neyse aman kendime saklarım :d
d:dgörürsem söylerimBiri Sorarsa Çok Ama Çok Lazımsa Beni Söyle Yada Pm At En İnce Ayrıntısına Kadar Yaparım![]()

kardeşim sen paylaşacak san paylaş burası paylaşım platformu isteyen yapar istemeyen yapmaz

Anlatmaya Kalksam Sabah Olur Ama Kaba Taslak Anlatıyım Elimde Bir Kendi Telefonum Birde Annemi Telefonu Benim Telden Şarkı Sözünün Fotoyu Yani Ekran Gruntsnü Alıp Annemin Tele Gönderiyorum Sonra Kronomeyi Benim Telde Kurulu Açıyorum Şarkıyı Annemin Telden Açıp Hemen Ordan İnternetten Çektiğim Görüntüyü Açıyorum Bir Yandanda Şarkı Ile Aynı Başlatıyorum Krometreyi Sözlerin Ara derecelerini Giriyom Sonra bitişte Ara Derecelerin Ekran Görüntüsü nü Çekip Öbür Telefona Atıyoru Sözleri Not Defterinde Lrc Gibi İşleyip Tümünü Kopyalayıp Quick Office de Yapıştırıp Save Diyip Txt diyip Sonrada Kaydediyorum Dosyalardan O Şarkıyı İsminin Aynısını Yazıp Sonrada Txt Yazan Yeri Lrc Yazıp Kaydediyoruz En son Yapmış Olduğum Şarkı İse Mini Lyrics da Var Sarkının Adıda Zeus Kabadayı - Bendim Pc den Bakın İsterseniz![]()

kim ne anladı onuda anlattığınıda gram anlamadım
fotolar kronometre programlar, telefonlar bir sürü şey var puzzle gibi![]()

Anlayanaa...![]()

evet onu yapabilirsin winamp ilePeki söyle yapabilir miyim ? Bilgisayarda şarkı sözlerini müziğe gömebilir miyim ?
evet onu yapabilirsin winamp ile
unuttum az bekle winampı kurayım söyliycem winamp harici pro varmı bilmyorumNasıl ? Bi de winamp harici bi program var mı ?
unuttum az bekle winampı kurayım söyliycem winamp harici pro varmı bilmyorum

ya valla bulamadım ama bekle peşini bırakmıycam bu işinÇok sağol kayahan![]()

Şarkıyı Taglayıp Taglamadan Önce Dikkat Edin Öyle Gömün minilyrics ı pc ye Kurun Şarkıyı Ve Lrc Yi Aynı Klasöre Atın Lrc niz Yoksa Aratın Üstte Şarkı Sözlerinin Üzerine Gelip Save İn Lyrics Yazar Tıklayın 3 Seçeneğide İşaretleyin Save Deyin Kaydeder![]()