ilginçEvet bana da geldi. Murat kardeşim vodafone u arayıp böyle böyle dediğin zaman ne oluyormuş. Müşteri kaybetmemek için mesaj göndermediği müşterilerine yeni özel kampanya yapıyormuş.![]()

ilginç![]()

valla aradım dedim bu konuşmalar kaydediliyor mu Evet dedi. O zaman vodafone böyle yaparak diğer müşterilerini kaybediyor. Şart koşul belirtmeden bazı müşterilerine mesaj atıyor onlara kampanya yapıyor felan her neyse demek ki dinlemiş bu mübarek abisini ve haklı demiş sonra kendisini affettirmek için yapmış kampanyayı aferin vodafone![]()
özel yazın 1000 gönderen herkes katıla biliyor
- - - Eklendi - - -
Teşekürler kadir kardesim senin gibi duyarlı arkadaşımız olduğu için gurur duyuyoruz
kardeşim her zaman hakkımızı korumalıyızuzun süre vodafone ile sözleşmeniz olmadığından olabilir.
Evet her operatör eski kullanıcılarına hediye verir amaç abone kaybını önlemek.
aynen bana da işleminiz gerceklestirilememektedir diye geldi mesj. Madem 3 5 senelik abonelerine yapıyo bende neredeyse 2008 senesinden beri aboneym
Arkadasim bekle mesaj gelir dogaldir mesaj gec gelmesi herkese yollamiyor gunde 5 10 kisiye yolluyor
mesaj dediğiniz Size özel olarak , sizeÖzel tasarlanan kampanyalar ister misiniz? OZEL yazın,,,, gönderin falan gibi bir mesaj mı?
Bu tür mesajdan bana gelmişti
Mesaja cevap verdinmi