blackberry almalı mıyım ? sizce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_tozi

Üye
    Konu Sahibi
blackberry almalı mıyım ? sizce
sizce blackberry alıyım mı almayım mı ben nokia dışında telefonum olmadı artık sıkıldım nokiadan hep aynı blackberry alın derseniz hangi modeline almalıyım ?

Samet.25

Sakin alma psiman olursun samsung al kullandim bb nefret ettim uygulama yok adam akilli oyunlar calistirmiyo sakin yapma boyle bi hata

• Beğen
Tepkiler: by_tozi
Symbianize

Symbianize

Üye
Ne amaçla alıyosunuz ?

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Ozaman blackberry almalısın

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
  • Beğen
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
3310 al ama yinede blackberry alma :islik

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Blackberry i küçümsemenizin amacı ?

Samet.25

Ozaman blackberry almalısın

Bb mi sosyal aglara hizli giriyo takila takila giriyo isine yariyacak 1 tane program yok oyun oynayim desen adam akilli oyun yok kendi yaptiklari app storesinde bile kasiyp sen kullandindami konusuyon bilemem ama ben kullandim nefret ettim teledondan

Symbianize

Symbianize

Üye
git blackberry al kullan sonra anlarsın :) diğer telefonlarla karşılaştırdığında resmen eziliyorsun duvara atasın geliyor. :)

Bana bahsedermisin ? Kullanmışlığım var seni ezdiren özellik ne

- - - Eklendi - - -

Bb mi sosyal aglara hizli giriyo takila takila giriyo isine yariyacak 1 tane program yok oyun oynayim desen adam akilli oyun yok kendi yaptiklari app storesinde bile kasiyp sen kullandindami konusuyon bilemem ama ben kullandim nefret ettim teledondan

8520 kullanırsan olcaklar bu eline 9700 alda öyle konuş oyun istiyosan bb almayacaksın adamda sosyal ağ ve mesajlaşma demiş tabiiki blackberry

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Bana bahsedermisin ? Kullanmışlığım var seni ezdiren özellik ne

- - - Eklendi - - -

8520 kullanırsan olcaklar bu eline 9700 alda öyle konuş oyun istiyosan bb almayacaksın adamda sosyal ağ ve mesajlaşma demiş tabiiki blackberry

Hızı çok yavaş, uygulaması kısıtlı. mail telefonu olmasına rağmen çok kötü mail işlemcisi var sadece kamerası biraz güzel. mesela bir android veya ios kullananla kıyaslaştır blackberryi ezildiğini sende görmüyormusun ki, yani farketmiyormusun ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Hızı çok yavaş, uygulaması kısıtlı. mail telefonu olmasına rağmen çok kötü mail işlemcisi var sadece kamerası biraz güzel. mesela bir android veya ios kullananla kıyaslaştır blackberryi ezildiğini sende görmüyormusun ki, yani farketmiyormusun ?

Hem s3 kullandım 3 hafta şuan 6 aydır ios kullanıyorum blackberryde kullandım 2-3 gün sosyal ağları hızlı

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Hem s3 kullandım 3 hafta şuan 6 aydır ios kullanıyorum blackberryde kullandım 2-3 gün sosyal ağları hızlı
Sosyal ağları hızlımı ? S3 teki sosyal ağdan hızlı mı veya iostaki sosyal ağdan . Madem kullandın s3 ve io'un baya iyi olduğunu biliyorsun gerek yok yani blackberry savunmaya :)

Samet.25

Sosyal ağları hızlımı ? S3 teki sosyal ağdan hızlı mı veya iostaki sosyal ağdan . Madem kullandın s3 ve io'un baya iyi olduğunu biliyorsun gerek yok yani blackberry savunmaya :)

O bence kullanmamis .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...