sII 4.1.2 güncellme çıktı!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sII 4.1.2 güncellme çıktı!!!!
s2 için resmi 4.1.2 sürümü yayınlanmaya başladı şuan için ispanya sürümü mevcut isteyenler hemen indirebilir. konu içeriği ve sorunsuz yükleme anlatımı en kısa zamanda eklenip yardıma ihtiyacı olanlara yardım edilecektir...

- - - Eklendi - - -

benim işlem tamam ben kurdum :D en kısa zamanda temiz bir anlatım yaparım. kurmayı bilenler kurup deneyebilirler

yükleme anlatımı
http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/sii-odin-ile-rom-yukleme-anlatimi-751893.html

arkadaşlar yükledikten sonra şu videoyu izleyin bakalım. sizde de aynı sorun var mı? sızıntıdaki tüm sorunları halletmişler gibi ama bu hala duruyo. kontrol edip bilgi verin ona göre samsung a ve sammobile a mail atıcam yardımcı olsunlar

NOT: fake imeili cihazlarda kilit ekranı gelmeme yada pin kodu koyunca çekmeme problemi olursa özelden ulaşın düzeltmeye çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, erhank98, zortezurtek ve 1 kişi daha

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Test surumumu bu

vegatablo

vegatablo

Üye
bu test sürümümü

paşa06.40

paşa06.40

Üye
şazı falan nasıl biraz bilgilendirirmisin

vegatablo

vegatablo

Üye
bu test mi degil mi birde multiwindow varmı

Astrosman

Astrosman

Üye
Test değil mi bu

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
test sürüm değildir hayırlısı olsun sonunda geldi

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Kurup deneyen yokmu test surumumu. Sarzi nasil

Εthnic

Εthnic

Üye
Test degil.. tum s2 kullanicilarina hayırlı olsun...

ozcangoral

Üye
yükledim yalnız test sürümünde de olmuştu *#1234# yapınca csc:unknown yazıyor. sizde de böyle mi görünüyor?

calypso16

calypso16

Üye
recovery wipe vs nasıl yapılıyor

- - - Eklendi - - -

başka bir siteden öğrendim ok

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadaşlar yüklemiş bazıları takılmış. takılanlar için birazdan temiz yükleme anlatımı yapacağım. test sürümü ile arasında görünür bir fark yok. hatta duvar kağıtlarını bile 4.0.4 yazılımındakilerden koymuşlar cimriler. yükleyen arkadaşlar gördükleri hataları yazarlarsa diğer arkadaşlara yardımı dokunur.

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
arkadaşlar bi sorum olcak arkadaşımın s2 var fakat modeli GT-I9100G olarak geçiyor bu sürümü yuklesek sorun yaşarmiyiz sonuçta s2 ama farkli modeli ben sorun yaşarım die sizede sorayım dedim

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi sorum olcak arkadaşımın s2 var fakat modeli GT-I9100G olarak geçiyor bu sürümü yuklesek sorun yaşarmiyiz sonuçta s2 ama farkli modeli ben sorun yaşarım die sizede sorayım dedim
sakın deneme cihaz elinde kalır. o cihazın donanımı farklı olduğu için bu yazılımı ona yükleyemezsin. uygun yazılımı bekleyeceksin

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
sakın deneme cihaz elinde kalır. o cihazın donanımı farklı olduğu için bu yazılımı ona yükleyemezsin. uygun yazılımı bekleyeceksin

Tesekkurler bilgi icin o model icinde yayinlanmaya baslanir sanirim bir aya kadar bi sure icinde

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Sarz konusunda sikinti varmi. Bide temiz anlatim olsa super olur. Cwmden yukleyebilirmiyiz yoksa odindenmi

calypso16

calypso16

Üye
deodex sürümü de yayınlanmış bu noluyor

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
deodex sürümünü isteyenler yüklesin ama içeriğine bir şey eklenmiş olabilir unutmayın. şimdi deodex konusuna girersem uzar gider. araştırıp öğrenebilirsiniz. orijinal romlar odex tir bunu da bilin. indirdiğiniz yerde açıklamaları okuyun. şuan orijinal rom yükleme anlatımını hazırlıyorum. verdiğim linkteki dosya odin ile yükleniyor. bilmeyenler biraz daha sabretsin

paşa06.40

paşa06.40

Üye
sabırla bekliyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt