Acaba takılma mı diye 3 kez dinledim. Hepsinde de aynı. Bu Ozan Doğulu İlluminatist zaten. Şaşırmadım.
Ozan doğulu. Biraz araştırırsan anlarsın.
- - - Eklendi - - -
dikkatli dinle
benim tespit ettiğim birkaç şey var mesela klip başlarken tek göz kapalı. ozan doğulu hariç herkesin gözünde sürme var. 0:26 daki yer birebir mason tapınağı. 0:56 da o ışıklı yerde "sex" yazısı hemen görünüp kayboluyor. 1:50 de model 666 yapıyor.
ama 3:03 de ne dediğini anlamadım
G.tum sisene kadar diyor
valla tekrar dinledim gerçekten öyle diyor
valla tekrar dinledim gerçekten öyle diyor
koptum valla
amaç terbiye ve hayanın yok edilmesi illuminatiyi araştırdım diyorsun bunu da bilmen gerekir...yok daha neler!
yaw g.tüm şişene kadar diyerek nasıl bir sübliminal mesaj veriyor olabilir kikoptum valla
illuminatiyla ilgili o kadar kitap, blog, gazete yazısı okudum video program izledim ama bu kadar saçma bir iddia duymadım..
klipteki görsel unsurlar hakkında diğer arkadaşımızın yaptığı tespitler doğrudur ama g.tüm şişene kadar nedir ya![]()
G.tum sisene kadar diyor

evet öyle diyor demekki cok istiyor
G.tum sisene kadar diyor

evet öyle diyor demekki cok istiyor![]()

yok daha neler!
yaw g.tüm şişene kadar diyerek nasıl bir sübliminal mesaj veriyor olabilir kikoptum valla
illuminatiyla ilgili o kadar kitap, blog, gazete yazısı okudum video program izledim ama bu kadar saçma bir iddia duymadım..
klipteki görsel unsurlar hakkında diğer arkadaşımızın yaptığı tespitler doğrudur ama g.tüm şişene kadar nedir ya![]()
yok daha neler!