s60v5 Oyun Açma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 Oyun Açma Sorunu
Arkadaşlar bişey sorucam ben nokia 5800 var telefonuma fruit ninja ve raging thunder 2 yükledim (sis dosyası olarak) ancak oyunları açtığımda ikisinde de beyaz bi ekran geliyor sonrada oyun kapanıyor sizce bunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
fruit ninja s60v5'de çalışmıyor ancak diğer oyunda ne sorun oluyor onu bilmiyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
fruit ninjanın s60v5 için yapılmış çakması var oyun bölümünde bulursun gerçek kadar güzel değil ama idare eder.zaten gerçeği olsa bile ekran rezistif(sert dokunmatik)olunca zevk vermez

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
fruit ninjanın s60v5 için yapılmış çakması var oyun bölümünde bulursun gerçek kadar güzel değil ama idare eder.zaten gerçeği olsa bile ekran rezistif(sert dokunmatik)olunca zevk vermez

Link atabilirmisin??

- - - Eklendi - - -

fruit ninja s60v5'de çalışmıyor ancak diğer oyunda ne sorun oluyor onu bilmiyorum

Ya fruit ninjayı anladımda raging thunder 2 yi yükledim kurdum sonra tıklıyorum üstüne bekliyor bekliyor sonra açılmıyor bunun nedeni ne olabilir ??

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
al dostum çakma fruit ninja oyun çince ama önüne gelene bas açılır

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Ya biliyorum bu oyunu iğrenç bi oyun fruit ninjayla alakası yok :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
napalım s60v5 için en son böyle oluyor en azından melon samuraiden güzel

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
fruit ninja dediğinz oyun apple'ın değil mi s60 v5'e uyarlanmş fakat hd olduğu için desteklemiyor makineler

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Ya işte onu dyorum açmak için ne yapabilirim diye en azından raging thunder 2 yi

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
recing thunder 2 anna belle için çıktı bizim 5800 da çalışmaz n8 de falan çalışır

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
kısaca iki oyunda çalışmıyor makinelerde

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Hımm peki saolun teşekkürler...

theeternal

theeternal

Üye
fruit ninja android deki gibi S^3 e cıktı dıye bılıyorum ama s60v5 e cıkartmıyorlar yaa

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
symbian 3 de var s60v5de yok malesef olsa bile pek sarmaz rezistif olunca

- - - Eklendi - - -

symbian 3 de var s60v5de yok malesef olsa bile pek sarmaz rezistif olunca

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Of ya bu kötü oldu

futeren

Üye
5800 xprees music telefonumu bilgisayara taktim rofs2 klasörü çikmadi yardimm edinn acill

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt