Consul9
Üye
sneijder ş.liginde oynayabilecekmi?

cevap için teşekkürler. şimdi daha da çok sevindiminter uefada olduğumdan oynayabilecekmiş![]()

Q7 ile Sneijderi kıyaslamak futbol cahilliğidir.
Ezin çiğneyin adamı beyler gülüyoruz biz de sizeHollanda milli takımının 10 numarasından bahsediyoruz Quaresma kim ya hey Allahım

Hiçbir takımda tutunamamis bencil disiplinsiz para sebebiyle feda demeyip takımdan ayrılan Q7nin tirnagi olamaz oyle mı ? Hemde İnter'de kazandıgından daha az paraya geldigi bı klübe ?
haklısın quaresmanın tırnağı etmezyorumlarına dikkat et ayrıca etmeyeceksen futbol bölümü kurallarını tekrar oku okuduğunu düşünmüyorum zaten oyun stili olarak zaten alakaları yok ama neden bu kadar geç geldi para düşkünlüğünden değil mi ?
yapmama gerek varmı sence ? lafı anlamadan yorum yapma zaten bencil olduğu için o yüzden söyledim sneijdere yeteneksiz demedim zaten gerçekten çok beğendiğim bir futbolcu ama gelmesi neden gecikti para yüzünden değil mi ? quaresma neden tutulmadı ? para yüzünden ben sneijdere kötü demiyorum koy ikisini başbaşa sahaya sence quaresmanın ayağından top alabilrmi ya da onun gibi şık hareketler patentli çalımlar yapabilir mi ? Yapamaz ama takım oyununda quaresmadan iyidir quaresma takımı düşünmez kendini düşünür daha yetenekli ama takımına daha faydasız bir futbolcudur quaresma yorumları çarpıtmayın ayrıca herkesin beğenisi farklıdır sneijder beşiktaşa belki quaresmadan daha çok faydalı olurdu ama izlerken o kadar zevk verirmiydi sence izlemesi galatasaraylı olarak değil objektif olarak yorum yap ve yorumları çarpıtmaHiçbir takımda tutunamamis bencil disiplinsiz para sebebiyle feda demeyip takımdan ayrılan Q7nin tirnagi olamaz oyle mı ? Hemde İnter'de kazandıgından daha az paraya geldigi bı klübe ?
Yorumlarım zoruna gidiyorsa sikayet et cancagzim laf ebeligi yapma burda![]()