Lumia 920'ye Resmi Kılıflar Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'ye Resmi Kılıflar Geliyor
Nokia, Windows Phone 8'li amiral gemisi için yumuşak kılıflar sunmaya hazırlanıyor.
Nokia’nın 25 Ocak itibariyle kırmızı ve mavi renklerde yumuşak kılıfları (soft case) amiral gemisi Lumia 920 için sunacağı belirtiliyor. Böylece Lumia 920’nin de artık resmi iki adet kılıfı pazardaki yerini almış olacak. Şubat ayı boyunca da yeni renklerin de ürün gamına dahil edileceği tahmin edilmekte.

17 dolarlık fiyat etiketine sahip olması beklenen kılıflar silikondan imal edilecek. Bundan böyle Lumia 920’lerin resmi kılıflarıyla kendilerini daha güvende hissedeceklerini söyleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: nanotex

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben bu kılıfın siyahından almak istiyorum.Güzel yanı üst kısmının kapalı oluşu.Toz kaçma ve düşme için iyi olur bence.

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
bu telefonun kılıfa falan ihtiyacı yoktu diye hatırlıyorum :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yok ama Lumiaşkımın bir köşesi bile uf olursa kıyamam ki :)

Şaka bir yana gerçekten kılıfa ihtiyaç duymayan bir telefon ama öyle diye de korumasız bırakmak olmaz bence.Köşeleri ezilebiliyor düşünce.

Siyah olanların da arka kısımları beyazlara göre daha çabuk çizilebilir diye tahmin ediyorum :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Pahali

PureFood

PureFood

Üye

Telefonumu aldığım TİM'e bunlar gelmiş. Sordum fiyatını. Sanırım ya 55 ya 60 dedi. Güzel, kaliteli ve orijinal deri. Nokia Original Accesories yazıyor bütün dillerde açıklaması var ancak Made In Turkey. Çok şaşırmıştım TİM'deki arkadaş da şaşırdı ben gösterince.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Telefonumu aldığım TİM'e bunlar gelmiş. Sordum fiyatını. Sanırım ya 55 ya 60 dedi. Güzel, kaliteli ve orijinal deri. Nokia Original Accesories yazıyor bütün dillerde açıklaması var ancak Made In Turkey. Çok şaşırmıştım TİM'deki arkadaş da şaşırdı ben gösterince.
ben aldım çokta memnunum tavsiyede ederim 60 Tl ye aldım orjinal kılıfa benziyor içi yumuşak dışı deri stand olması da cabası

dedereis123

dedereis123

Üye
Güzel haber :tşk:

süper nova

süper nova

Üye
Konu kılıf ve koruma dan açılmışken yeni bir konu açmadan buradan bir soru sorayım konuyu saptırmış gibi olabilirim ama yeni bir konu açıp forumu kirletmek istemiyorum sorum şu: üç beş yerinden düşme sonucu ağır darbeler almış bir lumia 920 ilerleyen günlerde bu düşmelere bağlı olmayan herhangi bir arıza verirse garanti dahilinde tamir edilir mi yoksa bu darbeleri yediği için tamamen garanti dışı mı bırakılır? yani garantisi iptal mi edilir?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ortaya çıkacak arıza bağlı olarak garanti dışı bırakılma ihtimali var.

komando04

komando04

Üye
Konu kılıf ve koruma dan açılmışken yeni bir konu açmadan buradan bir soru sorayım konuyu saptırmış gibi olabilirim ama yeni bir konu açıp forumu kirletmek istemiyorum sorum şu: üç beş yerinden düşme sonucu ağır darbeler almış bir lumia 920 ilerleyen günlerde bu düşmelere bağlı olmayan herhangi bir arıza verirse garanti dahilinde tamir edilir mi yoksa bu darbeleri yediği için tamamen garanti dışı mı bırakılır? yani garantisi iptal mi edilir?[/]

kardeşim zaten garantiye verdiğin zaman onlar işleme almadan önce neresinde ne var hepsini yazarlar ve bu şekilde rapor tutarak onarıma alırlar.eğer düşmeler sonucu zamanla telefonun ekranı yada başka bir yeri arızalanmışsa bunu düşmelere bağlayabilirler ama gidipte telefonun işlemcisinin yanmasını yada sistemin çökmesini o düşmelere bağlayamazlar sorun bu şekilde yani

süper nova

süper nova

Üye
Konu kılıf ve koruma dan açılmışken yeni bir konu açmadan buradan bir soru sorayım konuyu saptırmış gibi olabilirim ama yeni bir konu açıp forumu kirletmek istemiyorum sorum şu: üç beş yerinden düşme sonucu ağır darbeler almış bir lumia 920 ilerleyen günlerde bu düşmelere bağlı olmayan herhangi bir arıza verirse garanti dahilinde tamir edilir mi yoksa bu darbeleri yediği için tamamen garanti dışı mı bırakılır? yani garantisi iptal mi edilir?[/]

kardeşim zaten garantiye verdiğin zaman onlar işleme almadan önce neresinde ne var hepsini yazarlar ve bu şekilde rapor tutarak onarıma alırlar.eğer düşmeler sonucu zamanla telefonun ekranı yada başka bir yeri arızalanmışsa bunu düşmelere bağlayabilirler ama gidipte telefonun işlemcisinin yanmasını yada sistemin çökmesini o düşmelere bağlayamazlar sorun bu şekilde yani

Anladım bir tane uygun fiyata darbe yemiş ikinci el 920 buldum acaba garanti dışı kalmış mıdır diye sorayım dedim. cihazı satıcıya sordum garanti dışı kalmış olabilir dedi o da bilmiyordu çıkıp çıkmadığını. Kararsız kaldım.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Kılıfı trexta üretiyor.. Trexta'nın Nokia ile kılıf konusundan anlaşması var, Nokia'nın bir çok modeline kılıf yapıyor.
Trexta'nın bir fabrikası da İstanbul'da..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kılıfdan ziyade araç tutacağı daha işime yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt