Vodafone Müşteri Seçiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Banada geldi 3 yıldır vodafonedeyım internet ve mesaj paketim hic eksilmez..Fakat benimki 5000 e değil 1000e gönderin diyor

murat.122a

murat.122a

Üye
OZEL yazıp 5005 gönderipte katılamayan lar OZEL Yazın 1000 a gönderin büyük süprizler var kaçırmayın sms le bilgi mesajı gönderirler kayıt olduktan sonra

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Evet bana da geldi. Murat kardeşim vodafone u arayıp böyle böyle dediğin zaman ne oluyormuş. Müşteri kaybetmemek için mesaj göndermediği müşterilerine yeni özel kampanya yapıyormuş. :)

blastx

blastx

Üye
Evet bana da geldi. Murat kardeşim vodafone u arayıp böyle böyle dediğin zaman ne oluyormuş. Müşteri kaybetmemek için mesaj göndermediği müşterilerine yeni özel kampanya yapıyormuş. :)
ilginç :D

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi

valla aradım dedim bu konuşmalar kaydediliyor mu Evet dedi. O zaman vodafone böyle yaparak diğer müşterilerini kaybediyor. Şart koşul belirtmeden bazı müşterilerine mesaj atıyor onlara kampanya yapıyor felan her neyse demek ki dinlemiş bu mübarek abisini ve haklı demiş sonra kendisini affettirmek için yapmış kampanyayı aferin vodafone :sirit:

murat.122a

murat.122a

Üye
özel yazın 1000 gönderen herkes katıla biliyor

- - - Eklendi - - -

valla aradım dedim bu konuşmalar kaydediliyor mu Evet dedi. O zaman vodafone böyle yaparak diğer müşterilerini kaybediyor. Şart koşul belirtmeden bazı müşterilerine mesaj atıyor onlara kampanya yapıyor felan her neyse demek ki dinlemiş bu mübarek abisini ve haklı demiş sonra kendisini affettirmek için yapmış kampanyayı aferin vodafone :sirit:

Teşekürler kadir kardesim senin gibi duyarlı arkadaşımız olduğu için gurur duyuyoruz

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
özel yazın 1000 gönderen herkes katıla biliyor

- - - Eklendi - - -

Teşekürler kadir kardesim senin gibi duyarlı arkadaşımız olduğu için gurur duyuyoruz

:rica: kardeşim her zaman hakkımızı korumalıyız

murat.122a

murat.122a

Üye
eline kokula sağlık kadir kardesim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
uzun süre vodafone ile sözleşmeniz olmadığından olabilir.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
aynen bana da işleminiz gerceklestirilememektedir diye geldi mesj. Madem 3 5 senelik abonelerine yapıyo bende neredeyse 2008 senesinden beri aboneym

phasan

phasan

Üye
aynen bana da işleminiz gerceklestirilememektedir diye geldi mesj. Madem 3 5 senelik abonelerine yapıyo bende neredeyse 2008 senesinden beri aboneym

Arkadasim bekle mesaj gelir dogaldir mesaj gec gelmesi herkese yollamiyor gunde 5 10 kisiye yolluyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Az kaldı Şubat 15 taahhüt bitsin. AveA geçiş yapacam. 30 gelmesi gereken fatura 38 TL itelemişler yine. 100 MB adil kullanım kotası denilen saçma sapan bir şey var

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
adil bi operatör var mi ki sanki millet ne yapacağını şaşırdı

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadasim bekle mesaj gelir dogaldir mesaj gec gelmesi herkese yollamiyor gunde 5 10 kisiye yolluyor

mesaj dediğiniz Size özel olarak , sizeÖzel tasarlanan kampanyalar ister misiniz? OZEL yazın,,,, gönderin falan gibi bir mesaj mı?

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ama kampanya manyanya yook hâlâ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt