Karnem Nasıl ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Karnem Nasıl ? :)
Nazar Deydirmeyin :D
Tarihe çok üzüldüm yaa adam 55 sözlü vermiş anca 38 olmuş bilseydim böyle sözlü verceğini 2. sınava çalışırdım :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bundan iyisi şam da patates :ehe

_RYUK_

_RYUK_

Üye
meslek derslerin iyi gerisi teferruat :d: teknik resmin iyimis ben o dersi zor geçmiştim

Samet.25

2 sinide seneye düzeltirsin valla iyiymis :D ne karneler vardır görsek gül gül ölürüz

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
meslek derslerin iyi gerisi teferruat :d: teknik resmin iyimis ben o dersi zor geçmiştim
:D teknik resim benim ilgi alanım aslında ünide onun üzerine okumak istiyorum evde yağlı boya resimlerimde var yani çizmeyi seviyorum :)

- - - Eklendi - - -

2 sinide seneye düzeltirsin valla iyiymis :D ne karneler vardır görsek gül gül ölürüz
seneye değil 2. dönem düzelticem abi :D alttan kalırsa keserler :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Masallah =]

Astrosman

Astrosman

Üye
MaşALLAH. Ama böyle paylaşım'lar görünce liseyi özlüyorum yav. Devamsizlik vururdu 18'e hergün kit her gün şamata of of ulan of :cigara:

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
:D benim devamsızlık 3.5 gün bu gün ilk2 ders defter kontrolu vardı kontrolden sonra kaçtık :D 4 yada 4.5 gün oldu :D

alien97

alien97

Üye
Buda benimki fizik girilmemiş fakat sınavlar 80 70 büyük ihtimal karneye 4 düşecek bölümüm bilişim teknolojileri

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Buda benimki fizik girilmemiş fakat sınavlar 80 70 büyük ihtimal karneye 4 düşecek bölümüm bilişim teknolojileri

Maşallah :D benim karneyi ezdin şu an :D ama blişim bölümü normal yani bu notlar kafa basanlar gidiyor oraya :D benim 340 pn Makine ve Motorlu araçlar tuttu makineyi seçtim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok kotu

alien97

alien97

Üye
bende 394 puanla gittim okulun taban 390 dersler çok ağır bilişim bölümüne elektrik dersi sokmuşlar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Fizik nasıl 1 olur :off: fizik çok güzel ve basit :D benim 4 5 ti hep :islik

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Fizik nasıl 1 olur :off: fizik çok güzel ve basit :D benim 4 5 ti hep :islik
:D banada basit geliyor normalde geçe sene 4 tü ama bu sene formülleri hiç ezberlemedim :D o kadar fizikçi yengem var gitmedim çalışmaya :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
pardon abi ama bizim okulda 4000 öğrenci 250 öğretmen her gün bıçaklama ve kavga olayları o olaylar arasında anca bu kadar oluyor

:bilmm
daha iyi olabilir. yanlış anlama ama bahane bulmak yerine çalışırsan düzeltirsin.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
asddsa

rhapsodical

rhapsodical

Üye
din kültürü sözlündeki standart sapma ilgimi çekti :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt