Sübliminal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Sübliminal
[video=youtube;yHcJ7zw7LI8]http://www.youtube.com/watch?v=yHcJ7zw7LI8[/video]

Az önce fark ettim. 3.03-3.06 arasını dinleyin dikkatlice

OPC

OPC

Üye
İlginç :hmmm

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Acaba takılma mı diye 3 kez dinledim. Hepsinde de aynı. Bu Ozan Doğulu İlluminatist zaten. Şaşırmadım.

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
yaw takılma değil de illuminatiyle alakası nedir ben çıkaramadım?

yüzüm şişene kadar demiyor mu orda?

- - - Eklendi - - -

Acaba takılma mı diye 3 kez dinledim. Hepsinde de aynı. Bu Ozan Doğulu İlluminatist zaten. Şaşırmadım.

illuminati alakası nedir orda anlamadım?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ozan doğulu. Biraz araştırırsan anlarsın.

- - - Eklendi - - -

dikkatli dinle

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
Ozan doğulu. Biraz araştırırsan anlarsın.

- - - Eklendi - - -

dikkatli dinle

arkadaş dinledik de anlamadık herhalde iyi dinle diyeceğine sen ne duyuyorsun onu söyle de anlayalım.

yüzüm şişene kadar diyor ama efekt yapmışlar benim anladığım bu.

illuminatiyle de fazlasıyla ilgim var merak etme. klibteki görüntüleri vs anlarım da orada ne dediğini anlayamadım.

Metin MF

Metin MF

Üye
benim tespit ettiğim birkaç şey var mesela klip başlarken tek göz kapalı. ozan doğulu hariç herkesin gözünde sürme var. 0:26 daki yer birebir mason tapınağı. 0:56 da o ışıklı yerde "sex" yazısı hemen görünüp kayboluyor. 1:50 de model 666 yapıyor.

ama 3:03 de ne dediğini anlamadım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
boşverin bunların azcık ders çalışın :naughty: tamam hiç ilgilenmeyin de demiyorum hobi olarak ilgilenin...

Komik değil biliyorum :kac:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
benim tespit ettiğim birkaç şey var mesela klip başlarken tek göz kapalı. ozan doğulu hariç herkesin gözünde sürme var. 0:26 daki yer birebir mason tapınağı. 0:56 da o ışıklı yerde "sex" yazısı hemen görünüp kayboluyor. 1:50 de model 666 yapıyor.

ama 3:03 de ne dediğini anlamadım

G.tum sisene kadar diyor

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye

valla tekrar dinledim gerçekten öyle diyor

yok daha neler!

yaw g.tüm şişene kadar diyerek nasıl bir sübliminal mesaj veriyor olabilir ki :) koptum valla

illuminatiyla ilgili o kadar kitap, blog, gazete yazısı okudum video program izledim ama bu kadar saçma bir iddia duymadım..

klipteki görsel unsurlar hakkında diğer arkadaşımızın yaptığı tespitler doğrudur ama g.tüm şişene kadar nedir ya :D

Enes

Enes

Üye
yok daha neler!

yaw g.tüm şişene kadar diyerek nasıl bir sübliminal mesaj veriyor olabilir ki :) koptum valla

illuminatiyla ilgili o kadar kitap, blog, gazete yazısı okudum video program izledim ama bu kadar saçma bir iddia duymadım..

klipteki görsel unsurlar hakkında diğer arkadaşımızın yaptığı tespitler doğrudur ama g.tüm şişene kadar nedir ya :D
amaç terbiye ve hayanın yok edilmesi illuminatiyi araştırdım diyorsun bunu da bilmen gerekir...

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
yok daha neler!

Bilmiyorsan yorum yapma .

Metin MF

Metin MF

Üye
yok daha neler!

o tespitleri ben yaptım arkadaşım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt