İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Hattın 128 kb mi olması gerekiyor. Ben daha yeni taşıdım operatörümü Vodafoneye hat açılmadı daha kart 64 kb :off:

Hemen hemen tüm akıllı telefonların daha iyi çalışabilmesi için geçerli olan bir durumdur ...

- - - Eklendi - - -

Abi neden 17. kişide "?" var?

Çok basit, acaba 17. kişi kim olacak anlamında ...

- - - Eklendi - - -

Listede 16 Arkadaşında Nokia Lumia 820 cihazları hayırlı olsun.İyi Günlerde Kullanın.Bende tabi ki :)

Teşekkürler ...
Daha da çoğalacağımızı umut ediyorum ...

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim dostum, yanlız bugün enteresan birşey oldu, dışardaydım baktım whatsapp'tan ileti geldi, yani internet kendi kendine açıldı bende anlamadım. Bu arada erişim noktaları hala devredışı görünüyor ama internet çalışıyor, bunu da anlamadım :)

Allah allah, senin telefon NAZ yapıyor galiba :aha:, şaka bir yana OPERATÖR'le alakalı bir sorunda olabilir ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
aradaşlar guncelemede fm radiyo varmı okudum kadarıyla gelen guncellemde fm radiyo gelmemiş doğrumu

Evet bu gelen güncellemede yani portico güncellemesinde FM Radio gelmedi.

Esas eklemelerin yapılacağı güncelleme Apollo+ güncellemesi.

bulutsuzgece abiden alıntı yaparak devam edeyim

Yaklaşık 2 ay önce yayınlanan haberlerde şöyle diyordu:

"Apollo+ ile gelmesi muhtemel güncellemeler; sürekli aktif Wi-Fi bağlantısı, VPN desteği, Bluetooth 3.1 yerine Bluetooth 4.0 modu, FM Radyo desteği, bildirim merkezi ve sesle ilgili iyileştirmeler."

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Evet bu gelen güncellemede yani portico güncellemesinde FM Radio gelmedi.

Esas eklemelerin yapılacağı güncelleme Apollo+ güncellemesi.

bulutsuzgece abiden alıntı yaparak devam edeyim

Sürekli aktif Wi-Fi olayı Portico ile gelecek demişlerdi. Eğer apollo +' kadar kalırsa bu iş çok kötü olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sürekli aktif Wi-Fi olayı Portico ile gelecek demişlerdi. Eğer apollo +' kadar kalırsa bu iş çok kötü olur.

wifi koruma portico ile geldi zaten. Cihazını servislerde veya flashlayarak guncelleyenlerde var şu anda.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet haber o şekildeydi ama wifi olayı portico'da geldi.
Diğerleri için Apollo+ güncellemesini beklemek zorundayız.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

wifi koruma portico ile geldi zaten. Cihazını servislerde veya flashlayarak guncelleyenlerde var şu anda.

Yani yasal olarak çıktı deme portico güncellemesi ? Telefondan falan güncellenebiliyor deme ?

- - - Eklendi - - -

Yani yasal olarak çıktı deme portico güncellemesi ? Telefondan falan güncellenebiliyor deme ?

Arkadaşlar kısaca portıco guncellemesı telefonlarınıza geldi mi ? Gelmedıyse portico ve apollo+ guncellemesı ne zaman gelecek ?

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
820 almayı dusunyorum ama ben telefonda genellkle film izlemek için kullanırım 5800 da bile altyazıyla film izlicegim program buldum bu telefonda altyazı destegi yada sorun yaratmıcak programlar varmı?

gkcll

gkcll

Üye
820 almayı dusunyorum ama ben telefonda genellkle film izlemek için kullanırım 5800 da bile altyazıyla film izlicegim program buldum bu telefonda altyazı destegi yada sorun yaratmıcak programlar varmı?

türkçe varken alt yazı neden

serinaga

serinaga

Üye
türkçe bulmak hem çok zor hemde sevmiyorum 820 si olan arkadaşlar bana video hakkında detaylı bilgi veririse sevinirim

Her türlü videoyu izliyorum da altyazılı bir FİLM izlemek hiç aklıma gelmedi :bilmm, Lakin olmasa bile mutlaka çok yakında çıkar, ama hakkaten ben de merak ettim altyazı desteği olan bir uygulama var mı ? Araştıralım bakalım, bir şekilde yine buradan dönüş yaparız, takipte kalın ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Her türlü videoyu izliyorum da altyazılı bir FİLM izlemek hiç aklıma gelmedi :bilmm, Lakin olmasa bile mutlaka çok yakında çıkar, ama hakkaten ben de merak ettim altyazı desteği olan bir uygulama var mı ? Araştıralım bakalım, bir şekilde yine buradan dönüş yaparız, takipte kalın ...

Yakında VLC Player gelecek Windows Phone 8 için.

O zaman rahatlıkla izleyebiliriz.Şu anda da altyazı destekli uygulamalar olabilir bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye

Yakında VLC Player gelecek Windows Phone 8 için.

O zaman rahatlıkla izleyebiliriz.Şu anda da altyazı destekli uygulamalar olabilir bilmiyorum :)

Bundan şüphem yok, eninde sonunda mutlaka gelir, şahsen benim acelem yok, mağaza yavaş yavaş ama kaliteli gelişsin. Bu akşam gerek kendi oynatıcısından, gerekse diğer oynatıcıları bir karıştıracağım, bakalım ne çıkacak ...

bayprado

Üye
Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum sizlere telefonumla ilgili sorular sormak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim...

1-Telefonumdaki fotoğrafları facebook da paylaşamıyorum facebookta paylaş diye bir yok
2-Netten bazı dosyaları indiremiyorum örnek : metatrader 4
3-Bluetooth ile aldığımız dosyalar nereye kaydediliyor yerini bulamıyorum

PureFood

PureFood

Üye
Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum sizlere telefonumla ilgili sorular sormak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim...

1-Telefonumdaki fotoğrafları facebook da paylaşamıyorum facebookta paylaş diye bir yok

1) mağazadan facebook uygulamasını indirin oradan gönderin.
3) fotoğraflarda kaydedilen resimler bölümüne müzikçalarda ise müzik listenizin içine dahil olur.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
telefonu çok alasım varda 920 yle 820 arasında kaldım

bayprado

Üye
bayprado
Merhaba;

1) mağazadan facebook uygulamasını indirin oradan gönderin.
3) fotoğraflarda kaydedilen resimler bölümüne müzikçalarda ise müzik listenizin içine dahil olur.

facebook zaten var ama facebook ta paylaş diye yer yok.. mesela bugün buetootle ile bir uygulama gönderdim yerini bulamııyorum resimleri ve mp3leri bulabiliyorum yani biraz daha bilgisi olanlardan yardıma ihtiyaç var ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bayprado
Merhaba;

facebook zaten var ama facebook ta paylaş diye yer yok.. mesela bugün buetootle ile bir uygulama gönderdim yerini bulamııyorum resimleri ve mp3leri bulabiliyorum yani biraz daha bilgisi olanlardan yardıma ihtiyaç var ...

resme basili tut paylaş secenegi cikar paylaşa tiklayinca paylaşabilecegin aglar ve hesaplar acilir. Telefona facebook hesabinin kurulumunu yaptiysan orada facebook da olur tikla resmin altina yorum yaz gonder:oke:

serinaga

serinaga

Üye
telefonu çok alasım varda 920 yle 820 arasında kaldım

Her ikisi de güzel telefon, al da hangisini alırsan al. 820 920'ye göre bir alt segmentte bir telefon, kamera ve ekran dışında donanımsal olarak aynı, hatta kapak değişimi ve hafıza kartı takılabilir özelliğiyle kullanıcı tercihine açık, şimdiden hayırlı olsun ...

• Beğen
Tepkiler: Zaman_yolcusU

bayprado

Üye

resme basili tut paylaş secenegi cikar paylaşa tiklayinca paylaşabilecegin aglar ve hesaplar acilir. Telefona facebook hesabinin kurulumunu yaptiysan orada facebook da olur tikla resmin altina yorum yaz gonder:oke:

Facebook kurulumunu yaptım hatta facem açık bile resime basılı tutunca paylaş çıkıyor ama orada olanlar
yaklaştır-gönder
mesajlaşma
hotmail ve onenote bu kadar facebook yok sizlerde deneyebilirmisiniz daha iyi olur..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Facebook kurulumunu yaptım hatta facem açık bile resime basılı tutunca paylaş çıkıyor ama orada olanlar
yaklaştır-gönder
mesajlaşma
hotmail ve onenote bu kadar facebook yok sizlerde deneyebilirmisiniz daha iyi olur..

buyur arkadaşım bu şekilde çıkıyor.

Üst Alt