Ne amaçla alıyosunuz ?
amacım sosyal ağlara hızlı girmek mesajlaşmak
Ozaman blackberry almalısın

ama hangi modeli bir sürü modeli var bu modellerin arasındaki farkı bile bilmiyorum![]()
Android tavsiye ederim
git blackberry al kullan sonra anlarsınBlackberry i küçümsemenizin amacı ?
diğer telefonlarla karşılaştırdığında resmen eziliyorsun duvara atasın geliyor. 
Android derken bütün telefonlarda Android var
Ozaman blackberry almalısın
git blackberry al kullan sonra anlarsındiğer telefonlarla karşılaştırdığında resmen eziliyorsun duvara atasın geliyor.
![]()
Bb mi sosyal aglara hizli giriyo takila takila giriyo isine yariyacak 1 tane program yok oyun oynayim desen adam akilli oyun yok kendi yaptiklari app storesinde bile kasiyp sen kullandindami konusuyon bilemem ama ben kullandim nefret ettim teledondan
Bana bahsedermisin ? Kullanmışlığım var seni ezdiren özellik ne
- - - Eklendi - - -
8520 kullanırsan olcaklar bu eline 9700 alda öyle konuş oyun istiyosan bb almayacaksın adamda sosyal ağ ve mesajlaşma demiş tabiiki blackberry
Hızı çok yavaş, uygulaması kısıtlı. mail telefonu olmasına rağmen çok kötü mail işlemcisi var sadece kamerası biraz güzel. mesela bir android veya ios kullananla kıyaslaştır blackberryi ezildiğini sende görmüyormusun ki, yani farketmiyormusun ?
Sosyal ağları hızlımı ? S3 teki sosyal ağdan hızlı mı veya iostaki sosyal ağdan . Madem kullandın s3 ve io'un baya iyi olduğunu biliyorsun gerek yok yani blackberry savunmaya
Hem s3 kullandım 3 hafta şuan 6 aydır ios kullanıyorum blackberryde kullandım 2-3 gün sosyal ağları hızlı

Sosyal ağları hızlımı ? S3 teki sosyal ağdan hızlı mı veya iostaki sosyal ağdan . Madem kullandın s3 ve io'un baya iyi olduğunu biliyorsun gerek yok yani blackberry savunmaya![]()