ne yüklendiyse o rom var. Onu nasıl tekrar yükleyebilirim bilmiyorum.
--IMEI ve rehber yedeklemeyi unutmayın demişsin. Hadi rehberi SD card'a atabiliyorum neyseki ama IMEI yedeklemeyi ilk defa duydum. Bunu nasıl yapabilirim?

Galaxy Ace S5830 i Android işlemcili ilk telefonum. O yüzden pek bir şeyden anlamıyorum, root ile Flash player yükleniyormuş ama onda da telefon çok açık veriyormuş, her programı yükleyemezsiniz, izinler vs değişir, bilgilerin kopyalanır gibisinden yazılar okudum birçok forumda. O yüzden de hiç uğraşmadım. Varsın Flash da olmasın dedim artık mecbur.
Rica etsem sorularıma cevap verebilir misiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim.

anoberia

Üye
çok güzel ama türkçe nasıl olcal anlamadım

yakutcuk

Üye
Sorduğum sorulara cevap verebilecek birileri yok mudur ? Hiç mi bilen biri yok ?

selonuri

Üye
Yakut bilmiyorsan hiç bulaşma bu işlere imei yi *#06*# di galiba yada telin arkasından biyere kaydet o numarayı. Telefon brick olursa işin içinden çıkamazsın demedi deme

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Yakut ben bile çok korkuyodum bişey olucak diye ama baya bi emin olduktan sonra yaptım bende. odini falan öğrenmen gerek hani telefona bbişey olursa açılmazsa. hepsini öğrendım tek basıma saatlerce ugrastım ve suna hepsını bılıyorum. emın olmadan bişey öğrenmeden yapma internette birsürü videolu resimli analtım var kardeşim :)

yakutcuk

Üye
Teşekkür ederim beyler, korktum vazgeçtim :)
Artık rommuş, flashmış uğraşmam. Mat ekran bandını çıkarıp beyaz kapak taktım, görüntü yepyeni gibi oldu, özendim tekrar kurcalıyorum. Ama bir daha Samsung almam o ayrı. Alacak olursam Xperia Ion tek düşüncem olur. Ne rom, ne flash sorunum olur o zaman.

mpx02

Üye
s.a. arkadaslar bu birinci dosya olan clockw.... dosyasını indiremiyorum ayrıca benim 5830 düz genede olurmu

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
hayır olmaz kardeş 5830i içindir sadece brick olur

slxsiy

Üye
sana nasıl tşk etsem azdır tlf gitti diye ödüm kopuyordu

Üst Alt